Mertcan Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2011 Ben niye videolari goremiyom yav ayip bisey mi var yoksam? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2011 Normalde gözükmesi gerekir Youtube engellenmediyse tabi Dns ayarı deneyin bakalım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2011 Hey koçum sesine kurban senin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2011 Tamam şimdi izledim egzoz zevke geldi herhalde damla damla akıtıyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2011 Aslında bu arabayı aldık caktirmayin . Heryerde karşıma çıkıyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest HoNoR81 Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2011 Arac gayet guzel, ama camlara guneslik falan koymamis daha yepyeni titanium focus a.. Fazla titizlenen biri degil heralde Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2011 Bende hep koymaya üşenenlerdenim nedense ... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2011 Ben usenmeden çadır bile çekiyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest HoNoR81 Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2011 ben ilk 5-6 yil muhakkak koyardim ama sonra bende usenmeye basladim.. Ama cok faydali.. Gunes instrument panel deki plastigin rengini bozuyor, koltuk kumaslari ve deri aksami da mahvediyor.. Icerideki sicaklikta isinim yuzunden 80-90°C lere cikiyor.. Kisa araliklarla araba degistirenler bunu farketmiyorlar tabi.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2011 Birde titanium ise araca binmeden camları acıyorsun havalaniyor Cok sıcak olmuyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest HoNoR81 Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2011 Degilse de park ettiginde on camlari birer parmak acik birakiyorsun .. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dr.Mert Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2011 Kilitleme düğmeine basılı tuttuğumuzda camların otomatik kapandığını biliyordum da açılabildiğini bilmiyordum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2011 Kilitleme düğmeine basılı tuttuğumuzda camların otomatik kapandığını biliyordum da açılabildiğini bilmiyordum. Erken satinca öğrenilmiyor iste Hatay a gelecektim, Focus yok gelmiyorum. Hih. Kismetse Cok yakında Manavgat da olacağım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2011 05 model focus'da anahtarla oto. kalkıp inen camlar var 2010 cruze'de yok saçmalıga bak Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2011 Benim trend dede basili tutunca hem açılıyor hemde kapanıyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap