Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Traş Makinası ve Şekillendiricileri Hakkında

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

http://www.vatanbilgisayar.com/qt-4015-sakal-sekillendirici.html

Ben bunu aldım yeni 82 tl teknosadan. ama carreforda 79 tlymiş..

Ben çok memnunum cunku 1-1,5-2-2,5- şeklinde ayarı var. size sorum olacak bu makineyi yağlayacakmıyım ne kadar sıklıkla ve hangi marka yağla :/

• Yanıt 82
  • Görüntüleme 18,8k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Alperen G.
    Alperen G.

Eveeeeeet... 2 haftalık kullanımdan sonra yeni aldığım Philips Shaver 9711 hakkında görüşlerimi yazmanın zamanı geldi. Daha önce de bahsetmiştim, bundan önce kullandığım makine Philips Coolskin H

• Mehmet Demir
    Mehmet Demir

benim surat berbattır. sakallar bazı yerlerde cilde çok paralel. jiletle tıraş olduğum zaman sakal içeri giriyor ve sürekli iğne ile çıkart çek, pamuk tarlasına dönüyordu.. hala berber bile traş edeme

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

QG 3371 aldım. Vatan'a gittim baktım internet fiyatından farklıymış hiç olmazsa malı gördük 35 lira fark var kargo dahil  Berberimle de münasebete geçtim &#13

Posted Images

• 1 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Braun Cruzer 6 Clean kullanıyorum, 6 aydır berbere uğramadım. Saçlarımı da kendim tıraş ediyorum, sakal da iyi geliyor.

• 9 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

@Yakup Çağatay hala Philips QG 3371 kullanıyor musun? Benim merak ettiğim sağa sola çok sakal sıçratıyor mu? Birde onları temizlemesi var, malum eşimin hışmına uğramayayım :). Olmadı bu modellerden alıyım bir tane rahat edeyim. Jiletle tıraş olmaya üşeniyorum. Genelde sinek kaydı tıraş olmuyorum. O yüzden berberden berbere tıraş oluyorum. (bknz. Resim) 

Bende Remigton aldım aman ha uzak durun... Birde millet nasıl övmüş yorumlarda inanamazsınız.

Yanıtlama zamanı:
On 07.03.2015 at 19:58, A.Coşar said:

Braun Cruzer 6 Clean kullanıyorum, 6 aydır berbere uğramadım. Saçlarımı da kendim tıraş ediyorum, sakal da iyi geliyor.

hocam nerelerdesiniz?

Yanıtlama zamanı:
46 dakika önce, Soner Erik said:

@Yakup Çağatay hala Philips QG 3371 kullanıyor musun? Benim merak ettiğim sağa sola çok sakal sıçratıyor mu? Birde onları temizlemesi var, malum eşimin hışmına uğramayayım :). Olmadı bu modellerden alıyım bir tane rahat edeyim. Jiletle tıraş olmaya üşeniyorum. Genelde sinek kaydı tıraş olmuyorum. O yüzden berberden berbere tıraş oluyorum. (bknz. Resim) 

Bende Remigton aldım aman ha uzak durun... Birde millet nasıl övmüş yorumlarda inanamazsınız.

Bence buna ben de kadın gözüyle cevap verebilirim. Ankara'ya geldiğinde bir kaç kez kullanmıştı makineyi ve çok az miktarda yerde gördüm, ama bunu abartıp sıkıntı yapacak kadar önemli değil :yeah: performansından memnundu diye hatırlıyorum ama kendisi söyler tabi. 

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Gayet memnunum, sadece traş öncesi ağzını ıslatıyorum o şekilde rahat çalışıyor. Şarj da iyi. Ayar kısmı da istediğim gibi sakal takılma olayı da olmadı.

Dağıtma kısmında da fena değil eski makina daha çok saçıyordu

Yanıtlama zamanı:

@testuser bayan gözü ile bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim. 

@Yakup Çağatay senin makinenin üst versiyonu QG 3380 serisini inceledim. Bu ikisi arasında bir karar verip almayı düşünüyorum. Aslında en fazla 3 aparat kullanırım gibi geliyor. + vücut ne kadar kullanışlı olur karar veremedim. Biraz daha araştırıp yorumlara bir bakacağım. Fiyatını da takibe alayım, indirime girerse hemen kaparım :)

Yanıtlama zamanı:

Bende şu var , zaten bunlardan almıştım. Fakat sakal için kullanmıyorum. Sakal bırakmıyorum zaten. 

Malum bisiklet kullanımında racon bacakları traş etmek o amaç için aldım ama edemedim :D:D O amaç için kullanan ve memnun olan bisikletçiler tanıyorum. Sakal için 18 ayarı var. 

http://www.hepsiburada.com/philips-3000-serisi-multigroom-qg3320-15-erkek-bakim-kiti-4u-bir-arada-p-SGPHQG3320

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Bu da benimkinin alt modeli, Soner abininki de benimkinin bir tarak eklenmiş hali o da vücut için demiş ama üstündeki ayarlar yani boylar yeterse bendeki de iş görür. Motor aynı başı aynı çünkü.

Yanıtlama zamanı:

Sen kaç aparat kullanıyorsun Yakup. Olmadı H. Cenk abinin şekillendirme makineside yeterli gelir diye düşünüyorum.

Yanıtlama zamanı:
15 dakika önce, Soner Erik said:

Sen kaç aparat kullanıyorsun Yakup. Olmadı H. Cenk abinin şekillendirme makineside yeterli gelir diye düşünüyorum.

@Yakup Çağatay bu sorudan ustaca bir hamle ile sıyrıldı :smiley2k:

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Yahu ben yanlış okumuşum :D 'Sen saç aparatını kullanıyorsun' diye okudum. Bende o sebeple yok ya dedim :zha: 

Sonuç olarak yine tek ağız diğerleri kutusunda :D 

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Benzer İçerikler

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.