Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 201511 yıl comment_283143 http://www.vatanbilgisayar.com/qt-4015-sakal-sekillendirici.html Ben bunu aldım yeni 82 tl teknosadan. ama carreforda 79 tlymiş.. Ben çok memnunum cunku 1-1,5-2-2,5- şeklinde ayarı var. size sorum olacak bu makineyi yağlayacakmıyım ne kadar sıklıkla ve hangi marka yağla :/ Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 201511 yıl Yazar comment_283154 Hayır hayır çıkar yıka kurula koy kenara kılavuzunda hangi aparatı nasıl yıkamamız gerektiği gösterilmiş. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 7, 201511 yıl comment_290820 Braun Cruzer 6 Clean kullanıyorum, 6 aydır berbere uğramadım. Saçlarımı da kendim tıraş ediyorum, sakal da iyi geliyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 201510 yıl comment_336303 @Yakup Çağatay hala Philips QG 3371 kullanıyor musun? Benim merak ettiğim sağa sola çok sakal sıçratıyor mu? Birde onları temizlemesi var, malum eşimin hışmına uğramayayım . Olmadı bu modellerden alıyım bir tane rahat edeyim. Jiletle tıraş olmaya üşeniyorum. Genelde sinek kaydı tıraş olmuyorum. O yüzden berberden berbere tıraş oluyorum. (bknz. Resim) Bende Remigton aldım aman ha uzak durun... Birde millet nasıl övmüş yorumlarda inanamazsınız. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 201510 yıl comment_336304 On 07.03.2015 at 19:58, A.Coşar said: Braun Cruzer 6 Clean kullanıyorum, 6 aydır berbere uğramadım. Saçlarımı da kendim tıraş ediyorum, sakal da iyi geliyor. hocam nerelerdesiniz? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 201510 yıl comment_336306 46 dakika önce, Soner Erik said: @Yakup Çağatay hala Philips QG 3371 kullanıyor musun? Benim merak ettiğim sağa sola çok sakal sıçratıyor mu? Birde onları temizlemesi var, malum eşimin hışmına uğramayayım . Olmadı bu modellerden alıyım bir tane rahat edeyim. Jiletle tıraş olmaya üşeniyorum. Genelde sinek kaydı tıraş olmuyorum. O yüzden berberden berbere tıraş oluyorum. (bknz. Resim) Bende Remigton aldım aman ha uzak durun... Birde millet nasıl övmüş yorumlarda inanamazsınız. Bence buna ben de kadın gözüyle cevap verebilirim. Ankara'ya geldiğinde bir kaç kez kullanmıştı makineyi ve çok az miktarda yerde gördüm, ama bunu abartıp sıkıntı yapacak kadar önemli değil performansından memnundu diye hatırlıyorum ama kendisi söyler tabi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 201510 yıl Yazar comment_336307 Gayet memnunum, sadece traş öncesi ağzını ıslatıyorum o şekilde rahat çalışıyor. Şarj da iyi. Ayar kısmı da istediğim gibi sakal takılma olayı da olmadı. Dağıtma kısmında da fena değil eski makina daha çok saçıyordu Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 201510 yıl comment_336317 @testuser bayan gözü ile bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim. @Yakup Çağatay senin makinenin üst versiyonu QG 3380 serisini inceledim. Bu ikisi arasında bir karar verip almayı düşünüyorum. Aslında en fazla 3 aparat kullanırım gibi geliyor. + vücut ne kadar kullanışlı olur karar veremedim. Biraz daha araştırıp yorumlara bir bakacağım. Fiyatını da takibe alayım, indirime girerse hemen kaparım . Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 201510 yıl comment_336322 Bende şu var , zaten bunlardan almıştım. Fakat sakal için kullanmıyorum. Sakal bırakmıyorum zaten. Malum bisiklet kullanımında racon bacakları traş etmek o amaç için aldım ama edemedim O amaç için kullanan ve memnun olan bisikletçiler tanıyorum. Sakal için 18 ayarı var. http://www.hepsiburada.com/philips-3000-serisi-multigroom-qg3320-15-erkek-bakim-kiti-4u-bir-arada-p-SGPHQG3320 Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 201510 yıl Yazar comment_336323 Bu da benimkinin alt modeli, Soner abininki de benimkinin bir tarak eklenmiş hali o da vücut için demiş ama üstündeki ayarlar yani boylar yeterse bendeki de iş görür. Motor aynı başı aynı çünkü. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 201510 yıl comment_336326 Sen kaç aparat kullanıyorsun Yakup. Olmadı H. Cenk abinin şekillendirme makineside yeterli gelir diye düşünüyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 201510 yıl Yazar comment_336327 Yok ya sakal ben sadece diğerleri kutusunda Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 201510 yıl comment_336328 15 dakika önce, Soner Erik said: Sen kaç aparat kullanıyorsun Yakup. Olmadı H. Cenk abinin şekillendirme makineside yeterli gelir diye düşünüyorum. @Yakup Çağatay bu sorudan ustaca bir hamle ile sıyrıldı Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 201510 yıl Yazar comment_336329 Yahu ben yanlış okumuşum 'Sen saç aparatını kullanıyorsun' diye okudum. Bende o sebeple yok ya dedim Sonuç olarak yine tek ağız diğerleri kutusunda Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın