Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2011 Sıfır Gösterge ekranı takılırsa km dısında bir sıkıntı olmuyor. Bilginize tekrardan. Kesinlikle sıfır olmalı dikkat Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2011 Ne bileyim ben...DH ye girdim...ROCKERROLLER sormuş bu arkadaşa...Yakup abinin yazdığının aynısı yazmış altına bir-iki cümle eklemiş...Dedim Yakup abi buradan aldı...Ne bileyim ben.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2011 Sıfır Gösterge ekranı takılırsa km dısında bir sıkıntı olmuyor. Bilginize tekrardan. Kesinlikle sıfır olmalı dikkat Onu biliyoruz....Şimdiki Vag grubu...(Audi, Seat, Skoda, Malum marka.... vs. )da da öyle....Ama onlarda km 100'ü geçene kadar değiştirebiliyorsun...Geçtikten sonra geçmiş olsun oluyor... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2011 Yahu sıkıntı yok bu işlerde.. Kendinizi türk otosanayiinin keskin zekalı çakal ustalarına emanet ediniz.. Onlar Kediye aslan doğurtur 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2011 Kesin bu km sorunununda çzümünü bulurlar...Ayrıva oradaki arkadaş bağlantı yapılması halinde düzeldiğini de yazmış...Yani aracın gsterge deişikliğini ve km farkını orjinal parça olduğu için Ford üretim merkezine falan bildirdiğinizde ve bu teyid edildiğinde aracın km si normal hale getirilebiliyor sanırım..Bir tür proğram güncellemesi anladığım kadarıyla...Hem ne önemi var ki...Artık araçların elektronik göstergelerindeki km ile oynanıp oynanmadığına bakan var mı,anlayan var mı?Var sa da kaç kişidir....2.el satarken kaç kişi bakıyor elektronik kayıtlara? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2011 Onu biliyoruz....Şimdiki Vag grubu...(Audi, Seat, Skoda, Malum marka.... vs. )da da öyle....Ama onlarda km 100'ü geçene kadar değiştirebiliyorsun...Geçtikten sonra geçmiş olsun oluyor... Sen bilebilirsin ! Amacımız bilmeyenin öğrenmesi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2011 Kesin bu km sorunununda çzümünü bulurlar...Ayrıva oradaki arkadaş bağlantı yapılması halinde düzeldiğini de yazmış...Yani aracın gsterge deişikliğini ve km farkını orjinal parça olduğu için Ford üretim merkezine falan bildirdiğinizde ve bu teyid edildiğinde aracın km si normal hale getirilebiliyor sanırım..Bir tür proğram güncellemesi anladığım kadarıyla...Hem ne önemi var ki...Artık araçların elektronik göstergelerindeki km ile oynanıp oynanmadığına bakan var mı,anlayan var mı?Var sa da kaç kişidir....2.el satarken kaç kişi bakıyor elektronik kayıtlara? Bi yere kadar anlayabiliyosun abicim birazıda şans ama dikkat önemli 2. elde Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2011 Şu andaki Focus 3 lerdeki direksiyon önündeki gösterge bu: Bu da büyük ekranlı olanı ve Türkiyeye gelmesi arzulananı,ekimde bekleneni : Aradaki 10 Farkı bulun bakalım ) (Belki daha çok fark vardır da ben bilmiyom ) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2011 Fark, Artistik Patinaj Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Fenkli Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2011 gelirse ekime.. geliyor demi...? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2011 gelirse ekime.. geliyor demi...? Ben Kasım diyenlerdenim..İnş gelir 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Fenkli Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2011 gelsin de kasıma gelsin yeterki... daha da uzamasın.. valla bıktım.. makyajlanacak-yeni kasa çıkacak nerdeyse .. ha geldi ha gelecek , şu da eklenecek , bu da eklenecek derken... bu seferde makyaj moduna girecez nerdeyse ... hiç alamayacağız.. ya da başka şeyler (markalar/modeller) kafamı kurcalıyor.. bir an önce ecobostumun keyfini sürmek istiyorum.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2011 (düzenlendi) Valla ben ölene kadar Mokoko moduna girdim,gözümü kararttım,geekirse makyaja kadar beklicem almıcam Focus 3 ü bu şekliyle...Bi sürü zarara girdim ve girmeye de devam ediyorum belki ama içime tam sinmedikçe de ucuza aldım diye gönül rahatlığıyla o arabaya binemyeceğimi bildiğimden bekliycem...Nasılsa getirecekler,elleri mahkum....Fiestaya,C-Max'e geldikten sonra Focusa kesin gelir artık,çünkü sony ses sistemi hiç bir modele gelmeyecek bile diyenler vardı bir zamanlar.....Bekleyen derviş,beklemekten gebermiş Eylül 13, 2011 Bora A. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2011 alamama nedeniniz sony mi.......70.000 tl mi ona pek karar veremedim bende....hohohohohhahahahahahihihhihhuhuhuhh.... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2011 Bende sony'i ebaydan sipariş verdimde, 70.000 Tl yi denkleştirince alıcam 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap