Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

2011 Focus Sw

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Merhaba, AdanaKozan'dan Fırat ben. Kubilay Hocama sevgiler.

Arkadaşlar, 2011 Focus Station Wagon düşünüyorum. Bu araç hakkında bilgisi olan varsa aramızda, beni aydınlatırsa sevinirim. Kasanın motora ağır geldiği söyleniyor. Yakıt tüketimi nasıldır, yol tutuşu nasıldır, kısaca araç nasıldır?  Şimdiden teşekkür ediyorum.

Karoser: f2.5

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

2011 2.5 kasa mı yakup ?

Bir kaç oto galerici söyledi. Bana bagaj lazım, bu aracı asıl düşünme nedenim bagajı. Bu arada otomatik vites düşünüyorum.

Fırat S. tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Bir kaç oto galerici söyledi. Bana bagaj lazım, bu aracı asıl düşünme nedenim bagajı. Bu arada otomatik vites düşünüyorum.

Hangi karoserden bahsediyoruz.

Bu mu ?

15591_0.jpg

Bu mu?

193_18.jpg

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Hangi karoserden bahsediyoruz.

Bu mu ?

15591_0.jpg

Kasa bu. 2011 model.

Yanıtlama zamanı:

Kasa bu. 2011 model.

Otomatiği boşverin... keyif vermez ;) 2,5 kasa güzeldir kim demiyor çekmiyor diye :)

Yanıtlama zamanı:

Kasanın motora ağır geldiği söyleniyor. Yakıt tüketimi nasıldır, yol tutuşu nasıldır, kısaca araç nasıldır? 

Öncelikle SW başarılı bir karoseri şeklidir, geniş bagaj hacmi, hele ki koltuklar yatırıldığında ev bile taşır.

Ford araçlarda yakınacağınız son şey yol tutuşu ve sürüş keyfi olacaktır.

Benzinli düşünüyorsanız fazla performans beklemeyin. Yanlış hatırlamıyorsam otomatikler 1.6 100 PS motorla geldiler ve 1300 kg'lık kasa için bu motor otomatik şanzımanla pek atak olmaz. 

0-100'ü 13-14 saniye ve son hızı 175-180 km/h civarındadır.

Ayırca şehir içi yakıt tüketimi 10-11L/100km altına pek inmez.

Haliyle LPG düşündürecektir ki bunun da performansa olumlu yönde katkısı pek olmaz.

Ben olsam otomatik sevdasından vazgeçer ve 1.6 dizel bakardım. Hem yüksek torku hem de düşük yakıt tüketimi ile daha pahalı ama daha iyi bir seçim olur. 

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-2011-ford-focus-1-6-tdci-sw-collection-hatasiz-orjinal-bir-arac-158958348/detay

Yeni kasalarda daha düşük km mevcut. Mesela: http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-hasarsiz...boyasiz...2012-focus-iii-trend-1%2C6-tdci-dizel-sw-159175428/detay

Ya da mesela bu var: http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-8000-km-de-orjn.otom.vites.power-shift-focus-iii-trend-158930401/detay

Yanıtlama zamanı:

Bu kasanın HB otm. ni kullandık ve söylendiği gibi iyi ama performans beklememek gerek...

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Öncelikle SW başarılı bir karoseri şeklidir, geniş bagaj hacmi, hele ki koltuklar yatırıldığında ev bile taşır.

Ford araçlarda yakınacağınız son şey yol tutuşu ve sürüş keyfi olacaktır.

Benzinli düşünüyorsanız fazla performans beklemeyin. Yanlış hatırlamıyorsam otomatikler 1.6 100 PS motorla geldiler ve 1300 kg'lık kasa için bu motor otomatik şanzımanla pek atak olmaz. 

0-100'ü 13-14 saniye ve son hızı 175-180 km/h civarındadır.

Ayırca şehir içi yakıt tüketimi 10-11L/100km altına pek inmez.

Haliyle LPG düşündürecektir ki bunun da performansa olumlu yönde katkısı pek olmaz.

Ben olsam otomatik sevdasından vazgeçer ve 1.6 dizel bakardım. Hem yüksek torku hem de düşük yakıt tüketimi ile daha pahalı ama daha iyi bir seçim olur. 

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-2011-ford-focus-1-6-tdci-sw-collection-hatasiz-orjinal-bir-arac-158958348/detay

Yeni kasalarda daha düşük km mevcut. Mesela: http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-hasarsiz...boyasiz...2012-focus-iii-trend-1%2C6-tdci-dizel-sw-159175428/detay

Ya da mesela bu var: http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-8000-km-de-orjn.otom.vites.power-shift-focus-iii-trend-158930401/detay

Otomatik düşünme sebebim eşiminde kullanacak olması. Performans açısından zaten fazla bir beklentim yok, çünkü çok sakin bir sürücüyümdür. Bu aracı çevremde de pek göremediğim için sizlere sormak istedim, şimdiden teşekkür ederim. Daha fazla bilgilendirirseniz sevinirim.

Yanıtlama zamanı:

Merhaba, AdanaKozan'dan Fırat ben. Kubilay Hocama sevgiler.

Arkadaşlar, 2011 Focus Station Wagon düşünüyorum. Bu araç hakkında bilgisi olan varsa aramızda, beni aydınlatırsa sevinirim. Kasanın motora ağır geldiği söyleniyor. Yakıt tüketimi nasıldır, yol tutuşu nasıldır, kısaca araç nasıldır?  Şimdiden teşekkür ediyorum.

Karoser: f2.5

sevgiler bizden fırat hocam hoş geldin seni de forum olarak focuscu yapacağız inşallah 

bagaj sana lazım onun için sw uygun

arabaya gelince sürüş tarzını bildiğim için tam sana göre derim

(ekonomik sakin ve kontrollü)

yakıtı şimdiki arabandan biraz fala gelecektir uygun bi zamanda  seni mersinden fuat hocayla konuştururum bu aracın hb versiyonunu kullandı bir kaç ay  

mutlaka söyleyecek birkaç sözü vardır 

yol tutuş sürüş zevki konusunda hiçbir sıkıntı yaşamazsın

Yanıtlama zamanı:

2011 ford focus sw 1.6 tdci  aracımı 10 aydır kullanıyorum .bağaj koltuklar yatırıldığında doblo kadar yük taşıyabilir.İstanbul akşam trafiğinde yakıt tüketimi 5 - 5.5 lt. arası gayet makul.performans yol tutuş konfor emniyet  yeterli seviyede pişman olmazsınız.

Yanıtlama zamanı:

Bende 2012 yeni kasası var otomatik, tam bir aile arabasidir aile arabası olduğu için performans hep ikinci plandadır yakıt konusunda şehir içi mutlaka lpg gerekir benim gibi ilçede oturup arasıra otobanda kullanırsanız 7 litre civarı dolasirsiniz bence iyi bir seçim olacaktır

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

kesinlikle en akıllıca karoser seçimi.

Bende beyaz, 1,6 tdci selective+sunroof+taba döşeme mondeomu bulamazsam bunlardan 1 tane elıp binecem.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.