Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 20188 yıl comment_454905 15 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Bir ara gerekli malzeme listesini çıkartmıştı @Murat Kav. 4 dakika önce, Adem Kazıl yazdı: Çok güzel bi sistem beğendim valla Pabuçlarını buldum ama içerdeki kolu bulamadım. Pabuç ve kol ayrı satılıyor. Ayrıca parça oem. --2 dakika sonra eklendi-- Güzel özellik, valla arabaya binenlere kapıyı yavaş aç kapa demekden iflahım kesildi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 20188 yıl comment_454936 10 saat önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Bir ara gerekli malzeme listesini çıkartmıştı @Murat Kav. Evet, ama tekrar bakmak gerek Bana göre araç sahibi için kullanışlı değil. O kısım yandaki arabaya çarptığında, sizin arabaya bir şey olmaz ki. Çok masrafına değecek bir şey değil. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 20188 yıl comment_455053 10 saat önce, Murat Kav. yazdı: Evet, ama tekrar bakmak gerek Bana göre araç sahibi için kullanışlı değil. O kısım yandaki arabaya çarptığında, sizin arabaya bir şey olmaz ki. Çok masrafına değecek bir şey değil. Tamam işte maksat karışıya bişi olmaması. Çevresine karşı duyarlı Ford cu böyle olmalı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 14, 20188 yıl Yazar comment_463255 Yanlış hatırlamıyorsam bu parça yoktu. Kauçuk malzeme rayın içine girip çıkıyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 20188 yıl comment_480104 Merhabalar, Kafama takılan birşey var. Cuma gününe araç devrini alacağım ücrette falan anlaştık. Tramer sorgulatması yapınca araç model bilgisinde FORD FOCUS III MCA TITANIUM 1.6 125 4K diye yazıyor. Bu araç motoru Tİ-VCT değil midir? Araç manuel bir araç 2014 model hb. Araç hakkında bilgi verebilir misiniz. Özelliklerine bakarken Tİ-VCT motor özellikleri var heryerde. Şimdiden teşekkürler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 20188 yıl Yazar comment_480105 46 dakika önce, Bülent Kopuz yazdı: Merhabalar, Kafama takılan birşey var. Cuma gününe araç devrini alacağım ücrette falan anlaştık. Tramer sorgulatması yapınca araç model bilgisinde FORD FOCUS III MCA TITANIUM 1.6 125 4K diye yazıyor. Bu araç motoru Tİ-VCT değil midir? Araç manuel bir araç 2014 model hb. Araç hakkında bilgi verebilir misiniz. Özelliklerine bakarken Tİ-VCT motor özellikleri var heryerde. Şimdiden teşekkürler. Evet öyle. Sıkıntı yok ? Ti-vct motor tipi sadece, bunlarda hepsi aynı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 20188 yıl comment_480107 Fiyatı bana göre düşüğe aldım gibi böyle olunca işkillendim ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 20188 yıl Yazar comment_480108 3 dakika önce, Bülent Kopuz yazdı: Fiyatı bana göre düşüğe aldım gibi böyle olunca işkillendim ? Bunlardan ziyade -kağıt işleri- iyi bir expertiz daha önemli. Hayırlı olsun. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın