Yalçın Mahir Ökcün Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2017 Ben bizimilerin altligina denemek icin bu yeni anteni taktim cok guzel durdu bence bizim altliga daha cok yakisti,resimlerini iletirim .. --1 dakika sonra eklendi-- Bizim altliklar daha basik bu nedenle anten cok uzun durmuyor.yeni altlik anteni gene buyuk gosteriyor.ama tercih meselesi tabiiki.. --2 dakika sonra eklendi-- Fark yaklasik 3 cm .. --3 dakika sonra eklendi-- Umarim cekis gucude iyidir.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2017 (düzenlendi) 22 dakika önce, Özer Aksu yazdı: Bu modifikasyonu bende yapacağım ama altı ile uyum sağlaması için alt kısmını da sipariş edeceğim. Bizdeki alt kısım tasarım olarak farklı. Sadece anten almanız yeterli alt yuva standart. Bide spor anteni düşünün derim Ekim 12, 2017 Misafir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2017 4 dakika önce, Zafer Akbs yazdı: Sadece anten almanız yeterli alt yuva standart. Bide spor anteni düşünün derim Parçalar farklı kodları asagidaki gibi ; Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2017 10 dakika önce, Özer Aksu yazdı: Parçalar farklı kodları asagidaki gibi ; illede uzundan alacam diyosanız alt yuvayı almanıza gerek yok. Kod farklı olabilir ama yuva unisex. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yalçın Mahir Ökcün Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2017 Su an fotodaki antenin aynsini kullaniyorum cekim kalitesi dusuk ve araca yandan bakinca bodur gozukuyor.2017 lerde kullanilan anten ne uzun nede kisa araca cok yakisiyor.wolksvagen ve skoda ayni anteni kullaniyor benim kisisel dusuncem .kisa anten tasarimi bozuyor.. --5 dakika sonra eklendi-- Eski yuvaya yeni anten daha cok yakisiyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2017 2 Mart 2018'de hb ve sedan, 18 Mayıs'ta SW Focus 3 MCA üretimi bitiyor Vatana millete hayırlı olsun. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2017 Sahsuvaroglunda teslimat bekleyen style focus ..antene dikkat. Antenler değişti herhalde. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2017 8 dakika önce, H. Cenk yazdı: Sahsuvaroglunda teslimat bekleyen style focus ..antene dikkat. Antenler değişti herhalde. Evet abi 1 sayfa geride takılmış hali var bu yıl böyle geldiler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2017 (düzenlendi) 57 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: Evet abi 1 sayfa geride takılmış hali var bu yıl böyle geldiler. Bu daha farklı, shark gibi bir şey. Titaniumlarinki spordan Uzun, bize oem gelenden kısa. Resmi paylaşılan o. Bu resmini çektiğim gibi hiç görmedim daha önce. Forumda da göremedim. Aralık 16, 2017 H. Cenk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2017 Tamam bu var arka sayfalarda buna anten takılıyor. --0 dakika sonra eklendi-- 08.02.2017 - 10:36 tarihinde, Yakup Çağatay yazdı: Şöyle garip 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2018 28.02.2015 - 08:35 tarihinde, Cem Boneval yazdı: Bundan sonra ki arabam Focus IV SW1.5 EB olacak sanırım. Hala geçerliyse siparişi beraber vermekden onur duyarım ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adem Kazıl Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2018 12.10.2017 - 19:27 tarihinde, Zafer Akbs yazdı: Sadece anten almanız yeterli alt yuva standart. Bide spor anteni düşünün derim Bu antenden sipariş etmiştim inşallah kötü değildir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2018 13 dakika önce, Adem Kazıl yazdı: Bu antenden sipariş etmiştim inşallah kötü değildir Focus için piyasadaki en iyi anten. Shark, çakma karbon çin antenlerinde fantazi aramadığına sevindim. Doğru seçim pişman olmazsın. --3 dakika sonra eklendi-- Kaliper renk örnekleri için gezinirken bulduğumada bak sen Bu kapı koruma aparatını bizim arabalara uygulayamazmıyız çok sevdim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2018 7 dakika önce, Zafer Akbs yazdı: kapı koruma aparatın Bir ara gerekli malzeme listesini çıkartmıştı @Murat Kav. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adem Kazıl Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2018 19 dakika önce, Zafer Akbs yazdı: Focus için piyasadaki en iyi anten. Shark, çakma karbon çin antenlerinde fantazi aramadığına sevindim. Doğru seçim pişman olmazsın. --3 dakika sonra eklendi-- Kaliper renk örnekleri için gezinirken bulduğumada bak sen Bu kapı koruma aparatını bizim arabalara uygulayamazmıyız çok sevdim. Çok güzel bi sistem beğendim valla Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap