Recep Özmen Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2014 Yeni focusun direksiyonu güzel olmuş da keşke alttan kesik yapsalarmış, golf direksiyonu gibi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2014 Yeni focusun direksiyonu güzel olmuş da keşke alttan kesik yapsalarmış, golf direksiyonu gibi. O zaman vw'ciler kıskandı diyormuş, niye öyle istenildiğini bilemiyorum fakat ST versiyon o şekilde. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recep Özmen Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2014 O zaman vw'ciler kıskandı diyormuş, niye öyle istenildiğini bilemiyorum fakat ST versiyon o şekilde. O şekilde direksiyon çok hoşuma gidiyor. Kişisel bir tercih [emoji4] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2014 Yukardaki linkte son bilgilerini (donanım,motor vb) sunmuştuk. Yine dediğimiz gibi ilk etapta otomatik yok, onlar 2015'de eklenecek. Almanya bugün sitesinde makyajlı focusu'u araç tasarlama bölümüne eklemiş. Trend için fotolarını canlı çekim olarak yine bu başlığa eklemiştik ama yinelemek istedim. Titanium Beyaz Renk ile 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2014 Takipçileri için; Derin Mavi - Berlin'de bayilerde, 3 ay sonra bizlerin elinde.. 8 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MustafaTopal Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2014 Bugun öğrendiğim bilgiye göre 1.6 tdci otomatik gelecek diye duydum fiyatıda ortalama 80.000 tl olacağı soylenıyordu doğru mudur bilmiyorum... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2014 Bugun öğrendiğim bilgiye göre 1.6 tdci otomatik gelecek diye duydum fiyatıda ortalama 80.000 tl olacağı soylenıyordu doğru mudur bilmiyorum... Bu başlığı güzelce incelemeniz bilgilerin doğruluğunu sınamaya yeterlidir. otomatik versiyona kadar döviz ve vergi ne olur kimse bilemez sevgiler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hüseyin ipek Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2014 tam dozunda olmuş bir makyaj.Gerçekten başarılı. Ancak ben focusun yeni kasasını merak ediyorum şimdiden, çünkü her yeni kasada radikal değişikliklere gidiyor ford. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2014 Bugün detayları verildi. Bu başlık altında CO - Tüketim ve Hızlanma değerleri mevcut. Kısa Kısa; 1.5 Ecoboost'lar da 1.0 Eb'da kullanılan Continental marka turbolar kullanıldı. 1.5 dizel'de garret yerine (1.6) Honeywell VGT turbo mevcut 1.5 Ecoboost -1.6'ya göre- ağırlıkları 1333 kg'dan 1325 kg'a düştü. 1.6 dizel ve 1.5 dizel arasında 1 kg fark var (yenisi düşük) - Powershift ile 23 kg daha yükseliyor (Manuel 1.5 1343 kg) Aracın iç, dış ve bagaj boyutları aynı. Otomobil end. ilk kez sunulacak olan özelliği de birazdan tanıtacağım, burada; Bu mesaj güncellenecektir. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2014 Bayilere Tanıtımdan dikkat çeken bazı hususlar Direksiyon tepkisi Kararlılık ve hassasiyette bir farklılık yok. Çeviklik ve konfor da artış söz konusu. Hassaslık ve çeviklik konusunda rakiplerinden önde gözükürken konfor ve stabilite rakipleriyle benzer değerleri sunuyormuş. Agility = Çeviklik ; Stability = Kararlılık ; Comfort = Konfor ; Precision = Hassaslık Direksiyon Torku, yanal hızlanmada; rakipleri ile yeni ve eski birlikte. Bu da çok göreceğimiz ekransız modelin tamamı eklemiştik ama fazla mal göz çıkarmaz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2014 rakiplerinden Burada "competitor" kim sence? rakipleri ile yeni ve eski birlikte. Hızlı ve atak kullanımda ben VW'nin tork değişimini daha güvenli buluyorum. Eskisi bile fala hafif kalıyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2014 Burada "competitor" kim sence? Hızlı ve atak kullanımda ben VW'nin tork değişimini daha güvenli buluyorum. Eskisi bile fala hafif kalıyor. Lastik ve jant seçimi önemli birazda ama... Buarada bence rakip Golf; çünkü hem daha konforlu ve stabilitesi iyi olan o var. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2014 Buarada bence rakip Golf; çünkü hem daha konforlu ve stabilitesi iyi olan o var. Bildiniz... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2014 Otosanın bizi nasıl öpeceğine dair hesaplama tablosu.. Bu fark ne kadar artarsa yani Örneğin şuan 1.0 ile 1.6 tdci arasındaki fark %17 durumda Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Y. Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2014 Anahtarsız giriş olacak mı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap