Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 20169 yıl Yazar comment_392359 5 dakika önce, Doğan Kurban yazdı: @Ozan Kar geçen gün nav menüsünü mıncıklarken karşıma şu çıktı. Nav+Menü tuşuna aynı anda bastığımda çıkan menülerden birisinde kapılardan hangisi açıksa direk yazdı sol arka kapı açık diye. Ha bu ekrana ayrı bir ikaz olarak değil de menü içerisendeki sırada çıktı. Demem o ki araba göstergede kapı açık ikazını gösterebiliyorken teyp ekranında da demek ki bunu gösterebilir. Acaba ayrı bir ayarı mı var.Daha önce bakmışmıydın sen buna. Görmedim öyle bir şey. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 20169 yıl comment_392365 Şimdi, Ozan Kar yazdı: Görmedim öyle bir şey. Bir ara bende bakarsın. Elm ile belki açılacak birşey vardır. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 20169 yıl Yazar comment_392368 Şimdi, Doğan Kurban yazdı: Bir ara bende bakarsın. Elm ile belki açılacak birşey vardır. Yok. Touchlarda belki. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 20169 yıl comment_392417 arkadaşlar bu kullandığımız foccus proğramını c-max içinde kullanabilirmiyiz. yada bütün ford modellerinde bu proğramı kullanabilirmiyiz Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 20169 yıl comment_392419 Şimdi, Halil Zengin yazdı: arkadaşlar bu kullandığımız foccus proğramını c-max içinde kullanabilirmiyiz. yada bütün ford modellerinde bu proğramı kullanabilirmiyiz C-max içinde kullanabilirsiniz Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 20169 yıl Yazar comment_392515 6 saat önce, Halil Zengin yazdı: arkadaşlar bu kullandığımız foccus proğramını c-max içinde kullanabilirmiyiz. yada bütün ford modellerinde bu proğramı kullanabilirmiyiz focus ve cmax, diğerlerine olmaz. Hatta focus 3 3.5 cmax 2 ve 2.5 gerisine olmaz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 20169 yıl comment_392624 focus ve cmax, diğerlerine olmaz. Hatta focus 3 3.5 cmax 2 ve 2.5 gerisine olmaz. Bak o menünün fotosunu çektim ilk fotoda menü açıkken kapı kapalıydı. İkinci fotoda da menü açık ve kapıyı açınca hemen algılıyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 20169 yıl Yazar comment_392627 Şimdi, Doğan Kurban yazdı: Bak o menünün fotosunu çektim ilk fotoda menü açıkken kapı kapalıydı. İkinci fotoda da menü açık ve kapıyı açınca hemen algılıyor. Abi görmesi normal zaten, mscan üzerinden bcm basıyor datayı. Geri görüş modulu bile bilir kapının açık olduğunu ama bizim ekranlarda öyle bir menü yok. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 20169 yıl comment_392628 Abi görmesi normal zaten, mscan üzerinden bcm basıyor datayı. Geri görüş modulu bile bilir kapının açık olduğunu ama bizim ekranlarda öyle bir menü yok. Olaymış iyiymiş Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 20169 yıl comment_392631 Şimdi, Ozan Kar yazdı: öyle bir menü yok. Şimdi, Doğan Kurban yazdı: Olaymış iyiymiş Benim geri görüş kamerası kirlendiğinde "merceği temizleyin" uyarısı yazıyor ekranda. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 20169 yıl comment_392632 Şimdi, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Benim geri görüş kamerası kirlendiğinde "merceği temizleyin" uyarısı yazıyor ekranda. Abi arabadaki iç sensörler kontrol ediyor diyor ki bu adam yaşlı başlı. Kamerayı unutur temizlemeyi. En iyisi kirli dedirtelim modüle de arada kamerayı parmaklayarak temizlesin hiç olmazsa. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 20169 yıl comment_392677 bugün elm kablom geldi yalnız iyi geldi 26.10.16 da satın aldım 01.12.16 da geldi... OBD II olarak almıştık zaten.. bir kaç güne kadar bi xenonu takıp @Doğan Kurban ağama gösterecem :)))) Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 20169 yıl comment_392684 2 saat önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Benim geri görüş kamerası kirlendiğinde "merceği temizleyin" uyarısı yazıyor ekranda. Ben de çıkmıyor bu uyarı .. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 20169 yıl comment_392685 Şimdi, Murat Kavuk yazdı: Ben de çıkmıyor bu uyarı .. TitX'lerde çıkarmadan kendisi temizliyormuş abi maraba titanium'lar düşünsün onu boşver Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 20169 yıl comment_392688 Şimdi, Murat Kavuk yazdı: Ben de çıkmıyor bu uyarı .. Yaşlılarda çıkıyormuş sadece Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın