Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 20169 yıl comment_391316 sağol abi teşekkür ederim --9 dakika sonra eklendi-- bunu yapan arkadaşların yüklediği herhangi bir video varmı acaba? yaparken yanlışlık yapmamak için soruyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 20169 yıl comment_391324 14 dakika önce, Halil Zengin yazdı: sağol abi teşekkür ederim --9 dakika sonra eklendi-- bunu yapan arkadaşların yüklediği herhangi bir video varmı acaba? yaparken yanlışlık yapmamak için soruyorum 114 sayfanın içinde yok diye biliyorum fakat video çok lazım değil, her adım belli zaten karmaşık bi'şey yok. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 20169 yıl comment_391719 Abilerim bende otomatik kapi kilitleme istiyorum ama hill holder vs zaten mevcut deger mi otomatik kilitleme icin elm almak sizce ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 20169 yıl comment_391739 Abilerim bende otomatik kapi kilitleme istiyorum ama hill holder vs zaten mevcut deger mi otomatik kilitleme icin elm almak sizce ? Gereksiz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 20169 yıl comment_391914 bugün elm327 kablosunun siparişini verdim. işallah geldiğinden sorun çıkmadan halledebilirim. sadece bir sorum olacak. simdi kaabloyu arabaya taktık. yapmak istediğimiz değişiklikleri yaptık. bunları kaydettikten sonramı abs menüsüne giriyoruz. yoksa abs menüsüne girdikten sonramı hepsini kaydediyoruz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 20169 yıl comment_391918 Şimdi, Halil Zengin yazdı: bugün elm327 kablosunun siparişini verdim. işallah geldiğinden sorun çıkmadan halledebilirim. sadece bir sorum olacak. simdi kaabloyu arabaya taktık. yapmak istediğimiz değişiklikleri yaptık. bunları kaydettikten sonramı abs menüsüne giriyoruz. yoksa abs menüsüne girdikten sonramı hepsini kaydediyoruz. İlk mesajdaki sıralamayı yapınca zaten kaydetmiş oluyorsun. Yani yokuş kalkış desteğini aktif ettin sonra write to bcm diyorsun ardından abs menüsüne girip initialize ecu diyip kaydediyorsun Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 20169 yıl comment_391929 24.11.2016 - 16:27 tarihinde, Halil Zengin yazdı: sağol abi teşekkür ederim --9 dakika sonra eklendi-- bunu yapan arkadaşların yüklediği herhangi bir video varmı acaba? yaparken yanlışlık yapmamak için soruyorum Sen kablo gelince burdan bana yaz team ile bağlanıp yaparız çok basit ama dikkat isteyen iş... Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 20169 yıl comment_392142 style plus pakette şehir içi güvenlik sistemi var olarak görünüyo ama ben bikere battaniyeyle denedim durmadı. hiç plus pakette bunu yeneyen arkadaşlar oldumu yada elm kablosuyla açılabilirmi Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 20169 yıl comment_392162 2 saat önce, Halil Zengin yazdı: style plus pakette şehir içi güvenlik sistemi var olarak görünüyo ama ben bikere battaniyeyle denedim durmadı. hiç plus pakette bunu yeneyen arkadaşlar oldumu yada elm kablosuyla açılabilirmi Yol B. menüsünden özelliklik var mı yok mu/açık mı kapalı mı diye bakabilirsiniz. ELM ile açılsa ilk mesajda belirtilirdi tahmin edildiği üzere. Bu konudaki içerikler RESMİ YÖNTEM değildir. Yani aracınızda hatalı olan donanımları ört-pas etmeye yaramaz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 20169 yıl comment_392298 Dün kablo gekdi ve aksam da bi aksilik olmadan hepsini hallettim. Emeği geçenlere çok teşekkür ederim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 20169 yıl comment_392331 Yol B. menüsünden özelliklik var mı yok mu/açık mı kapalı mı diye bakabilirsiniz. ELM ile açılsa ilk mesajda belirtilirdi tahmin edildiği üzere. Bu konudaki içerikler RESMİ YÖNTEM değildir. Yani aracınızda hatalı olan donanımları ört-pas etmeye yaramaz. Battaniye ile durmaması normal değil mi? [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] bknz Serdar Yaman Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 20169 yıl comment_392335 8 dakika önce, Doğan Kurban yazdı: Battaniye ile durmaması normal değil mi? bknz Serdar Yaman Çok altta tuttmuş olabilir Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 20169 yıl comment_392336 @Ozan Kar geçen gün nav menüsünü mıncıklarken karşıma şu çıktı. Nav+Menü tuşuna aynı anda bastığımda çıkan menülerden birisinde kapılardan hangisi açıksa direk yazdı sol arka kapı açık diye. Ha bu ekrana ayrı bir ikaz olarak değil de menü içerisendeki sırada çıktı. Demem o ki araba göstergede kapı açık ikazını gösterebiliyorken teyp ekranında da demek ki bunu gösterebilir. Acaba ayrı bir ayarı mı var.Daha önce bakmışmıydın sen buna. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın