Emre Gül Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2016 benim windows 10 usb kabloyu gömuyor.. bu usb kullanılamıyor hatası verdi hiç bitşey yapamadım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tunahan Yılmaz Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2016 Merhaba gecen gun boslugumda babamin 2013 cmax trend de denemek istedim fakat problemle karsilastim. fikri olan var mi ? fotolari ekledim. motor arizasi fren basinc arizasi vsvs de yaziyor okuma yapma asamasinda. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2016 5 saat önce, Emre Gül yazdı: yapamadım 51 dakika önce, Tunahan Yılmaz yazdı: ri olan var mi ? fotolari ekledim. motor arizasi Driverları tam olarak yüklediğim mi ? Tekrar yükleyin derim Totalcardiagnostics.com sitesinden ulaşabilirsiniz... Tunahan o arızaları bağlantı aşamasında veriyor, bizde de aynısı oluyor, normal. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre Gül Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2016 @Yahya Akman sağolsun link verip yardımcı oldu, ben usb driver işini çözdüm sanırım yarın arabada deneyeceğim. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2016 Linki mesajlara ekleyelim lütfen Herkese faydamız olsun. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2016 Driverları tam olarak yüklediğim mi ? Tekrar yükleyin derim Totalcardiagnostics.com sitesinden ulaşabilirsiniz... Tunahan o arızaları bağlantı aşamasında veriyor, bizde de aynısı oluyor, normal. Linki mesajlara ekleyelim lütfen [emoji4] Herkese faydamız olsun. Gürkan abi vermiş linki zaten.Ben sadece adımlar kısmında yardımcı oldum. Totalcardiagnostics.com 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre Gül Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2016 (düzenlendi) Şuan bağlı elm ama böyle bi hata veriyor bende bi sıkıntı var sanırım.. yokuş kalkışı seçtim anlatıldığı gibi ama böyle bir hata veriyor yardım lazım Aralık 4, 2016 Emre Gül tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2016 Şimdi, Emre Gül yazdı: Şuan bağlı elm ama böyle bi hata veriyor bende bi sıkıntı var sanırım.. yokuş kalkışı seçtim anlatıldığı gibi ama böyle bir hata veriyor yardım lazım Win 7 de deneyin bazen 10 da olmayabiliyor 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre Gül Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2016 herşeyi baştan aldık yahya çok çok sağolsun yardımcı oldu yokuş kalkış vs hepsini aktif ettim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2016 herşeyi baştan aldık yahya çok çok sağolsun yardımcı oldu yokuş kalkış vs hepsini aktif ettim [emoji5] Eee far noldu onu de hele. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih S. Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2016 (düzenlendi) bu gün aracıma oem tit x farı taktım ,elm den gerekli ayarları yapıp.Arıza lambasını yakmasını göze alarak takalım dedik , herşey on numara çalıştı ledler vs. araıza lambasını da yakmadı acayip sevindim. Aralık 4, 2016 Fatih S. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Aydın Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2016 2011 focus 3 style var bende, plus değil esp yok araçta orta yol bilgisayar ekranı ufak yokuş kalkış aktif olur mu acaba yapan varsa bilgi versin kabloyu sipariş edeceğim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sarp D. Uygur Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2016 Esp olmayınca yokuş kalkış olmuyor maalesef. Denendi daha önce. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Aydın Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2016 Sistemin esp ile ne alakası olabilir ki abs varsa mantıken yokuşta freni geç bırakması lazım, o zaman benim aracın plus paketlerinde esp var onlarda oluyor sanırım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2016 12 dakika önce, Serdar Aydın yazdı: Sistemin esp ile ne alakası olabilir ki abs varsa mantıken yokuşta freni geç bırakması lazım, o zaman benim aracın plus paketlerinde esp var onlarda oluyor sanırım ESP olan her modelde aktif edilebilir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap