Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 Elm327 ile Aktif Hale Getirilebilen Özellikler [Hill Holder Eklendi]

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
3 saat önce, Teoman S. yazdı:

4 lü ekran ok onu yaptık ta. ekran teması? neyse saol.

Mavi ekran ya da siyah ekran hatta açılışta ST logosu gibi. 

--3 dakika sonra eklendi--
3 saat önce, Teoman S. yazdı:

4 lü ekran ok onu yaptık ta. ekran teması? neyse saol.

Mavi ekran ya da siyah ekran hatta açılışta ST logosu gibi. 

IMG_20190130_173436.jpg

IMG_20190102_181317.jpg

• Yanıt 3,4k
  • Görüntüleme 752,9k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Öncelikle aracın özelliği değil, sistemi crackliyorsunuz. İkincisi sizden yorum yapmak için izin istemem gerekmiyor bilmem farkında mısınız? Üçüncüsü ben size yardım etmeye çalışıyorum, belki bir gün

• Kenan Bektaş
    Kenan Bektaş

Merhaba arkadaşlar, bugün Ergün bey ile tanışma ve aracımdaki gizli özellikleri açma şansı buldum. Öncelikle forumda emeği geçen tüm arkadaşlara, sonra yardımını esirgemeyen Ergün arkadaşımıza ve foru

• 100 metre menzili olan uzunu görmeyip 10 metre menzili olan sisi mi görecek?

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
58 dakika önce, Doğan Kestel yazdı:

Kilitlendiğinde korna için 04 denedim çalışmadı. Araç 2012 model.

arkadaşımın 3 kasa 2013 model aracında denedim o araçtada çalışmad,. yine 3 kasa 2014 te çalışıyor. çözen olursa paylaşırsa sevinirim. 

Yanıtlama zamanı:

Bende de olmadı hem 04 hem de 06 denedim. 

Yanıtlama zamanı:
02.03.2019 - 15:22 tarihinde, Alper Sakallı yazdı:

Bende de olmadı hem 04 hem de 06 denedim. 

Benim araç 2013 trend x   #147 seçeneğini 04 yaptım çalıştı tek kilitlemede çalıyor

06 bildiğim kadarıyla çift kilitleme ile çalıyor.

Yanıtlama zamanı:
18.02.2014 - 02:53 tarihinde, Ozan Kar yazdı:

2. Seçenek olarak TOOLS kısmından DID seçeneğine DE03 yazıp READ dedim. DATA hanesinde çıkan 00000000 (Sekiz tane Sıfır)'ı 06000000 olarak değiştirip write dedim.

@Alper Sakallı  sadece bu kısmı yaptığımızda mı ekran siyah oluyor? Ben 4 lü ekranı istediğim gibi yapmıştım. Sadece ekranı değiştirmek istiyorum. Elm de var ELS de var, kablo farketmez sanırım.

Teoman S. tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
28 dakika önce, Teoman S. yazdı:

@Alper Sakallı  sadece bu kısmı yaptığımızda mı ekran siyah oluyor? Ben 4 lü ekranı istediğim gibi yapmıştım. Sadece ekranı değiştirmek istiyorum. Elm de var ELS de var, kablo farketmez sanırım.

Siyah ekran için 172'yi 08 yapmıştım. 09 da orijinal navigasyon varsa göstergede yönlendirme işaretleri çıkıyormuş 63700000 4lü ekran için 

• Yakup Ç. A., başlığı Focus 3 Elm327 ile Aktif Hale Getirilebilen Özellikler [Hill Holder Eklendi] olarak değiştirdi
Yanıtlama zamanı:
11 dakika önce, Alper Sakallı yazdı:

Siyah ekran için 172'yi 08 yapmıştım. 09 da orijinal navigasyon varsa göstergede yönlendirme işaretleri çıkıyormuş 63700000 4lü ekran için 

Teşekkürler. Sanırım bu ayar -#172-08 ya da 09- olması- ilk mesaja eklenmemiş, ya da ben göremedim. @Ozan Kar ilk mesaja ekler. 

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
12 dakika önce, Teoman S. yazdı:

Teşekkürler. Sanırım bu ayar -#172-08 ya da 09- olması- ilk mesaja eklenmemiş, ya da ben göremedim. @Ozan Kar ilk mesaja ekler. 

multimedya ekranını değiştirmeden değişiklik yapmak (gösterge rengi değişsin diye) mantıklı değil, daha önce yaptığımız bir arabada şu an hatırlamadığım bir sorun olmuştu, o yüzden eklemiyorum.

Yanıtlama zamanı:

Ok dir. Bakalım nasıl bir sorun oluşacak. Telafisi mümkün olmayan bişey çıkmaz heralde, çıkmış olsaydı hatırlardın.

Yanıtlama zamanı:
4 saat önce, Emrah Ayaz yazdı:

Benim araç 2013 trend x   #147 seçeneğini 04 yaptım çalıştı tek kilitlemede çalıyor

06 yı ilk defa duyuyorum  ben kapıları genelde 2 tık yaparımki em dış hem iç kitlensin diye 06 mı yapmak gerekiyor

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
11 saat önce, Teoman S. yazdı:

Ok dir. Bakalım nasıl bir sorun oluşacak. Telafisi mümkün olmayan bişey çıkmaz heralde, çıkmış olsaydı hatırlardın.

bugüne kadar geri dönüşü olmayan sorun yaşamadım. 

1 kere servislik sorun yaşadım o da güncelleme ve kablo nedenli.

9 saat önce, İlker Çelik yazdı:

06 yı ilk defa duyuyorum  ben kapıları genelde 2 tık yaparımki em dış hem iç kitlensin diye 06 mı yapmak gerekiyor

Türkiye mk3te çift kilitleme, iç kilitleme yok.

Yanıtlama zamanı:
13 saat önce, Emrah Ayaz yazdı:

dün akşam 1 den 9 a kadar tüm numaraları denedim 2013 model  trend x te çalışmadı. 

Yanıtlama zamanı:
7 saat önce, Ozan Kar yazdı:

bugüne kadar geri dönüşü olmayan sorun yaşamadım. 

1 kere servislik sorun yaşadım o da güncelleme ve kablo nedenli.

Türkiye mk3te çift kilitleme, iç kilitleme yok.

2015 trend x hocam bende çift kilitleme var 06 kodunumu yapmam lazım

Yanıtlama zamanı:
11 dakika önce, İlker Çelik yazdı:

2015 trend x hocam bende çift kilitleme var 06 kodunumu yapmam lazım

Çift kilitten kastınız nedir? Araç içerden de açılmıyor mu? Çift kilit bu.

Yanıtlama zamanı:
20 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı:

Çift kilitten kastınız nedir? Araç içerden de açılmıyor mu? Çift kilit bu.

Kilitleme tusuna kumandadan 1 defa basinca kapilari kitliyor arac icerisinde biri varsa icerden açila bilmekte bu durum aracta mahsur kalinmasin diye yapilmiş. 2 kere basinda hem diş açmayi hem içden acmayi kapatiyor buda cam arasindan tel sarkitarak araci acmalarini önluyor. Yada kelebek cami kirdiklarinda kapinin acilmasini. 

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.