Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 201411 yıl comment_274175 iyi akşamlar arkadaşlar 2013 focus style aracıma hill holder,lastik basınç,oto kilit özelliğini açmak istiyorum bursa da bana yardımcı olacak varr mı? artık benim focusumda da hill holder var ) emeği geçen herkese tekrar teşekkürler.. hayırlı olsun iyi günlerde kullanın Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 201411 yıl comment_274274 teşekkur ederim darisi focusunuz başına Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 201411 yıl comment_275023 herkeze iyi akşamlar şuan aracıma 3 özelliği aktif etmeye çalışıyorum ama ABS menüsünden Initiakize ECU seçeneğini seçiyorum ama kabul etmiyor ne yapmalıyım? Aracıma bu akşam itibariyle yokuş kalkış ve oto kilit özelliğini ekledim. Formda emeği geçen herkeze ve Rıfat ÇELİK'e çok teşekkür edrim Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 201411 yıl comment_277046 Merhaba arkadaslar. 2013 focus trend x alacam ondada hill holder i aktif edebilirmiyiz? Ayrica aktif eden bazi arkadaslarda style paket focuslar var onlarda standart degilmi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 201411 yıl comment_277047 Merhaba arkadaslar. 2013 focus trend x alacam ondada hill holder i aktif edebilirmiyiz? Ayrica aktif eden bazi arkadaslarda style paket focuslar var onlarda standart degilmi? Edersiniz, standart değil. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 201411 yıl comment_278326 konu içinde arattım ama bulamadım, vag grubundaki gibi kodlama ile amerikan park aktif edilebiliyor mu?(sinyallerin düşük akımla parklar ile yanması) Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 201411 yıl Yazar comment_278350 konu içinde arattım ama bulamadım, vag grubundaki gibi kodlama ile amerikan park aktif edilebiliyor mu?(sinyallerin düşük akımla parklar ile yanması) Hayır konu içinde arattım ama bulamadım, vag grubundaki gibi kodlama ile amerikan park aktif edilebiliyor mu?(sinyallerin düşük akımla parklar ile yanması) Hayır Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 201411 yıl comment_278364 herkeze iyi akşamlar şuan aracıma 3 özelliği aktif etmeye çalışıyorum ama ABS menüsünden Initiakize ECU seçeneğini seçiyorum ama kabul etmiyor ne yapmalıyım? Aracıma bu akşam itibariyle yokuş kalkış ve oto kilit özelliğini ekledim. Formda emeği geçen herkeze ve Rıfat ÇELİK'e çok teşekkür edrim Rica ederim sağolun biz sadece asıl emeği geçenlerin anlattıklarını tekrar ettik güle güle iyi günlerde kullanın. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 201411 yıl comment_278381 Merhabalar, Konuyu okudum. Hatta Rıfat bey alıntı yaptıkları belirtmiş olsada, hem araştırıp, hem kendi araçlarınıza uygulayıp hemde bizlerle paylaşmanız çok güzel. Gerçekten çok sağolun, sayenizde ufkumuz genişliyor Bende bir soru sormak istiyorum. Şuanki aracımda araç hareket halinde veya dururken, belli bir saniye sonra frene bastığımda kapılar otomatik kilitleniyor. Makyajlı focuslarda tesisat işlerine girmeden böyle birşey yapmak veya araç hareket ettikten mesela 30 saniye sonra kapı otomatik kilitleme gibi bir şey yapabilir miyiz? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 201411 yıl Yazar comment_278420 Bende bir soru sormak istiyorum. Şuanki aracımda araç hareket halinde veya dururken, belli bir saniye sonra frene bastığımda kapılar otomatik kilitleniyor. Makyajlı focuslarda tesisat işlerine girmeden böyle birşey yapmak veya araç hareket ettikten mesela 30 saniye sonra kapı otomatik kilitleme gibi bir şey yapabilir miyiz? Ruslar bi alsın kurcalasın öğreniriz aynı program makyajlıda da çalışıyormu çalışmıyor mu (BCM-beyin-de bir değişiklik yoksa ki muhtemelen yoktur çalışmaya devam edecektir). Çalışma şekli anlattığınızdan biraz farklı, yazmaya üşendim bu başlıkta, en olmadı forumda kesinlikle yazıyordur. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 201511 yıl comment_284779 Evet arkadaşlar bu sabah işe giderken araç lastik basınç uyarısı verdi. İndim aşağıya baktım, görünürdü bişey yoktu. Daha sonra aracı yıkarken farkettim ki çivi girmiş ve lastikler ıslak olduğu için kabarcık çıktığını gördüm, yani az az kaçırıyordu. Bu arada uyarıyı ayarlardan tekrar set etmeye çalışsam da gene uyarı aktif hale geçiyordu. Neyse lastiği yaptırdım ve uyarıyı resetliyip tekrar set ettim, şimdi herşey normal. Yani 2 ay önce kablo ile aktif ettiğim lastik basınç uyarı sistemi sorunsuz çalışıyor. Merak eden arkadaşlar için belirtmek istedim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 201511 yıl comment_284780 Evet arkadaşlar bu sabah işe giderken araç lastik basınç uyarısı verdi. İndim aşağıya baktım, görünürdü bişey yoktu. Daha sonra aracı yıkarken farkettim ki çivi girmiş ve lastikler ıslak olduğu için kabarcık çıktığını gördüm, yani az az kaçırıyordu. Bu arada uyarıyı ayarlardan tekrar set etmeye çalışsam da gene uyarı aktif hale geçiyordu. Neyse lastiği yaptırdım ve uyarıyı resetliyip tekrar set ettim, şimdi herşey normal. Yani 2 ay önce kablo ile aktif ettiğim lastik basınç uyarı sistemi sorunsuz çalışıyor. Merak eden arkadaşlar için belirtmek istedim. Teşekkürler güzel paylaşım sağolun Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 201511 yıl comment_284806 Teşekkürler güzel paylaşım sağolun Lastik ebat ayarını kaç yapmıştınız acaba programdan.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 201511 yıl comment_284876 Geçen gün benzer bir şey benim de başıma geldi. Yolda giderken lastik basınç uyarısı verdi. Petrole çektim, bir şey yok. Sonra uyarıyı silip devam ettim, yine uyarı verdi. Yeniden petrolde baktım bir şey yok. Herhalde bozuk, çalışmıyor diye düşündüm. Ardından yaklaşık bi 80 100 km sonra aracı durdurdum ve sol arka lastiğin iyice indiğini gördüm. Lastikçiye çektim ve lastiğe kemik battığını gördük. Sanırım farketmeden bir hayvan ölüsü üzerinden geçtim ve onun kemiği lastiği patlattı. Yani sistem gerçekten çalışıyor. Eğer uyarı verirse en kısa zamanda lastikçinin yolunu tutmakta fayda var. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 201511 yıl comment_284886 Lastikçi havaları kontrol etti. Sorun yok dedi. Ben söküp kontrol et dedim. Lastikte küçük bir delik çıktı. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın