Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 201511 yıl Yazar comment_287735 Yanlış hatırlamıyorsam yokuş kalkış var bişey daha var fakat lastik basınç yok diye biliyorum fakat emin olmak için bir daha kontrol edeyim yoksa olmamış mı demektir. Evet Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 201511 yıl comment_288472 Merhabalar, Bluetooth dongle ile bağlanarak otomatik kapı kilitlerini aktif edebildim. Herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Otomatik olduğu için yokuş kalkış desteğini deneme şansım yok. Ancak lastik basınç uyarısını ilk fırsatta deneyeceğim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 201511 yıl comment_288507 Write to BCM derken "vbf error" gibi bişeyler verdi program. Galiba kabloda sorun var. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 201511 yıl Yazar comment_288518 Write to BCM derken "vbf error" gibi bişeyler verdi program. Galiba kabloda sorun var. Bazen yapıyor tekrar tekrar deneyin. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 201511 yıl comment_288519 Bazen yapıyor tekrar tekrar deneyin. Korktum açıkçası, tamamdır denerim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 2, 201511 yıl comment_289457 Ozan iyi günler,Focccus un bu programın son sürümü yayınlanmış değişiklik olarak çok fazla bir fark varmı?henüz açamadım da Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 2, 201511 yıl Yazar comment_289460 Ozan iyi günler,Focccus un bu programın son sürümü yayınlanmış değişiklik olarak çok fazla bir fark varmı?henüz açamadım da birşey yok, ESP desteği diyor ama ne anlamadım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 2, 201511 yıl comment_289463 Write to BCM derken "vbf error" gibi bişeyler verdi program. Galiba kabloda sorun var. Bazen yapıyor tekrar tekrar deneyin. Geçenlerde navigasyonlu sony paneli taktım. Takmışken, BCM'deki panel bilgisini güncelleyeyim dedim. Write to BCM ile güncellemeyi yaptım. Bunu IPC'ye de yazayım dedim (hani bilgiler farklı olursa hata mesajı verebiliyor falan diye). İki defa "Write to IPC" yapmayı denedim, %97'ye gelince hata verdi hep. Sonra baktım, IPC düzgün çalışıyor, daha fazla kurcalamadım.. Mart 2, 201511 yıl Murat Kavuk tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 2, 201511 yıl comment_289471 birşey yok, ESP desteği diyor ama ne anlamadım. Sağol Ozan,sayende güzel bilgiler öğreniyoruz.Birazdan yemekten sonra açmaya çalışacam özelliklerimi.bilgisinide deneyip yazarım. Ozan nasılsın,yokuş kalkışı açtım güzelde çalışıyor,otomatik kapı kilitleme de çalışıyor fakat lastik basınç ta hem 44 olanı denedim hem de TPMS Olanı denedim olmadı yol bilgisayarından sürücü destek denen yer de çıkmadı eski durumunu da hatırlamıyorum ne olacak bilmiyorum bir yardımın olur mu? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 2, 201511 yıl Yazar comment_289526 Sağol Ozan,sayende güzel bilgiler öğreniyoruz.Birazdan yemekten sonra açmaya çalışacam özelliklerimi.bilgisinide deneyip yazarım. Ozan nasılsın,yokuş kalkışı açtım güzelde çalışıyor,otomatik kapı kilitleme de çalışıyor fakat lastik basınç ta hem 44 olanı denedim hem de TPMS Olanı denedim olmadı yol bilgisayarından sürücü destek denen yer de çıkmadı eski durumunu da hatırlamıyorum ne olacak bilmiyorum bir yardımın olur mu? yokuş kalkış çalışıyorsa lastik basınçta çalışması lazım, 05 zaten çalışmaz 44 olacak. Hata filan veriyor mu? Bilgi kısmında olabilir. Yoksa tekrar deneyin. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 2, 201511 yıl comment_289531 yokuş kalkış çalışıyorsa lastik basınçta çalışması lazım, 05 zaten çalışmaz 44 olacak. Hata filan veriyor mu? Bilgi kısmında olabilir. Yoksa tekrar deneyin. benim elm 327 kendisini com15 den pc ye tanıttı ben o şekilde yapıyorum.bunda bir sıkıntı olur mu? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 2, 201511 yıl Yazar comment_289532 benim elm 327 kendisini com15 den pc ye tanıttı ben o şekilde yapıyorum.bunda bir sıkıntı olur mu? hayır. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 2, 201511 yıl comment_289534 hayır. çok sağolasın Ozan sana yakın da focusun piiri diyecem Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 3, 201511 yıl comment_289729 günaydın arkadaşlar.bende aranıza birkaçgün önce katılmıştım.aracı daha yeni yeni tanımaya başladım.aklıma gelen soruları sık sık soracağım kusura bakmazsınız.2014 focus style de uzaktan kumanda ile camları açma kapama varmı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 3, 201511 yıl comment_289734 günaydın arkadaşlar.bende aranıza birkaçgün önce katılmıştım.aracı daha yeni yeni tanımaya başladım.aklıma gelen soruları sık sık soracağım kusura bakmazsınız.2014 focus style de uzaktan kumanda ile camları açma kapama varmı. Onun için elim ye gerek yok sanırım. Konusu olması lazım bu konuda anlatması uzun sürer. Geçen makyajlıdada yaptık trend di araba. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın