Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 Elm327 ile Aktif Hale Getirilebilen Özellikler [Hill Holder Eklendi]

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Servise söylemezsen anlamazlar.

• Yanıt 3,4k
  • Görüntüleme 741,5k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Öncelikle aracın özelliği değil, sistemi crackliyorsunuz. İkincisi sizden yorum yapmak için izin istemem gerekmiyor bilmem farkında mısınız? Üçüncüsü ben size yardım etmeye çalışıyorum, belki bir gün

• Kenan Bektaş
    Kenan Bektaş

Merhaba arkadaşlar, bugün Ergün bey ile tanışma ve aracımdaki gizli özellikleri açma şansı buldum. Öncelikle forumda emeği geçen tüm arkadaşlara, sonra yardımını esirgemeyen Ergün arkadaşımıza ve foru

• 100 metre menzili olan uzunu görmeyip 10 metre menzili olan sisi mi görecek?

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

2 defa servise gittim.hiçbir şeyi çakmadılar.servisin bir şeyden haberi yok.sadece adı ford servisi

Yanıtlama zamanı:

2 defa servise gittim.hiçbir şeyi çakmadılar.servisin bir şeyden haberi yok.sadece adı ford servisi

Çakması gerekmiyor ki özellikle kontrol edilmesi gerekir. Bunlar hata ile aracınızda var olabilir bile kaldıki servisdeki adamın donanımı bilip sorgulamak gibi derdi olduğu nerde görülmüş :) Yoktan var etmiyorsunuz bu özellikleri, var olan şeyler zaten.

Özellikle baksınlar başıma dert açılsın gibi düşünceniz varsa bilemem tabi,saygı bizden.

Yanıtlama zamanı:

Valla ben servis sahibi olsam çalışanlarımın en azından bakacağı arabanın donanımlarının bilmesini isterim.bunun da olması gerektiğini düşünüyorum. Ha bu durum forda mı özel, değil tabiiki. Diğer servislerin de aşağı kalır yanı yok.

Yanıtlama zamanı:

Haklısınız sonuçta araçta olan özellikler kapatan onlar. Yarın geliyor kablo inşallah sorun çıkmadan yapmaya çalışıcam ben de. Ayrıca bizden de saygılar teşekkürler bilgi destek ve yorumlarınız için. Çok şey öğreniyorum sayenizde çok başarılı bir forum

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

nerden belli? sordunuz mu bunu farkettiniz mi diye? araca bakan usta fark etse bile bunu size belli etmeyebilir, bakım vs için gidildiğinde bu tip değişiklikler, servisin umrunda olmaz zaten. Gün gelir ABS modulu bozulur o zaman bakıp farkedebilirler. Tabii dönem dönem donanım değişiklikleri olduğundan bunları kimsenin ezberlemesi gerekmez. Yazılımsal bir sıkıntı olduğunu düşünürse fabrika ayarlarını yükler geçer vs vs

Yanıtlama zamanı:

Evet sordum. Hatta bu araçtan Türkiye de sayılı falan diye espiri yollu takıldım. Hiç tepki vermediler. Bence büyük ihtimalle anlamadılar bile. 3 farklı yerde 3 defa servise gittim üçü de birbirinden kötüydü. Zaten bu maceralarimi forum ahalisiyle paylaşmayı da düşündüm. Ama sonra bunun bir şeyi değiştirmeyeceğine kanaat getirdim, vazgeçtim. Bu ilk arabam. Öyle yuksek beklentileri olan birisi değilim ama maalesef servislerin hali içler acısı. En azından benim gördüklerim böyleydi.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Evet sordum. Hatta bu araçtan Türkiye de sayılı falan diye espiri yollu takıldım. Hiç tepki vermediler. Bence büyük ihtimalle anlamadılar bile. 3 farklı yerde 3 defa servise gittim üçü de birbirinden kötüydü. Zaten bu maceralarimi forum ahalisiyle paylaşmayı da düşündüm. Ama sonra bunun bir şeyi değiştirmeyeceğine kanaat getirdim, vazgeçtim. Bu ilk arabam. Öyle yuksek beklentileri olan birisi değilim ama maalesef servislerin hali içler acısı. En azından benim gördüklerim böyleydi.

Diğer yaşadıklarınızı bilemem tabi ama bu durum servisi yada ustayı yargılamak için anlamlı değil bence, dediğim gibi sürekli değişen şeyler bunlar, onlarca model var ve ihtiyacı olmayan bilgi. İlgisi merakı olan anlıyıp soruyor zaten.

Yanıtlama zamanı:

Sorunlu servisler, çözülemeyen bazı problemler şasi no vb alınarak.

Böyle bir imkanınız varsa eminim birçok kişi memnun kalır. Ayrıca iyice konu dışına çıkıldı. Benim iletilerim istenirse silinebilir.
Yanıtlama zamanı:

Hangi servis olursa olsun durumu anlasa bile anlamamazlıktan gelir aracın garanti dışı kalmasını istemez çünkü orası bir ticaret hane senin arabanın garanti dışı bırakırsa sen bir daha oraya gitmezsin diye kolay kolay garanti dışı bırakmaz.bir servis çalışanı söyle diyor elimizden geldiği kadar hiç bir aracı garanti dışı bırakmıyoruz dedi.

Tuncay Tunca tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Servisteki adam işini yapıyor. Arabalara özel bir ilgisi yoksa tüm donanımları ezberlemesine imkan yok. Bir sürü model var, sürekli değişiyor, ve gerçekten fabrika bile bazen karıştırabiliyor. Yanlışlıkla fabrikadan ESP'li gelen araçlar bile gördük. Ayrıca durup duruken servis neden müşteri ile sorun yaşasın. Garantiye otosanın itiraz etmeyeceğini biliyorsa garantiye sokar. Herkes de memnun olur.

Yanıtlama zamanı:

artık benim focusumda da hill holder var :)) emeği geçen herkese tekrar teşekkürler..

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.