Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 201412 yıl comment_253847 Kablo mevcutmu sizde? Bende yazilimda ecuya reset atildi ve. sonra azami tork isigi gitti. Sanirim tiki kaldirmislar Hocam azami tork derken ne demek istiyorsun biraz açabilirmisin acaba? Edemezsin Arkadaş öyle yazında şaşırdım bende birden ve sevindim açıkcası Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 201412 yıl comment_254213 O zaman benim ki gibi. Modul Güncelleme işine pek girmemek lazım Deneriz, olmadı eski göstergeyi geri takarız Hata silme olayını ben de yaptım bugün. Aslında amacım headlamp ayarlarını kurcalamaktı ama çocuklar vakit bırakmadı, yarın bir daha bakacağım... Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 201412 yıl comment_254280 Hatalar nasıl siliniyor şimdi tam olarak anlatabilirmisiniz acaba Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 201412 yıl comment_254326 Hatalar nasıl siliniyor şimdi tam olarak anlatabilirmisiniz acaba Ozan açıklamış bir kaç sayfa öncesinde. read bcm, write ipc ve forscan. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 201412 yıl comment_254337 Modifiye islemi tamamdır sorunsuz calisiyor.tesekkurler ozan hocam Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 201411 yıl Yazar comment_262333 Göstergeyi ST olarak tanımlayinca, ESPyi kapatmak mumkun oluyor. Ayrıca Ford logosu yerine ST logosu çıkıyor. Yapabilmek icin modifiyeli kablo gerekiyor, yapmak isteyen olursa detayları anlatırım. Not: küçük ekranli göstergede oluyormu bilmiyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 201411 yıl comment_262334 Göstergeyi ST olarak tanımlayinca, ESPyi kapatmak mumkun oluyor. Ayrıca Ford logosu yerine ST logosu çıkıyor. Yapabilmek icin modifiyeli kablo gerekiyor, yapmak isteyen olursa detayları anlatırım. Not: küçük ekranli göstergede oluyormu bilmiyorum. Nasıl yani Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 201411 yıl Yazar comment_262336 Nasıl yani Bi menü ekleniyor açık spor kapalı diye. Sport dedigi suankinde cekis kontrolü kapatmak, kapalıda tamamen kapatıyor. @Cem Boneval, abiyide dürteyimde belki bir sonraki Ankara yolculuğu karaşimşekle olur, dönüşü daha eğlenceli geçer Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 201411 yıl comment_262388 Bi menü ekleniyor açık spor kapalı diye. Sport dedigi suankinde cekis kontrolü kapatmak, kapalıda tamamen kapatıyor. @Cem Boneval, abiyide dürteyimde belki bir sonraki Ankara yolculuğu karaşimşekle olur, dönüşü daha eğlenceli geçer Ya Ozan şu sync olayına da bir el atsan. Radyo klima kontrol edebilsek süper olurdu. Belki yeni kabloyla çözersin Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 201411 yıl Yazar comment_262392 Ya Ozan şu sync olayına da bir el atsan. Radyo klima kontrol edebilsek süper olurdu. Belki yeni kabloyla çözersin Yeni kablo cok dandik cikti. Çinli kazıkladi beni. Ama olay kabloda degil hic bir sekilde, arabada var ayarları değiştiriyorum sadece. Senin modül o komutları desteklemiyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 201411 yıl comment_262394 Yeni kablo cok dandik cikti. Çinli kazıkladi beni. Ama olay kabloda degil hic bir sekilde, arabada var ayarları değiştiriyorum sadece. Senin modül o komutları desteklemiyor. Daha eski modellerde olup bizimkilerde olmaması garip. Ne olduda çıkardılar acaba. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 201411 yıl Yazar comment_262396 Daha eski modellerde olup bizimkilerde olmaması garip. Ne olduda çıkardılar acaba. Gereksizliktendir muhtelemen Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 201411 yıl comment_262399 Gereksizliktendir muhtelemen Sadece telefona komut eden sync yi ne yapam. Eskilerdende kaldırsınlar o zzaman Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 201411 yıl comment_262407 Daha eski modellerde olup bizimkilerde olmaması garip. Ne olduda çıkardılar acaba. Daha eski model derken hangileri destekliyor acaba? Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 201411 yıl comment_262417 Daha eski model derken hangileri destekliyor acaba? Galiba 2011 modellerde vardı. Yada 2013 hariç f3 lerin hepsinde. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın