Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 201412 yıl comment_216257 Fiesta, 2012 yılı gibi 2013'de de Avrupanın en çok satan B segment aracı oldu. Fiesta 2013 yılında Avrupa'da 293,663* adet sattı. Fiesta 11,400'den fazla varyasyon ile sunulmakta. En popüler renkler; Buz Beyazı, Siyah ve Aytozu Gri'si oldu. Her Fiesta, yaklaşık 1 km elektrik tesisatı içermektedir. Fiesta, Dünya çapında da en çok satan küçük segment otomobilidir ve dünya çapında 62 ülke'de satılmaktadır. Yüksek talep nedeniyle önümüzdeki ay ekstra vardiye eklenerek, Köln'de üretilmeye devam edecek. Geçen yıl satılan Fiesta'ları üst üste koysaydık, Uluslararası Uzay İstasyonuna yol olurdu : Bu arada ilgili eski başlığımız: * JATO Dynamics rakamları Avrupanın 30 ülkesini içerir. Daha fazla bilgi için www.jato.com Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 201412 yıl comment_216260 Hak ediyor sonuna kadar..(Türkiye hariç o fiyatla olmaz !!) Başarıları daim olsun. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 201412 yıl Yazar comment_216261 Hak ediyor sonuna kadar..(Türkiye hariç o fiyatla olmaz !!) Başarıları daim olsun. O zaman Türkiye için hiçbirşey olmaz Bak bakalım: Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 201412 yıl comment_216263 O zaman Türkiye için hiçbirşey olmaz Bak bakalım: Abicim ama son gelen zamdan sonra 1,0 EB PS 54 bin olmuş cart curt bişey alsan 60 bini çok rahat bir şekilde geçiyor ( Metalik boya,sony,x) Hele sony yerine Navigasyon paketi alırsak ohooo Öbür yana bakıyorsun en büyük rakip polo 52 bin. İkisede bana göre o değerde araçlar değil. Fiesta ilk çıktığı zamanki fiyat aralığı harikaydı bana göre. Ama ben sadece otosanı veya fordu suçlamıyorum, ülkemizde belkide en büyük suçlu burada. Neyse yeri değil sanırsam burası Fiesta hep böyle devam etsin Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 201412 yıl Yazar comment_216264 Abicim ama son gelen zamdan sonra 1,0 EB PS 54 bin olmuş cart curt bişey alsan 60 bini çok rahat bir şekilde geçiyor ( Metalik boya,sony,x) Hele sony yerine Navigasyon paketi alırsak ohooo Öbür yana bakıyorsun en büyük rakip polo 52 bin. İkisede bana göre o değerde araçlar değil. Fiesta ilk çıktığı zamanki fiyat aralığı harikaydı bana göre. Ama ben sadece otosanı veya fordu suçlamıyorum, ülkemizde belkide en büyük suçlu burada. Neyse yeri değil sanırsam burası Fiesta hep böyle devam etsin Bende sana yerini göstermiştim devam etmen için. Objektif olamamışsın uzatmıyim bana göre fiyatı yerinde zam mam beni ilgilendirmez değeride öyle ama pahalı değil diğerlerine göre..Olması gerektiği yerde. Focus pahalı Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 201412 yıl comment_216265 10bin dolar kar desek 300binden 3milyar dolar.. Oh oh :)p Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 201412 yıl comment_216677 10bin dolar kar desek 300binden 3milyar dolar.. Oh oh :)p Nerede öyle tatlı kârlar? Özellikle bizde en çok devlet kazanıyor. Üreticinin payı bence %20'yi geçmez Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın