Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 201412 yıl comment_214700 merhaba, sıfır aldığım aracım 2013 focus sedan benzinli. 1 hafta kadar önce ilk defa depoyu fulledim. depo 39 litre aldı ve taşmaya başladı. pompa tabancası atmadı. kullanım kulavuzunu eve geldiğimde inceledim. ve 1. Açmak için kapağa bastırınız. Kapağı sabitlenene dek tamamen açınız. Not: Yakıt tabancasını yerleştirdiğinizde, tabanca ebadının doğru olduğu tespit edilirse yay yüklü bir engelleyici açılır. Bu özellik, depoya uygun olmayan bir yakıt doldurulmasını önlemeye yardımcı olur. 2. Yakıt tabancasını, tabanca A üzerindeki ilk çentik içeriye girene dek sokunuz. Yakıt borusu deliğinin kapağına dayanacak şekilde tutunuz. UYARI Yakıt tabancası ikinci kez durduktan sonra yeniden yakıt doldurma işlemini durdurunuz. Fazladan doldurulan yakıt, depo içindeki genleşme boşluğunu doldurarak taşmaya yol açar. Yakıt sıçramaları diğer sürücüler için tehlikeli olabilir. şeklinde yazıyor pompacı acaba tabancayımı yanlış yerleştirdi. yada tabancamı bozuk. benzin alırken dikkat etmem gereken bir şey varmı.? başına böyle bir olay gelen varmı? selamlar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 201412 yıl comment_214705 2 kademe gibi girişi tam sokmazsanız böyle oluyor Sorun yok .iyice ittirin Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 201412 yıl comment_214706 merhaba, sıfır aldığım aracım 2013 focus sedan benzinli. 1 hafta kadar önce ilk defa depoyu fulledim. depo 39 litre aldı ve taşmaya başladı. pompa tabancası atmadı. kullanım kulavuzunu eve geldiğimde inceledim. ve 1. Açmak için kapağa bastırınız. Kapağı sabitlenene dek tamamen açınız. Not: Yakıt tabancasını yerleştirdiğinizde, tabanca ebadının doğru olduğu tespit edilirse yay yüklü bir engelleyici açılır. Bu özellik, depoya uygun olmayan bir yakıt doldurulmasını önlemeye yardımcı olur. 2. Yakıt tabancasını, tabanca A üzerindeki ilk çentik içeriye girene dek sokunuz. Yakıt borusu deliğinin kapağına dayanacak şekilde tutunuz. UYARI Yakıt tabancası ikinci kez durduktan sonra yeniden yakıt doldurma işlemini durdurunuz. Fazladan doldurulan yakıt, depo içindeki genleşme boşluğunu doldurarak taşmaya yol açar. Yakıt sıçramaları diğer sürücüler için tehlikeli olabilir. şeklinde yazıyor pompacı acaba tabancayımı yanlış yerleştirdi. yada tabancamı bozuk. benzin alırken dikkat etmem gereken bir şey varmı.? başına böyle bir olay gelen varmı? selamlar. tabanca bozuktur, yakıt tabancanın ucuna değdiği zaman tetik atar ... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 201412 yıl comment_214771 Pompacıyı, pompayı veya en iyisi istasyonu değiştirin. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 201412 yıl comment_214798 Genelde şirket araçlarına taşırana kadar tabancayı çekmezler.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 201412 yıl comment_214803 Hiç dolduramadığım için böyle bir sorunum olmuyor çok şükür!! Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 201412 yıl comment_214814 tabanca bozuktur, eski aracımda bir kere başıma geldi tatile giderken denizli opet te.. ben kapattım tabancayı, pompacı diğer arabaya gitmişti.. aksine bizim focus larda ve özellikle yazın, yakıt buharı ve basıncından dolayı erken atma problemi var, taşırma değil. deponun iyice dolması için pompacıdan yavaş hızda doldurma isteyin. tetiği çok çekmesinler. Ocak 29, 201412 yıl Mehmet Demir tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 201412 yıl comment_214837 Ben ilk atışta bıraktırıyorum. Genelde tecrübeli pompacılar biliyor zaten. Bizim araçları biliyorlar, fazladan basınca taşıyor abi diyorlar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 201412 yıl comment_214840 Ben aracımı aldığımdan beri 3 kere fulledim, üçü de taştı. Alıştım artık. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 201412 yıl comment_214882 Bugun benzin alirken depoda az miktarda benzin olmasina ragmen tasma oldu pompaci depoda hava ougunu soyledi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 201412 yıl comment_214885 Zenginliğin gözü kör olsun her alışta tamamen doluyoruz depoyu ; daha bir kere taşmadı bir damla bile.. Bide ben bu başlığı hep neden benzin deposu taşıma diye okuyorum anlamıyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 201412 yıl Yazar comment_214917 ben de kendimi yanlız hissediyordum. böyle bir konu açarken bayağı bir düşündüm. taşma problemi kronik bir hal almış anlaşılan. pompacının elinden alıp kendim mi basmalıyım, yoksa pompacı gıcıklığına yapıyor olabilrmi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 201412 yıl comment_214919 her ay en az 1 kere fullerim, başında beklerim ilk tıkta bırakırım hiç taşmadı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 201412 yıl Yazar comment_214920 denizli opet te.. ben kapattım tabancayıopetlerdemi sorun oluyor yoksa bende opet de yaşadım Ben ilk atışta bıraktırıyorum. Genelde tecrübeli pompacılar biliyor zaten. Bizim araçları biliyorlar, fazladan basınca taşıyor abi diyorlar.tabancanın atma işlemi gerçekleşmedi. direkt taştı. Ben aracımı aldığımdan beri 3 kere fulledim, üçü de taştı. Alıştım artık. boyayamı yanayım, benzinemi bilemiyorum. ekdeki resmi kullanım klavuzundan aldım. tabancanın bir yerleştirme şekli ve bölgesi var sanırım taşma sorunu bundan kaynaklanıyor. Ocak 29, 201412 yıl Murat Sertcakan tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 201412 yıl comment_214922 Şu ana kadar aracın depo 100 e yakın defa fullenmiştir hepsi de opetten hiç taşma olayı yaşanmadı. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın