Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

İlginç Sahibinden.com ilanları (Araç Satma Yeri Değildir, BKZ: Satılık Kategorisi)

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

bu pejo 406 lar çıktığında fransız ferrarisi diye lakap almıştı. bu neye benzemiş pek bilemedim. ilan

Clipboard01.jpg

• Yanıt 1,1k
  • Görüntüleme 190,7k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Pezevenk arabasi gibi olmus...

• Süleyman Ünal
    Süleyman Ünal

Ben katılmıyorum, insanları mesleklerine veya yaşam tarzlarına göre sorgulamak bana düşmez. Ben  yumurtacıyım, illa öğretmen ya da doktor mu olmam lazım birilerinin benden araba alması için. Benim paz

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

O halde sizinki dolandırıcılık gibi olmuyor mu? Arabayı 2.el aldınız ve ne olduğu belli değil geçmişi. Aldığınız gibi Öğretmenden diye ilana çıktınız, nerede kaldı öğretmenlik  Kanan da kandıran da il

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
Yanıtlama zamanı:
7 hours ago, Süleyman Ünal said:

Arabaları maymun etmekten vazgeçmiyor bu adamlar, oysa güzel arabadır bora. 

Yanıtlama zamanı:

Bundan daha dolu focus hiç bir sitede yokmuş 

LİNK-TIKLA

• 4 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-sifir-ayarinda-yanlizca-1250-km-de-hatasiz-dizel-mondeo-430406388/detay/

Sync 3 diye aldım sync 2 çikti  deyip satılır mı bi araba :) 35 bin tl zarara hemde 1000 km daha araç

Yanıtlama zamanı:
27 dakika önce, okan ali yazdı:

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-sifir-ayarinda-yanlizca-1250-km-de-hatasiz-dizel-mondeo-430406388/detay/

Sync 3 diye aldım sync 2 çikti  deyip satılır mı bi araba :) 35 bin tl zarara hemde 1000 km daha araç

Focus u almadan önce Kasım'da yakut kırmızı ve sunroof opsiyonuyla birlikte 117.500'e söz kesmiştik ama 1.5 TDCI'ın performansının çok uzağında kaldığı için ve 1.6 dizellerde otomatik olmadığından Focus'ta karar kıldık. Üstelik bayi ne zaman takasa girersek güncel liste fiyatının %85'ine aracı geri alacağını da söylemişti. Bu durum sanırım tüm bayilerde vardır. Yani 2017 alacaksa yaklaşık bu rakamlara bayi tekrar alır zaten bu arabayı. Satış sebebi çok tuhaf ama...☺

Yanıtlama zamanı:

Aynen banada cok tuhaf geldi hocam.. 1000 km nedir bi ankaraya git gel istanbuldan 1000 km zaten :)

sıfır mondeo nıyetı olana bence on numara araba :) param olsa düşünürdüm

Yanıtlama zamanı:

Satma sebebi ilginç ama bence satış fiyatı normal. bayilerde 2016 kalmadı demiş ancak sormak gerekli, satıcının istediği fiyat 118000

bayilerde 2016 varsa fiyatlar aşağıdaki gibi;

T. Edilen Kampanyalı Anahtar Teslim Fiyatı (Destekli Kredili) 123.760

T. Edilen Kampanyalı Anahtar Teslim Fiyatı (Peşin) 119.465

Yanıtlama zamanı:
56 dakika önce, Aşkın K. yazdı:

Satma sebebi ilginç ama bence satış fiyatı normal. bayilerde 2016 kalmadı demiş ancak sormak gerekli, satıcının istediği fiyat 118000

bayilerde 2016 varsa fiyatlar aşağıdaki gibi;

T. Edilen Kampanyalı Anahtar Teslim Fiyatı (Destekli Kredili) 123.760

T. Edilen Kampanyalı Anahtar Teslim Fiyatı (Peşin) 119.465

Focusda yanlıs hatırlamıyorsam 

2016 sı 99 du en son

2017 si 107 dı suan 

yanı arada 8 lıra hadı olsun 10 lıra fark var.. mondeoda o kadar fark ediyorsa ortalama 20 k çokmuş yıldan dolayı fıyat farkı..

ama şuan 2016 sı bayiden o paraya alınırsa tabıkı hıc el degmemıs 2016 almak daha mantıklı :)

Yanıtlama zamanı:
3 saat önce, okan ali yazdı:

sıfır fiyatı ne bu aracın?

Yanıtlama zamanı:
3 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı:

4 mesaj yukarda yazılmıştı.

ben yorumu okuyup alıntı yapıp, yazıp sonra altındakileri okuduğumdan oldu.

sıfır fiyatın üstünde ikinci el satılık araçlar bizim insanımız hep yapıyor malum sitede cok şahit oldum böyle olaylara. Demek oluyorki satılıyor.

Yanıtlama zamanı:
2 dakika önce, Mustafa Yilmaz yazdı:

ben yorumu okuyup alıntı yapıp, yazıp sonra altındakileri okuduğumdan oldu.

sıfır fiyatın üstünde ikinci el satılık araçlar bizim insanımız hep yapıyor malum sitede cok şahit oldum böyle olaylara. Demek oluyorki satılıyor.

Satamaz ama hikaye :) adam çok daha ucuza almıştır ve kar etmeye çalışıyordur. Sync 2 3 olayı hiç inandırıcı değil. Bunu almadan bilememesi imkansız. Boşuna kalabalık yapıyor arkadaş.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.