Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

İlginç Sahibinden.com ilanları (Araç Satma Yeri Değildir, BKZ: Satılık Kategorisi)

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
BİTMEZ BU ARAÇ ÖZEL YAPIM .TAMAMIYLA ÖZEL YAPIM

adam kaç kere yazmış özel yapım diye siz hala sıfırını soruyosunuz cık cık cık  :kıhkıh: 

• Yanıt 1,1k
  • Görüntüleme 190,6k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Pezevenk arabasi gibi olmus...

• Süleyman Ünal
    Süleyman Ünal

Ben katılmıyorum, insanları mesleklerine veya yaşam tarzlarına göre sorgulamak bana düşmez. Ben  yumurtacıyım, illa öğretmen ya da doktor mu olmam lazım birilerinin benden araba alması için. Benim paz

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

O halde sizinki dolandırıcılık gibi olmuyor mu? Arabayı 2.el aldınız ve ne olduğu belli değil geçmişi. Aldığınız gibi Öğretmenden diye ilana çıktınız, nerede kaldı öğretmenlik  Kanan da kandıran da il

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

adam kaç kere yazmış özel yapım diye siz hala sıfırını soruyosunuz cık cık cık

Bende özel yaptırdım.

Aradım Ford'u, dedim ki, bak benim arabama 1,6 115 hp dizel motor koy. Torku en az 270 nm olsun dedim. Rengi beyaz olsun, arka camları siyah olsun dedim. Bagaj kapağı düğmeye basınca kendisi açılsın dedim. Ön farlarında led olsun ama içi beyaz olsun dedim. Kapı içlerinde ledler olsun dedim, kırmamışlar tavana da yapmışlar. :D Beni uğraştırmasın, kendi kendine park yapsın dedim. Sağolsunlar hiç birisini es geçmeden yapmışlar. Özel yaptırdım sayılmaz ama rica minnet, araya tanıdıkları falan koyarak bişeyler eklettim işte :D :D :D :D

Yanıtlama zamanı:

Adama doğru yaklaşıp 

"Sony var mı Sony " diye sormak lazım :D :D :D 

Yanıtlama zamanı:

focus 3 ler neyse de focus 2 lerin 3 kasa dizel style'lar ile başa baş gitmesinin (kimi zaman daha da önde) nedenlerinden birini buldum sanırım: Aracımın arkasında hayvanımsı bir şekilde focus yazmasına rağmen ''yeni fiesta mı abi bu''diyen bi dünya cahil adamla karşılaştım.Daha vahim olanı ise ''hayır bu focus ''dediğimde aldığım cevaplardı:''yok abi focusların arka tarafı kesik oluyor '' vatandaşın kafasındaki focus,  2 kasayla başlayıp bitmiş başka focus yok :kızgın:  :kızgın:

hüseyin ipek tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

"SÜRÜCÜ UYANDIRMA" var mıydı?

sürücü uyandırma dediği sanırım sürücü takip sistemi ..ama bu ilandaki arabada yok o özellik çünkü ekran eski ekrandan .tekno paket olması lazım bu özelliğin olması için bu araçta da tekno paket yok görünüyor

Yanıtlama zamanı:

focus 3 ler neyse de focus 2 lerin 3 kasa dizel style'lar ile başa baş gitmesinin (kimi zaman daha da önde) nedenlerinden birini buldum sanırım: Aracımın arkasında hayvanımsı bir şekilde focus yazmasına rağmen ''yeni fiesta mı abi bu''diyen bi dünya cahil adamla karşılaştım.Daha vahim olanı ise ''hayır bu focus ''dediğimde aldığım cevaplardı:''yok abi focusların arka tarafı kesik oluyor '' vatandaşın kafasındaki focus,  2 kasayla başlayıp bitmiş başka focus yok :kızgın:  :kızgın:

Aynı sorunla bende muzdaribim :D cahil vatandaşa anlatamıyorsun da :D focus yazıyor abi görmüor musun diyorum :D onu sen yazmışsındır diyor :D kaputu açıp motora kafasını sürtesim geldi yemin ederim :D bizim bacanakta da var fiesta bunun aynısı diyor hala :D ara bacanağı gelsin dedim maçası yemedi :D

Yanıtlama zamanı:

Aynı sorunla bende muzdaribim :D cahil vatandaşa anlatamıyorsun da :D focus yazıyor abi görmüor musun diyorum :D onu sen yazmışsındır diyor :D kaputu açıp motora kafasını sürtesim geldi yemin ederim :D bizim bacanakta da var fiesta bunun aynısı diyor hala :D ara bacanağı gelsin dedim maçası yemedi :D

kaputu açsan yine inanmaz motoru da sen koymuşsundur der :kıhkıh:

Hal böyle olunca uyanık focus 2 sahipleri de yeni focus bu diyerek avlıyorlar milleti...

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:
Yanıtlama zamanı:

Baya başarılı bence. M Paket, ekranlı, Bi-Xenon'lu. Ama arkadaki M Badge orjinal değil sanırsam, ön böbreklerdeki renklerdirmeyi ben beğenmiyorum, spoiler siya olmalıydı, iç döşemede açık renk bu arabadan sonra bir daha alacağımı zannetmiyorum, mümkünse kırmızı ya da siyah.

M paket olmasına rağmen comfort kategorisini seçmesi ve somut olarak tespit edemediğim ancak beni kıllandırıan bir şeyler var sanki.

Yanıtlama zamanı:

@Mertcan Çelik,

Ne donanımda olduğu, neresinin orjinal olduğu mesele değil. Arka spoiler rengi ve ön böbreklerdeki renklendirmenin de fena durmadığını düşünüyorum. (Spoiler renginin siyah olmasını sevmiyorum.)

Kısa ve öz olarak ta şu an 140 bin liram olsa ve 3 serisine bakıyor olsam aramış ve pazarlığı muhtemelen bitirmiştim. Beğendim!!!!! :D :D :D:yeah:

Yanıtlama zamanı:

Arabanın böbreği neresi oluyor yaw :D Baktım baktım beyaz bmw işte :D

Yanıtlama zamanı:

M Pakette direksiyon yuvarlak; bu araba ya m paket değil ya da özellikle direksiyonu standart almış; comfort da paket çeşidi; donanımlarda şimdi premium ve techno plus diye çeşitlendirdiler; comfort ve technology paketler kalktı.

148 Bin buna verene kadar dolu bir sıfır 320i ED alınabiliyor; motor 1.6 ama 170 Bg ve torku da 250 Nm; şehir içi biraz yakıyor ama donanımdan kurtarıp, line paketler falan seçilebiliyor ( sportline baz donanım 129 Bine geliyor ) ki vergi avantajı da cabası. Tabi " bunu alan adam vergiye bakmaz " argümanına diyecek bir şeyim yok, ben kendi kese hesabımdan bakıyorum ^_^

Ha! her modeli aşk; o ayrı...

Ahmet Dursun tarafından düzenlendi

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.