Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2013 Tek beğenmediğim yeri kadranlar dı, onlarıda değiştirmişler ve çok güzel olmuş. Şimdi alabilrim bir tane Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2013 Bunu da izlemenizi tavsiye ederim Sonuna kadar http://youtu.be/CLOQfzeOp1c Genel Tanıtım http://youtu.be/k2v4zVy1bbE Yeni Fotoğraflar ayrıca resmi açıklama ilk mesaja eklenmiştir. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2013 Kaç TL acaba Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Eren Tan Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2013 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2013 Böğüre Böğüre http://youtu.be/k9JanWjGZXg 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
oğuz mete Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2013 Ford’dan Need for Speed jesti EA Games’in efsanevi yarış oyunu Need for Speed’in son oyununa 2014 Ford Mustang güncellemesi geldi. Need for Speed Rivals - 2015 Ford Mustang Gameplay 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2014 Cem abinin açtığı konsept konu üzerine geldi -Konsept ilk Mustang -Üretilen ilk Mustang -Ve Yeni Mustang ! Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2014 (düzenlendi) Çıktığından beri istediğim kombinasyon. Not: Aytozu gri değil bu renk Mayıs 4, 2014 Sabri Özer tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2014 Çıktığından beri istediğim kombinasyon. Not: Aytozu gri değil bu renk O rengr o sacma jant hic olmamis.. ama araba jilet gibi.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2014 O rengr o sacma jant hic olmamis.. ama araba jilet gibi.. Bu jiletliği veren o renk işte çok güzel bir gümüş. Lansman rengi zaten (kirmizinin aksine) detayli fotograflar bu renk üzerine çekildi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2014 Bu jiletliği veren o renk işte çok güzel bir gümüş. Lansman rengi zaten (kirmizinin aksine) detayli fotograflar bu renk üzerine çekildi Ona birsey dedigim yok, en sevdigim mustang rengidir. 67 shelby gt 500, ortadan siyah cift seritlinin de rengi bundan.. Ben jantlara ayar oldum.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hüseyin ipek Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2014 50 yıl sonra focus Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2014 Ona birsey dedigim yok, en sevdigim mustang rengidir. 67 shelby gt 500, ortadan siyah cift seritlinin de rengi bundan.. Ben jantlara ayar oldum.. fabrika çıkışı siyah renk artti baya Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2014 Walla olsun da renk teferruat :)): 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2014 Ona birsey dedigim yok, en sevdigim mustang rengidir. 67 shelby gt 500, ortadan siyah cift seritlinin de rengi bundan.. Ben jantlara ayar oldum.. Biraz koyu bir gri ama efsane Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap