Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 201312 yıl comment_199557 bu mümkün olabilirmi yahu ? hava filtresi ile +18 hp olası mı ? http://www.youtube.com/watch?v=XfIu4ZC2GI8 Kasım 20, 201312 yıl Tolga Başaran tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 201312 yıl comment_199560 Bence abartılmış :S Belki tıkalı,eski bir filreyi söküp, sıfır k&n takılırsa olur. Sizde de aynı motor var. Hava filtresini söküp, 3-5 kilometre test edin.18 olmasında 15 beygir olsun,yine farkına varırsınız. Söküp tozlu ortamlarda test etmeyin çünkü filtreniz olmayacak Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 201312 yıl comment_199568 Bence abartılmış :S Belki tıkalı,eski bir filreyi söküp, sıfır k&n takılırsa olur. Sizde de aynı motor var. Hava filtresini söküp, 3-5 kilometre test edin.18 olmasında 15 beygir olsun,yine farkına varırsınız. Söküp tozlu ortamlarda test etmeyin çünkü filtreniz olmayacak 18 hp büyük rakam. Ben filtreyle performans kazanılacağını düşünmeyenlerdenim. Boşuna nakit kaybı bence. En güzeli 3 bin km de bir orj filtreyi değiştirmek. 180 beygir arabada 5-10 beygir artışını anlamak büyük yetenek shellden mazot aldım performans arttı diyenler falan oluyor piskolojik tamamen Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 201312 yıl Yazar comment_199572 hayır yani , superchips bluefin ile 20 hp kazanan araç , hava filtresi ile 18 hp nasıl olabilirki , 124 dolar videoda adı geçen fitre , superchips fiyatını söylemeye gerek yok ... Kasım 20, 201312 yıl Tolga Başaran tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 201312 yıl comment_199575 Bunun aksini gösteren başka marka araçlarla çekilmiş videolar var. 5 HP/PS'e kadar inanırım, sonrası sahtekarlığa girer. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 201312 yıl comment_199576 hayır yani , superchips bluefin ile 20 hp kazanan araç , hava filtresi ile 18 hp nasıl olabilirki , 124 dolar videoda adı geçen fitre , superchips fiyatını söylemeye gerek yok ... Heheh abi zaten bi 20 beygirin daha olsa pistte o typeri geçecek focus güvenebilsen düşünür müsün yazılım işini Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 201312 yıl Yazar comment_199578 Bunun aksini gösteren başka marka araçlarla çekilmiş videolar var. 5 HP/PS'e kadar inanırım, sonrası sahtekarlığa girer. aynen , mümkün değil bence de ... güvenebilsen düşünür müsün yazılım işini güveniyorum zaten , düşünmeden yaptırırımda ; ona para ayıramam şuaralar tamamen duygusal ... Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 201312 yıl comment_199585 @O. Fatih Yurter, Yazın bir ay boyunca 2000 km yol yaptım İstanbul'da.Hep Bostancı köprüsü altındaki Shell'den(Shell Türkiye işletiyor) GTL dizel alıyordum. Aracın rölantideki sesi,çekişi, ve tüketimi değişti. Şimdi LukOil'den alıyorum. Çekişi fena değil fakat vuruntu var ve rölanti sesi değişik. Yolda rafine mazot diye satanlardan alıyorum denk geldikçe. Çekişi düşüyor çok bariz ! Her istasyon bir değil. Adam GTL diye satar, FuelSave koyar,bilinmez. GTL 'de bitti galiba artık. Nitro Plus mı ne var. Yazdan sonra hiç Shell'e uğramadım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 201312 yıl comment_199596 motorun verdiği tepki süresini kısaltmaktan başka bir halta yaramaz en ütopik hava filtresi bile ama arabada turbo sistemi yoksa yani atmosferik motor kullanıyorsa ve takılan sadece hava filtresi değilde devamında üst ızgaranın içine yerleştirilen kitler üretiliyor ya da hondacılar tamponu delip takıyorlar bu hortumu birazdaha el işi oluyor .. honda ve pejocular için üretiliyor bu kitler işte o hava filtre kitleri belli bir süratten sonra motora giren havanın sıkışarak ve basınçlı geçmesine neden oluyor o kitlerde bir nevi farkedilir beygir artışı sağlasada bu değer max 10 hp bilemedin 15 hp katar çok mantıklı gelmedi yeni nesil araçların hava filtresiyle değişeceği Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 201312 yıl comment_199808 bu mümkün olabilirmi yahu ? hava filtresi ile +18 hp olası mı ? http://www.youtube.com/watch?v=XfIu4ZC2GI8 İmkansız ,butun denemelerimde hatta aracin su anki hali ile bile (on taraftan direk soguk hava cekiyor Kn hava filtresine) getirisinin 5 hp den fazla oldugunu dusunmuyorum.Ayrıca egzoz veya hava filtresi uygulamalarından tam verim alınması için yazılım ile desteklenmeli. Kasım 21, 201312 yıl T.Mete tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 201312 yıl comment_199870 on taraftan direk soguk hava cekiyor Kn hava filtresine abi orjinalinde zaten logonun ordan çekmiyormu? Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 201312 yıl comment_200047 abi orjinalinde zaten logonun ordan çekmiyormu? Dolanarak ve snorkel denen delikli borunun icinden gecerek geliyor. Üstteki boru .Ben de snorkel de yok.Cift taraftan emiş yapiyor onden ve alttan. Kasım 22, 201312 yıl T.Mete tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 201511 yıl comment_305488 Mete bey aem dry flow 70 mm filtreler 1.6 ecoboosta uygun mudur? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 201511 yıl comment_305526 Mete bey aem dry flow 70 mm filtreler 1.6 ecoboosta uygun mudur? Ağzı uymuyordur muhtemelen, uysada kullanmanızı tavsiye etmem açık hava filtresini, arka tarafta blocker yoksa sıcak hava çekecektir. Performans alayım derken kaybedersiniz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 201511 yıl comment_305527 Mete bey aem dry flow 70 mm filtreler 1.6 ecoboosta uygun mudur? Lütfen kabul ettiğiniz kurallara göre üyeliğinizi tamamlayınız, bkz özel mesajlarınız. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın