Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Kış Lastiği İçin Önerileriniz Nelerdir?

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
16 dakika önce, Mehmet Demir yazdı:

Gecen sene sirket aracimda goodyear ug8 kullandim genel olarak memnundum ama diger bi aracimiza taktigimiz dunlop lastigin disleri daha iyiydi benim kaldigim yerde dunlop taktigimiz arac banamisin demedi bende bunun icin bu sene dunlop taktirdim karda gorecegiz bakalim performansini. 

IMG_2759.JPG

• Yanıt 766
  • Görüntüleme 159,6k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Hakan Saraylı
    Hakan Saraylı

Çekirdeği aldım önüme konuya daldım 1 saattir okuyorum, evlilik programlarından daha eğlenceli Bu arada sana da geçmiş olsun Doğan'cım.

• İnanılır gibi değil ama bu konuda kesinlik yok. Eğim esasen bir dik üçgende karşı dik kenarın komşu dik kenara oranı yani tanjant. %75 eğim demek eğim 0.75 demek.  bu da karşı dik kenar 75 m iken

• Süleyman Ünal
    Süleyman Ünal

Ben ankete karşıyım. Kış lastiğine de karşıyım, hatta kışa da karşıyım. Dün buzlu yolda yumurta taşırken karar verdim.

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
16.02.2012 - 10:27 tarihinde, veysel kılıç yazdı:

Arkadaşlar yaklaşık 10 gün önce focusuma lassa marka kar lastikleri aldım. Nasıl acaba lassa lar iyi mi kullanan var mı? Memnuniyet ve memnuniyetsizliklerinizi belirtirseniz sevinirim. Çünkü 60 günlük müşteri memnuniyeti süresini geÇirmek istemiyorum. Bu arada lastikler 205/55/16 toplam 880 tl.. fiyat uygunluğu nasıl acaba?

Bende focusuma ilk fırsatta petlas almayı düşünüyorum 205 55 16 150 tl kalite olarak diğerlerini artacağını düşünmüyorum.

Yanıtlama zamanı:
Şimdi, Hasan akgun yazdı:

Bende focusuma ilk fırsatta petlas almayı düşünüyorum 205 55 16 150 tl kalite olarak diğerlerini artacağını düşünmüyorum.

Düşünmeniz faydanıza.

Yanıtlama zamanı:

Yıllardır kış lastiğini petlas kullanıyoruz Allah'a şükür bizi hiç üzmedi. Bence yerli yatırımcılara da şans vermek bu güzel ülkemizin gelişmesinde önemli rol oynayacaktır.

Yanıtlama zamanı:

Lassa varken böyle tutum görünmüyordu ? :) Lassanın malları Avrupa'da da satılıyordu keza premium marka ortaklığı da vardı. Petlasın elle tutulur başarılı verisi henüz yok.

Kış lastiklerinin tamamı zaten tatmin edici yanıt verir. Üzülecek ortam denk gelmemiştir.

Yanıtlama zamanı:

bende, michelin yan ürünü kormoran kışlık lastik aldım. taktırdım. yumuşak lastik. 215 55 16. şimdilik yol tutuşu ve genel durumu iyi gibi. bu arada buralar kar buz. fiyatı da çok uygun. fiyat performans olarak çok iyi. tavsiye ederim. saygılar

Yanıtlama zamanı:

Görünen o ki herkes aldığı kış lastiğinden memnun. 

Yaz lastiğinden sonra her kış lastiğinin kar/buz performansının kullanıcıyı etkileyeceğini yeterince yazdım. 

Asıl farkın normal havalarda görülebileceğini ve fren mesafesine özellikle dikkat edilmesi gerektiğini de.

Belli ki beklentiler düşük, karda çekip götürmesi yeterli kriter ve şartları zorlayan ve neyse ki zor durumda kalan pek yok.

Hal böyle olunca ithalatçılar da piyasada ne kadar 2. ve 3.sınıf ürün varsa getirip allayıp pullayıp satıyorlar, Contici ahbabım keyifle Jinyu satıyor, fiyat kalite oranına herkes bayılıyormuş. Fiyat tamam da kalite?

Neyse sanırım bu konu külliyen gereksiz hale geldi. 

Yanıtlama zamanı:

İki Focus yanyana birinde ıslak zemin performansı A (mesela Noksan vs) diğerin de C(mesela çakma mal birşey) sınıfı lastik takılı. İkiside karlı buzlu yokuşu ayni hız ve perpormasta çıkıyor. Sonuçta soğukta sertleşmiyor.
Yokuştan sonra yokuş aşağı ıslak zemin var. Salıyorlar keyifle. Yolun sonuda ışıksız kavşak. Tam kavşağa yaklaşınca ikiside frene asılmak zorunda kalıyor.
A sınıfı olanin araç kamerası C sınıfı olanın ana yola nasıl çıktığını kaydediyor. Ona çakan kamyonu falan.
Burda anlatılan hikâye için yapılabilecekler.
*f/p alırım kullanırken ona gore kullanırım.
*g/p alırım kullanırken ona gore kullanırım.
Ben g/p tercih edeceğim. Tek korkum f/p tercih edenlerin arkamdan gelip benimle ayni mesafede duramaması. Önümdeyse zaten sorun etmem.
Bu arada Cem Hocam hiçte gereksiz hale gelmedi.
En azından benim için :)

Yanıtlama zamanı:

bende daha dün aldım hayırlısı bakalım

Şimdi, Volkan Ö. yazdı:

A sınıfı olanin araç kamerası C sınıfı olanın ana yola nasıl çıktığını kaydediyor. Ona çakan kamyonu falan.

kameraya kaydedilen olmayız inşallah 

1.jpg

5.jpg

Yanıtlama zamanı:
bende daha dün aldım hayırlısı bakalım
kameraya kaydedilen olmayız inşallah 
1.jpg
5.jpg

Allah korusun
Ne kullandığınızı ve etkisini bildikten sonra bence sorun olmaz.
Sıkıntı ne aldığını ve ne vereceğini bilmemekte çıkar.
Yazlık lastikle kendini yola atanlar var karda kışta. Sadece f/p aldım aracımda ıslak zeminde kuru zeminde yaz lastiği performansını göremeyeceğim buna dikkat etmediğini bir kenara yazmak gerek.
Yanıtlama zamanı:

Sanırım ben de kış lastiğine geçicem.. balıkesirde kalsam hep, düşünmezdim de istanbula git gel yapıcam 2-3 defa içim rahat değildi.. conti ts860 205-55-16 91t için 275 tl fiyat aldım balıkesir bayisinden.. hepsiburadada 245tl .. site falan uğraşamıcam gidip taktırcam sanırım...

Yanıtlama zamanı:
Şimdi, Onur Sezgin yazdı:

Sanırım ben de kış lastiğine geçicem.. balıkesirde kalsam hep, düşünmezdim de istanbula git gel yapıcam 2-3 defa içim rahat değildi.. conti ts860 205-55-16 91t için 275 tl fiyat aldım balıkesir bayisinden.. hepsiburadada 245tl .. site falan uğraşamıcam gidip taktırcam sanırım...

Balansı unutma. Ha bir de havasını kontrol et çıkınca.

Yanıtlama zamanı:
Şimdi, Doğan Kurban yazdı:

Balansı unutma. Ha bir de havasını kontrol et çıkınca.

Sorarım orda kaç basıyorsun diye... balans dediğin lastiği döndürüyor bi alette makine oraya buraya ağırlık taktırıyor falan, o dimi? :) 

Yanıtlama zamanı:
Şimdi, Onur Sezgin yazdı:

Sorarım orda kaç basıyorsun diye... balans dediğin lastiği döndürüyor bi alette makine oraya buraya ağırlık taktırıyor falan, o dimi? :) 

Yooo klima gazı basılan delikten ölçecen havasını lastiğin. Sen adama hava kaç bastın diye sor mutlaka. 32 yeterli sanırım

Yanıtlama zamanı:

kolayoto.com daha ucuz oraya bak.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Benzer İçerikler

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.