Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Yenilenen Peugeot 308


Cem Boneval

Önerilen Mesajlar

bu pejoların baskı-balata ve içeri ses alma sorunları bitti mi???

 

1.6 turbo benzinli bir motorun 125 bg olmasına akıl erdiremedim belki az yaksın diye yapılmıştır. en az 140 olmalıydı.

birde bagaja takıldım. araba kısa demişsin abi de o zaman o arabaya 470 lt bagaj nasıl sığmış, gelse 1 lt lik küpleri yerleştiririm içine doğru hesaplamışlar mı diye? :)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

http://www.peugeot.com/en/products-services/cars/new-peugeot-308

 

 

 

 

1.6 turbo benzinli bir motorun 125 bg olmasına akıl erdiremedim belki az yaksın diye yapılmıştır. en az 140 olmalıydı. birde bagaja takıldım. araba kısa demişsin abi de o zaman o arabaya 470 lt bagaj nasıl sığmış, gelse 1 lt lik küpleri yerleştiririm içine doğru hesaplamışlar mı diye?

Standart motor bu, ayrıca dizeller var ve bir de bu motorun güçlü versiyonu, 153 PS sağlıyor, DS3'te de kullanılıyor.

Seneye 3 silindirli turbo benzinliler ve çok ekonomik bir dizel de yoldaymış.

 

Bagaja gelince, gövde yeni Picasso'da kullanılan ile aynı, daha geniş, dingil mesafesi daha uzun ve 140 kg daha hafif eskisine göre.Bagaj fabrika verisine göre 470L ama bunun 35'i yedek lastiğin çevresinde, tabanı kaldırmadan 435L, ama bu bile sınıf lideri yapar aracı. Çağlar'ın da kulaklarını çınlatayım, hafifletme ve yer kazanma adına bagaj kapağı özel bir plastikten yapılmış  :P

 

İngilizler yol tutuş ve konforu çok beğenmemişler, bir de iç mekanda yer yer kullanılan sert plastiği. Eskisine göre çok düzeldiği belli ama sınıfında ne kadar rekabetçi olur bilemem, kendini aşar o kesin...  

Cem Boneval tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bagaj alanı derinlik en ve boy olarak hesaplanıyor videolarda gördüğüm üzre taban alanı geniş değil çok derin yapmışlar bu günlük hayatta dez avantaj maalesef rakamlara takılanlar için başarılı gözükebilir ama bence başarısız.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bence başarılı bir araç yapmışlar eğer birde vw , ford, opel den fiyat olarak 5-8 bin lira düşük olursa modellerde kesinlikle çok satar , Peugeot gerçekten sevdiğim bir araçtır seat a benzemiş diyen arkadaşlar var ama ben katılmıyorum kesinlikle kendi karakterini yansıtıyor belki arka tarafına c5 sw ye benzetebilirsiniz ama zaten Peugeot ve citroen aynı platformlarda üretiliyor, bagaj hacmi focus sedandan yeterli bence, motor a hiç bir şey söyleyemem çünkü hdı kalitesini ıspatlamış bir motordur Peugeot bu motoru satmadığı üretici kalmadı. Tasarım olarak Fransızlar çok iyi araçlar yaparlar ancak denildiği gibi malzeme kalitesi ve sessizlik almanlara yaklaşamazdı bence yavaş yavaş o kalite yi de yakalayacaklar bunu da başarır iseler Almanlar ile baya zorlu bir mücadeleye girecekleri de kesin bir baksanıza Almanlarda Mercedes gitdikçe ucuz araç yapmaya çalışarak Renault ile ortak araçlar yaparak kaliteyi düşürüyorlar, BMW deseniz aynı artık 1.6 araçlar üretmeye başladılar, Audi zaten benim gözümde makamlar hariç VW den farkı yok , VW de artık b....ku...nu çıkarttı yok seat yok skoda yok audi , vw hepsi birbirinin aynısı Ford ise kendini focus ile geliştirdi ancak şu alman tasarımcılar yerine Amerikan  tasarımcılar la çalışsalar diyorum ne iyi olurdu, bu nedenden Peugeot 308 kendine yakışanını yapmış ve orta sınıf ve gençlere yönelik birar araç yapmış tek eksiği modifiye ile uğraşan Peugeot cular bu aracı hiç sevmeyecekler modifiye yapılacak bir araca benzemiyor 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 2 ay sonra...
  • 1 ay sonra...

peco ların yol tutuşunu hep sevmişimdir ancak 308 de bunu bozmuşlardı. Zayıf ön takımını saymassak iyi araçlar. Ferah iç mekanları büyük artı ancak sağlamlık hissi focus gibi hiçbir zaman olmadı. Seri arabalar hafif arabalar az yakıyorlar ancak konfor olarak zayıflar. Ben yeni 308 tasarımını beğendim test etmek denemek isterim. 106gti-206 xt-308vti daha önce sahip olduğum araçlar arasında.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Aşağıdaki video çıkmış. Doğrusu pek beğenmedim. Önden Seat, Astra, yandan C4, C sütünü Golfümsü, arka Audi gibi. Garip geldi. 

 

Çok doğru, ''aslan figürünü sök oraya yapıştır bir tane Z alsana 2014 makyajlı astra'' demekteyim kendi kendime. Bu hafif kopyala-yapıştır tasarım dili olmasa hoş araç kabul etmek lazım tabi bir de iç mekandaki ''dashboard'' denen kısım bana çok itici gelmekte.

Semih G. tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.