Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Yenilenen Peugeot 308

Featured Replies

• Yanıt 44
  • Görüntüleme 8,7k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Biraz Anti-Fransız lobisini kızdırayım. Peugeot sonunda yenilenmiş 308 modelini Avrupa'da yollara çıkardı. İlk izlenimler de çok olumlu. 205'in başarısından nemalanan küçük kabinli tasarımdan artık

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Dokunmatiğinin kapasitif olmamasına birde boş modelin bu görüntüsü eklenince..Hangisini alacaksın?    308 = Fail          

• Ahmet Dursun
    Ahmet Dursun

Başarılıymış. 12 yıl tipo kullandıktan sonra ve oldum olası analog kadran sevdiğim için sanırım; biraz takıntı var... Ekranda seçenek olması ayrıca güzelmiş bu arada...   Çok şekilli-afilli... Vo

Yanıtlama zamanı:

Baz motor 1.6 turbo benzinli dört silindirli ünite, 125 PS güç ve 1400dd'dan itibaren de 200 Nm tork üretiyor. Bu veriler alt devirlerden itibaren güçlü çekişi olan performans yoksunluğu hissettirmeyen bir motor varlığının kanıtları.

Bu maalesef yalan oldu. Baz motoru 1.6 THP değil , 208i bile kaldırmakta zorlanan 82 bg 1.2 litre atmosferik benzinli.

İstenen fiyat korkunç orta donanım active ki kabaca golf comfort benzeri bir donanımı var (fazladan cruise control var ama pek çok elektronik zımbırtı eksik) , 1.2 turbo performansı barizen iyi golf comfort ile aynı paraya satılacak. BU kadar iddialı olmaları iyi mi kötü mü anlamadım. 

Yanıtlama zamanı:

Yanlış bir ifade kullanmışım şimdi tekrar okuyunca farkettim. İç mekan derken sadece dediğiniz gibi gösterge grubu v.s türü şeylerden bahsetmek istemiştim. Bu fransızlarda bir gelenek sanki gösterge grubunu illa ki üste konumlandıracaklar hatta bazen ortaya koyuyorlar ya o beni iyice soğutuyor. Onun dışında evet iç mekanı güzel özellikle koltukları çok hoşuma gitmişti.

Yanıtlama zamanı:

Canlı fotosu da böyle

1546346_10152121740701066_23587151_n.jpg

Canli foto!

Cirkin aslan yavrusu djyorum. Pug 307 ilk ciktiginda oldukca satti Türkiye de ama bir daha o basari yakalanamadi zannimca. 407 de de guzel bir grafik yakalanmis olsada sonrasi kotuydu. Bu yeni model de bisey yapabilecekmis gibi gelmiyor bana...

Yanıtlama zamanı:

Ben iç kısmı çok beğendim yenilikçi ve modern bence.

Yeni C serisinin içi efsane o ayri :D

Yanıtlama zamanı:

Ben en çok viteslerini merak ederim peugeotların. Şimdiye kadar kullandıklarımın hemen hepsinin manuel versiyon vites geçişleri berbattı. Nasıl anlatsam cıvık mı desem lambur lumbur mu desem. Bunda nasıl merak ettim şimdi.

• 1 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Dokunmatiğinin kapasitif olmamasına birde boş modelin bu görüntüsü eklenince..Hangisini alacaksın?

308 = Fail :blink::dont::dontknow:

7n92.jpg

Direksiyon şaka gibi :D

Orta konsolda şu goruntuyle acaip Leona benziyor

Yanıtlama zamanı:

Dokunmatiğinin kapasitif olmamasına birde boş modelin bu görüntüsü eklenince..Hangisini alacaksın? 

308 = Fail   :blink:  :dont:  :dontknow:

7n92.jpg

bu ne yaw!

ne çirkin bi görüntü orta konsol! fotoshopla özellikle yapılmış gibi (çirkinlik için)!

Yanıtlama zamanı:

Dış tasarımı ve full versiyondaki koltuklar dışında hiç bir albenisi yok bu aracın. Hele baz versiyonun şu görüntüsünü görünce antı-fransız değilimdir ama zorla yaptıracaklar..

-Yeni focus trend için korkmaya başladım desem şuan abartılı mı olur acep, yok ya bundan kötüsü olamaz C sınıfında heralde baz donanım için.

Yanıtlama zamanı:

İngilizler yol tutuş ve konforu çok beğenmemişler, bir de iç mekanda yer yer kullanılan sert plastiği. Eskisine göre çok düzeldiği belli ama sınıfında ne kadar rekabetçi olur bilemem, kendini aşar o kesin...  

İngilizler 5 ay önce demiş, bende aynısını dün demişim :yeah: Zevklerimiz tutmuş :D:kıhkıh: 

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.