Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Gençlere Ekonomik Hothatch

Featured Replies

• Yanıt 291
  • Görüntüleme 37,8k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Yeni başlığa geldik şimdi yazabilirim.   Seat bilmem ne yerine Focus 1.6 ecoboost alırdım. Çağlar hocam satıyor şeker kırmızısı 17 inçli git al gel 35 bin'de annene babana boyattım dersin tamamdır

• Alınmaz. Onlar zaten hothatch de sayılmaz. İlle de biraz daha hızlı diyorsan bildik birinden 180 lik focus al gitsin. PS: 8 sayfa benim için çok uzun. Hepsini okumadım. Kusura bakma..

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Oturaklı yere basan araba al senin arabanla 160 180 ile nasıl gidiyorsun ona bak birde ibiza al sür ona bak herşey 50-100 değil demek istiyoruz sınıf farkının sadece malzeme ve boyut olmadığını orta v

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Zaten hot hatch alicam diye girmedim bu işe sadece babami olaya katmadan benim arabayi verip ibiza cupra mi alsam dedim :) nerden aklima girdi ya :D

Alicaksin ibiza cuprayi bide mat turuncuya kaplaticaksin offf :D

Yanıtlama zamanı:

Zaten hot hatch alicam diye girmedim bu işe sadece babami olaya katmadan benim arabayi verip ibiza cupra mi alsam dedim :) nerden aklima girdi ya :D

Alicaksin ibiza cuprayi bide mat turuncuya kaplaticaksin offf :D

Ah yazık ya virüs girmiş :D neyse windows 9 gelecekmiş geçer :zha:

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Şuana kadar %90 olumlu cevap aldim. Dogus oto Maslaga gidip gorusucem bir bakalim

Yanıtlama zamanı:

Hava poyrazdan esiyor sanki :)

Kendime almayacağım şeyi sevdiğim insanın almasına kolay kolay izin vermem yav yapıma ters :D aldıktan sonra hayırlı olsun derim o ayrı :zha: 

Fiesta,Clio hatta Pug varken Seat'ı tavsiye edemiyorum ben :) Acelesi yoksa bir kaç ay daha Fiesta akıbetini beklerdim. Kasım Ay'ında netleştirebilirim belki gelecek planı olarak yani.

Yanıtlama zamanı:

Kendime almayacağım şeyi sevdiğim insanın almasına kolay kolay izin vermem yav yapıma ters :D aldıktan sonra hayırlı olsun derim o ayrı :zha:

Fiesta,Clio hatta Pug varken Seat'ı tavsiye edemiyorum ben :) Acelesi yoksa bir kaç ay daha Fiesta akıbetini beklerdim. Kasım Ay'ında netleştirebilirim belki gelecek planı olarak yani.

Çok fena heveslenmiş sabredecek gibi görünmüyor ama...

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Bunu bildigimden size soruyorum zaten :) bende hemen yarin alacak degilim. Zaten aradim ellerinde yokmus ekim ayin 2 tane gelecekmis biri beyaz biri kirmizi opsiyon olarak sadece cam tavan var. Bende dedigin gibi kasim-aralik gibi netlestirmeyi dusunuyorum ;)
Yanıtlama zamanı:

ben olsam focusu satıpta attan inip eşşşeğe binmezdim ...Hem dizel aracınız ekonomik hemde X paketli donanımlı bir araç .İlerde 10 bin lira zararınız olur birde yakıttan edeceğiniz zararı sayarsak 10 bini geçer ...İlla performanslı araç istiyorsanız c segmenti daha mantıklı araçlar olabilir golf tsı ,audi a3 tfsı ,astra turbo ,focus ecoboost 1.6  bu tür araçların 2. elini almak daha mantıklı kendi aracınızı 53-55 e satsanız 5-10 bin lira cebinize kalır ...seatın da az yakacağını hiç sanmıyorum zaten Vw ve bu gruptaki araçlar fabrika verisi ile gerçek veri arasında bayağı fark var.arkadaşın yeni dizel golfü var fabrika verisi 3.7 litre ,arkadaş 5.2 yi ancak görebildim diyor ekonomikte kullanmasına rağmen ..bu araçta karışık 8 litre yakar şimdiden söyleyeyim istediği kadar küçük olsun araç ,dizel focustan her 1000km de uzun yolda 100tl şehir içide 130 -150 tl fazla yakar ...istediğiniz kadar ekonomik kullanın aracı ş.içinde dizelin verdiği ekonomikliği göremezsiniz ..180 beygir veya yakın güce sahip ben focus ecoboostan daha az yakan araç olacağını sanmıyorum fabrika verisi olarak focustan az görünebilir ama gerçek tüketimde focustan fazla yakar bence hemde daha hafif olmasına ragmen . ecoboost 1.6 yı eğer fiestaya koysunlar rakiplerinden en az 1 litre az yakar

Yanıtlama zamanı:

Var var link'e bir daha bakın.

evet şimdi gördüm ama ilk baştaki tabloda çıkmadı, focusla nerdeyse aynı yakıt tüketimi ben daha az sonuç bekliyordum 

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.