Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2013 30 Şubattamı yani? alan olacak sankide 2015 işte Valla bilmem satsınlar da ağlamasınlar bağğğzıları Niye yok sorularından kurtulmamız lazım Buarada pm Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2013 Cumhurun korumalarına alırlar, birkaç protokol aracı olur, yani gene filo kotasından gider. Tabii üretilir ve gelirse, bence Mondeo direkt bir sonraki kasaya geçse iyi olacak. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2014 Geçen ingiltereden bir video seyrettim. Vignale sadece deri koltuk kaliteli malzeme falan değil aynı zamanda bir hizmet türü de olacakmış (ingiltere için tabii) . Yani yıllık bakımlar ücretsiz adresinden aracının aldırtılıp bakı/onarımın yapılıp geri bırakılması özel yol yardım hizmeti vs gibi şeyler de var. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2014 Geçen ingiltereden bir video seyrettim. Vignale sadece deri koltuk kaliteli malzeme falan değil aynı zamanda bir hizmet türü de olacakmış (ingiltere için tabii) . Yani yıllık bakımlar ücretsiz adresinden aracının aldırtılıp bakı/onarımın yapılıp geri bırakılması özel yol yardım hizmeti vs gibi şeyler de var. Zaten öyle ilk mesajda yazdık ya Ülkemiz de de olabilir bunlar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2014 Zaten öyle ilk mesajda yazdık ya Ülkemiz de de olabilir bunlar. Pardon yaaa..Valla dikkatimden kaçmış. Post kasmak veya konuyu yukarı taşımak için yazmadım.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2014 Est yahu öyle şey mi olur [emoji51] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Feti Ercan Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2014 Ben begenmedim onu mazda 3 farkli bir tarz beklerdim. Her aracin su siralar yaptigi keslin bakis ve diger detaylar beyaz koltuk da tutmaz kim bilir kac bin isteyecekler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2015 Deri istiyorum, kalite istiyorum o da yetmez hizmetin alasını istiyorum diyenlere son müjde; Planlandığı gibi, Haziran ayında yavru ülkemizde... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2015 Deri istiyorum, kalite istiyorum o da yetmez hizmetin alasını istiyorum diyenlere son müjde; Planlandığı gibi, Haziran ayında yavru ülkemizde... Fiyat tuyosu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2015 Fiyat tuyosu? Abi yabancı fiyatları bile yok Eğer sadece 2.0 tdci ile gelirse malum minimum 140-150 bin olur. Mayıs ayında fiyatı verebiliriz sanıyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2015 Abi yabancı fiyatları bile yok Eğer sadece 2.0 tdci ile gelirse malum minimum 140-150 bin olur. Mayıs ayında fiyatı verebiliriz sanıyorum. Anladim.. Sagol kardesim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aksel Samoğlu Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2015 Titaniumdaki koltukları tercih ederim. Ne o öyle baklava dilimli şilte gibi koltuklar.Bir de perdelik kumaştan yapsalarmış tam olurmuş. Umarım bu third-party bir mod firmasının falan bir işidir. Bentley,Rolls Royce gibi markalar baklava desen dikiş kullanıyor.Lüksten biraz çakana haliyle. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Yıldıraz Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2015 Vinagle donanımında acaba sony ses sistemi olmayacakmı resimlerde herhangi bir marka yazmıyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2015 Vinagle donanımında acaba sony ses sistemi olmayacakmı resimlerde herhangi bir marka yazmıyor. Donanım detayları henüz yok, fakat en az Sony kadarı olur. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap