Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Haydi Bir Minik Anket De Benden

Donanım seçimi 60 üye oy kullandı

1. 1. Filan fişmekan donanım paketinde hangisinin olmasını tercih ederdiniz?

• Otomatik park asistanı
      20%
      12
    • Deri direksiyon ve kolçak
      79%
      46

Anketi oylamak in lütfen giriş yapınız veya kayıt olunuz

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Donanım tercihleri çok tartışılıyor, ben de kendimce burada bir tüketici tercihleri denemesi yapıyorum.

Soru kısa ve basit.

Buyrun...: Filan fişmekan donanım paketinde hangisinin olmasını tercih ederdiniz?

Otomatik park asistanı mı, deri direksiyon ve kolçak mı?

Cevaplar anket tıkıyla lütfen!

• Yanıt 30
  • Görüntüleme 3,9k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• İkisi de olsun derim. Ama illaki biri olacaksa deri direksiyon ve kolçak olsun...

• Tolga Başaran
    Tolga Başaran

daha önce de dile getirmiştim , arabanın içinde oturuyorken kendi kendine park etse ne olur etmese ne olur  

• Mertcan Çelik
    Mertcan Çelik

Sıfırdan park etmeyi öğrenmenin, ilgili, istekli ve ciddiye alan birinin bir ayını alacağını düşünüyorum ki ben tembel ve ciddiye alan biri olmadığım halde mükemmel olmasa da düzgün park edebiliyorum.

Yanıtlama zamanı:

Sıfırdan park etmeyi öğrenmenin, ilgili, istekli ve ciddiye alan birinin bir ayını alacağını düşünüyorum ki ben tembel ve ciddiye alan biri olmadığım halde mükemmel olmasa da düzgün park edebiliyorum. Uğraşırsam mükemmel de oluyor da işte tembellik :)

Yanıtlama zamanı:

daha önce de dile getirmiştim , arabanın içinde oturuyorken kendi kendine park etse ne olur etmese ne olur :) 

Yanıtlama zamanı:

Eşim için otomatik park benim için kolçak ve deri direksiyon

Yanıtlama zamanı:

alabileceğimin en dolusunu almaya çalışırım her zaman ama maddiyat nedeniyle stylemı baksam acaba diye anlık düşüncelerim oldu, deri direksiyon ve kolçak nedeniyle sadece anlık olarak kaldı bu düşünceler. o zamanlar planladığım araçta otomatik park yoktu dizele geçince eldeki araçlarda olduğu için tesadüfen almış oldum ancak iyiki onuda almışım çok seviyorum, otomatik parkı değil ama park sensörlerini :)

Ozan Karsavuran tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

İkisi de olsun derim. :) Ama illaki biri olacaksa deri direksiyon ve kolçak olsun...

Yanıtlama zamanı:

Walla bende ikisinide isterim, teknoloji nin kötüsü mü olurmuş..:):):):):):

Yanıtlama zamanı:

Aracı aldığımdan beri park ettiremediğim için kolçak ve deri direksiyon diyorum.

Otomatik park olayıda bir hayli gereksiz onun yerine bi-xenon olsa çok daha iyi olurmuş.

Yanıtlama zamanı:

Deri direksiyon ve kolçak

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Konu bu değil. Konu araç donanım paketleri oluşturulurken tüketici beklentilerinin yeterince dikkate alınmıyor olması.

Şu radyolarda dönen garip ötesi bir reklam var hani uzay aracı taklidi, merak ediyorum ka ç kişiyi etkiledi acaba?

Yanıtlama zamanı:

@Aydın Baran,

Ben de kolçak ve direksiyon dedim. Kişisel tercih sonuçta. otopark sistemi hiç önemli değil bana göre. Sonradan taktırmak vs de aklıma gelmez. Zaten alırken otopark sistemi olmayan bir aracı özel indirimle almıştım. İstesem park sistemli aracı da tercih ederdim ama fazladan bin TL vermeye değmeyeceğini düşünmüştüm, hala da aynı fikirdeyim. 

Direksiyon takılabilir ama ora konsolun kolçak için tümden değişmesi gerekiyor biliyorsun ve sanırım forumda henüz yapabilen çıkmadı. Yurt dışından veya çıkma bulmak lazım ki maliyet kabul edilebilir olsun.  

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.