Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 Kapı Fitilleri

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

bence stoch un outdoor çift taraflı bantını kullanın, bulabilirseniz 3m in otomobil için olanları var akrilik bazlı..

diğer solvent bazlı sıvı yapıştırıcıların boyaya ne yapacağını başka bir yerde denemeden bilemezsiniz. 

çift taraflı bantların kalınlığı farklı olanları var. ikinci bir bant ekstra kaalınlık demek. çok inceleride var. aramak lazım.

başlığı ben açtım.. ek yerinin bir yeri tam karşı karşıya bakmıyor. oradan tekrar atar diye çekiniyorum. kilit yerinden de atmıştı benim ki, yan taraf yani. aynı yerde şmdi yarım mm olsada açıklık var amaa büyümüyor.  fitil takılırken komple sökülüyor kapı.. çünkü orta direğe bakan iç tarafa uygulamak bayağı zor olur.. birde fitil sökülünce bantın kalıntıları parmağınızla sıyırmanız gerekiyor..

Scotch 3M çift taraflı batı servise ilk başvurduktan sonra edindim. Üzerinde yazana göre 30 cm  6 kg taşıyabiliyor. Yarın serviste başarı elde edemezsem ben kendim uygulayacağım. 

• Yanıt 60
  • Görüntüleme 30,4k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Murat Arık
    Murat Arık

benim kapı fitilleri ile ilgili herhangi bir sıkıntım yok. En azından şimdilik Bursa ford servisinde çalışan bir arkadaşımdan tesadüfen bir bilgi aldım.   Kapı fitilleri zamana bağlı olarak ilk gün

• Özer Öztürk
    Özer Öztürk

O bir hata ve kusur değil standart donanımdır

• İçim rahat olur.

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Scotch 3M çift taraflı batı servise ilk başvurduktan sonra edindim. Üzerinde yazana göre 30 cm  6 kg taşıyabiliyor. Yarın serviste başarı elde edemezsem ben kendim uygulayacağım. 

kırmızı bantı var üstünde, bantın kendisi gri.. ve outdoor yazıyor.. koçtaş tan almıştım. kapı eşğini yapıştırdım.. üstüne kaç kere araba yıkandı tık yok eşiklerde.. ama köpük bant az kalın.. kullanmadan önce fitillerin o bölgedeki eski kalıntıları temizlemek lazım.. umarım halolur .. kolay gele

Mehmet Demir tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

kırmızı bantı var üstünde, bantın kendisi gri.. ve outdoor yazıyor.. koçtaş tan almıştım. kapı eşğini yapıştırdım.. üstüne kaç kere araba yıkandı tık yok eşiklerde.. ama köpük bant az kalın.. kullanmadan önce fitillerin o bölgedeki eski kalıntıları temizlemek lazım.. umarım halolur .. kolay gele

Aynı dediğiniz ürün hocam.

Teşekkür ederim

Yanıtlama zamanı:

Aynı sorun bende vardı ben bally ve ince sulu boya fırçasıyla uygulama yaptım çok mükemmel oldu birgün sonra yapıştırdığım yeri çektim gelmedi..

• 1 yıl sonra...
Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar aracımın sol ön kapı fitilleri kalkmış ne yapılabilir nasıl yapışır.. Ve önce ki sahibi ön kapılara ne yaptısa kapı içleri tam oturmamış ve sürekli trim sesi... Var mı önerisi olan saygılar 

• Misafir, bu konuyu kilitledi
  • 4 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

ağustos 2016

2013 yazında garantiden değişen kapı fitillerinden ikisi altta birleşim yerinden zamanla açıldı..bally ile yapıştırmıştım belki 1.5 sene önce..

geçenlerde arka kapının fitili kapalı kapının altından sarkmış, birde baktım boydan boya gitmiş...(dışarı sarkabildiğine göre)

ön yolcu kapısınıda ek yerinden yapıştırmıştım..ekyerleri yapışık ama sağa sola aşağı esneyerek çıkmışlar..

evin orada mükemmel bir yer var, ağaç gölgesi ve 0 yanaşırsanız eğilip bu işlemi yorulmadan yaparsınız, kaldırım yoldan yukarda..yaslan çalış, oto kaportacı gibi :)   vay fordum vay.. şu hale bak..

kaportada yapışık kalan eski siyah bant şeridi parmağınla sıyır, çıkar..kolonyalı bez veya pamukla yapıştırıcı sürülecek yerleri silin..fitili yerine tutup cd kalemi ile çiz, kağıt bant yapıştır, eldivenle bally i ince tabaka halinde iki tarafada sür, 20 dak bekle yapıştır, 7x17 lik mdf yi fitilin kapıya yapışıan yerine yerleştir, çekiçle sıkılaştır yoksa bally atabilir. (kağıt bantı 1-2mm daha içeri yapıştırsaydım, bu kadarda yapıştırıcı kalıntısı kalmazdı)

DSC_0314.JPG

DSC_0313.JPG

DSC_0312.JPG

DSC_0315.JPG

***soğ ön kapı..alt ortada yapıştığı yerden ayrılmamış ama sağa sola açılıp sarkmış.

DSC_0311.JPG

Mehmet Demir tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

1c507b5f3c7138099e7f716f2a5173e6.jpg
Ben bununla yaptım. Fena olmadı.

• 2 yıl sonra...
Yanıtlama zamanı:

Merhaba aracım 2015 focusu.son günlerde kapıların altındaki lastiklerin (kapıları saran lastik) yapiskani azalması sonucu  sarkmalar meydana geldi.bu sorun normal mi? Ayrıca ne ile yapıştırabilirim?

Not:404 yapıştırıcı fayda etmiyor tutmuyor hiç.

Teşekkürler

Yanıtlama zamanı:
24 dakika önce, G.Ercan yazdı:

Merhaba aracım 2015 focusu.son günlerde kapıların altındaki lastiklerin (kapıları saran lastik) yapiskani azalması sonucu  sarkmalar meydana geldi.bu sorun normal mi? Ayrıca ne ile yapıştırabilirim?

Teşekkürler

Silinirken falan çıkabilir. Normal mi değil. Ama çoğu araçta olan bir sıkıntı. Ben hızlı yapıştırıcı ile yaptım (yanında aktivasyon spreyi olan) iyi oldu. 

Yanıtlama zamanı:

Galiba bir çok focus da aynı sorun mevcut. Benim aynı şekilde sarkmış olarak gördüm. 3M band etkili olmadı. Bende silicon dyson ile yaptım çıkması mümkün değil. 

Yanıtlama zamanı:
2 saat önce, G.Ercan yazdı:

Teşekkürler

Aynı sorun benim araçta da var arka kapı altları komple sarkmıştı.Bakıma gittiğimde söylemedim bakalım yapacaklar diye ellememişler teslim alırken gösterdim normal bally ile yapıştırdılar. Bu nasıl bakım dediğimde ise söylenmeyen hiç bir şeye bakmıyoruz cevabını aldım. Yani yağını filtresini değiştir parayı al servisin işi

Yanıtlama zamanı:

Bende de söküldü yolcu kapılarının fitilleri garantiden değişim geldi. bu hafta yenisini takacaklar. 4 yıllık arabada kapı filtresi mi atar? Ford kaliteden ödün vermiş iyice. Forumda sorun dolu. volan sorunu ayrı dert. Daha ford almam

Ali YILDIZ tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
5 dakika önce, Ali YILDIZ yazdı:

Forumda sorun dolu. volan sorunu ayrı dert. Daha ford almam

Almayın...

Başka markaların forumlarına sorun yazmak iyi bir değişiklik olabilir. 

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.