Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

G.Ercan

Üye
  • Toplam İleti

    20
  • Katılım

  • Son ziyaret

G.Ercan Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    Ankara
  • Arabam:
    '15 focus Trend X HB
  • Meslek:
    memur
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

1.138 profil görüntüleme

G.Ercan's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

3

Toplam Beğeni

1

Forum Yanıtları

  1. Merhaba aracım 2015 focusu.son günlerde kapıların altındaki lastiklerin (kapıları saran lastik) yapiskani azalması sonucu sarkmalar meydana geldi.bu sorun normal mi? Ayrıca ne ile yapıştırabilirim? Not:404 yapıştırıcı fayda etmiyor tutmuyor hiç. Teşekkürler
  2. Teşekkür ederim ilginize cevaplarınıza,ilginçtir ertesi gün ses gelmedi.:) Sanırım el freni yüksek ihtimaldi.
  3. G.Ercan

    Arka Yay Gıcırtı Sesi

    Merhaba, bugün araca binerken farkettim ki araca oturduğumda ağırlıkla beraber sol arka yaylardan gıcırtı sesi geliyor. Nedeni ne olabilir? NOT:araç 2015 focus , ayrıca arka yay sesi olduğunu düşünüyorum keza başka bir adı varsa ben bilmiyorum veya başka bir aksam olabilir. (Araçların teknik,mekanik vb bilgileri hakkında bilgim zayıf olduğundan yay olduğunu düşündüm. ) Teşekkürler
  4. Bugün Antalya Bilaller 475TL Antalya Otokoç 490 TL fiyat verdi. NOT: araç; focus 1.6 benzınlı. ilk 15 bin bakımı bakım kapsamı;yağ, yağ filtresi,tapa,hava filtresi demişti bir de sanırım?(Parçalar konusunda yanılıyor olabilirim)
  5. Mert Kural beyin sorununa benzer şekilde,viteslere geçerken takıyor hissiyatı var araçta.düne kadar böyle bir şey yoktu bugn sabah oldu.sebebi ne olabilir?servis yolumu gozuktu bizede? araç 2015-1,6 benzinli focus(km 5000)
  6. @azizay tesekkurler foto iyi oldu.
  7. Antalya'dan merhabalar. Malum focuslarda arka ve arka yancamlar renkli. Öncamlara da film çektirmek istiyorum(arkayanların bir ton açığı,en arka camla aynı tonda) fakat renkli cam ile ton,uyum farkı vs olur mu,sırıtır mı? Daha önce film çektiren üye var mıdır? Görüşleriniz ve tavsiyeleriniz için şimdiden tesekkur ederim.
  8. elbet öyle bi düşüncemız yok.acemilige gelip yazmamısız.:) parcayı(ıkıncı mesajdakı parca) 20 tl ye temın ettım sonra bır usta 20 tl ye taktı.ıscılık cok aldı gıbı geldı ama o ıs ıcın. Ayrıca ayna komple yan sanayı 150 tl civarı orıjınalı 250-300 arası antalya akdenız sanayınde sordugum fıyatlardır.
  9. Teşekkür ederim ilgınıze.hallettim. focusclubtr ailesi her şeye hızır gibi yetişiyor:)
  10. Merhaba; avm nin kolona sol dikiz aynayı dokundurmam sonucu ayna altındakı sınyal camının kosesı kırıldı. o camı bulma ımkanımız var mı?
  11. İyilik yap denize at; balık bilmezse Hâlik bilir

  12. bende aynı dertten muzdaribim.mykeyı kaldıramıyorum.kıtapcıkta yazanları uyguluyorum olmuyor.kaç saat basılı tutacam.uzun sure basılı tutuyorum olmuyor bir türlü baska yolu mu var?
  13. Kararı verdım;odemeyı yarın yapıp ısı bıtırecegız ıns hayırlısıyla. Tesekkur ederım Allah herkese kazasız belasız bınmeyı nasıp etsin
  14. düz hocam birde sunu sormak ısterım; aracı teslım alırken önerileriniz neler tecrübeli arkadaslar?motor koruma sacı tarzında vs.(tr'de olmazsa olmazlardan) baska ne olmazsa olmazlardandır veya suna dıkkat et dıyebılecegınız hususlar varmıdır? sımdıden tesekkur ederım.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.