Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Onur Koçhisar

Üye
  • Toplam İleti

    28
  • Katılım

  • Son ziyaret

Onur Koçhisar Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    ankara
  • Arabam:
    '15 trend x benzin
  • Meslek:
    öğretmen
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

765 profil görüntüleme

Onur Koçhisar's Achievements

Explorer

Explorer (4/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

4

Toplam Beğeni

  1. Cok tesekkurler sagolun
  2. Yanitlar icin tesekkurler kilipsleri degistirip deneyim bakalim sonuc ne olacak.suyun akunun motorun uzerinr damlamasi bana normal gelmedi.sifir aractada sonucun ayni olmasi kronik bir sorunmu ya da olmasi gereken biseymi anlam veremedim.
  3. Hocam , bu deliklerden akan suyun akuye motora damlamasi sorun olusturmazmi.yapraklari temizliyorum ancak az bi su bile bu deliklerden hemen motora akiyor.son olarak benim araca ozgu bi durum mudur? --1 dakika sonra eklendi-- Su kaputtan asagi akmadi hocam siseden cama su dokunce bu deliklerden asagi akti.
  4. Onur Koçhisar

    Motora Akan Su

    selamlar arkadaslar. Resimdeki sileceklerin asagisindaki deliklerden yagmur suyu camdan oraya akiyor oradanda motor bolumunde akunun ve motor gibi kisimlara damliyor.bu deliklerin bu sekilde kaputun altina su akitmasi normalmidir?
  5. Onur Koçhisar

    Tık Sesi

    Herkese selamlar. Bir kac gundur dikkatmi ceken bir olay daha oncesinde varmiydi yoksa benmi farketmedim bilmiyorum.arabanin frenine bastigimda durmadan hemen once tık diye bir ses duyuyorum ses tekerden degilde sanki sag ön kapi tarafindan geliyor gibi .elbette sesi duymadan burdan bisey demeniz mümkün degil ancak daha once basina gelen arkadaslar varsa ve yardimci olurlarsa sevinirim.iyi gunler
  6. Onur Koçhisar

    Hiz Sabitleyici

    Selamlar. Sorunum hız sabitleyici yle ilgili. Duz yolda 120km/h hizla giderken yokuş yukari cikmaya başlayınca aracın hızı yaklasik 100km/h hiza düşünce hiz sabitleyici devreden çıkıyor bu normalmidir
  7. doğan bey mesajınızı yeni gördüm.Olurmu bende bilmiyorum servise sipariş verdim tanesi 186 tl .Şimdi vazgeçtim demekte olmaz sanırım sipariş verdim .gittiğim yerde bakımda yaptıracam .ilginiz için teşekkür ederim.
  8. herkese selamlar sağ marşpiyel sürtme sonucu yırtıltı. servis fiyatı nedir.sadece sağ tarafı değiştirmek istiyorum tek olarak alabilirmiyim.yardımlarınızı bekliyorum.
  9. 1.aynı araç bende var kış lastiklerini taktırdım sensor var.lastikler değişince sensör uyarı verdi basıncı kaydettim halloldu. 2.kış lastiğinde titreşim yok 3.bence balans ayarı yapan lastikçiyi dene halleder
  10. kaputun altından anlamam ancak ikinci fotograf arabanın lpg li halimi acaba enjektörler vs. gözükmüyor . Yakıt tüketimini deneme fırsatınız oldumu.Bende stepne yerinde ince stepne takılı sizinkidemi aynıydı . lpg düşünüyorum malum benzin fiyatlarından dolayı.Kullandıkça tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.Biraz fazla soru oldu umarım cevaplarsınız
  11. hayırlı olsun, sanırım stepne yerine simit tüp takılmış ilk resimde yanlış anlamadıysam.Takılan simit kaç litrelik acaba birde fiyat konusunda bilgi verebilirmisiniz.
  12. yardımlarınız için teşekkürler
  13. hocam dediğiniz er ol otomotvin sayfasında bulamadım
  14. heralde keçeyi kediye feda edecez
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.