Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 20188 yıl comment_457831 selamlar arkadaslar. Resimdeki sileceklerin asagisindaki deliklerden yagmur suyu camdan oraya akiyor oradanda motor bolumunde akunun ve motor gibi kisimlara damliyor.bu deliklerin bu sekilde kaputun altina su akitmasi normalmidir? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 20188 yıl comment_457837 Cam önü iklimlendirme sistemi için hava almaya yönelik hazırlanmış boşluk içerir. Su girebilir, iki yana doğru meyillidir ve yanlarda boşalma kanalları vardır. Ağaç altında uzun süre kalınca orayı kuru yapraklar doldurabilir, ara sıra temizleyin. Genelde etrafa akmayacak şekilde izole edilmiş bir alandır. Fotoğraflara bakınca sanki su açık kaputtan aşağı akmış gibi gördüm, o kadar sudan zarar gelmez, hatta biraz fazlası ile motor bir temizlense iyi olur gibi duruyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 20188 yıl Yazar comment_457839 Hocam , bu deliklerden akan suyun akuye motora damlamasi sorun olusturmazmi.yapraklari temizliyorum ancak az bi su bile bu deliklerden hemen motora akiyor.son olarak benim araca ozgu bi durum mudur? --1 dakika sonra eklendi-- Su kaputtan asagi akmadi hocam siseden cama su dokunce bu deliklerden asagi akti. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 20188 yıl comment_457848 Orada bulunan plastik klipsi çıkarıp altındaki süngerimsi malzemenin değişmesi lazım su klipsten sızıp kaciriyor . Klipsin altındaki sünger islevini kaybetmis sanirim .servisten bu klipsi isteyebilirsiniz W715993 S300 FINISH 5177200 Bende de aynı sıkıntı vardı degistirdim kesildi Adedi 6tl idi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 20188 yıl comment_457851 Merhaba. Bende de ayni sorun var. Su damliyor motora. Klips eskimesiyle alakali oldugunu zannetmiyorum. Aracim daha 2 aylık sifir aldim ve ayni goruntu bende de mevcut. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 20188 yıl Yazar comment_457854 Yanitlar icin tesekkurler kilipsleri degistirip deneyim bakalim sonuc ne olacak.suyun akunun motorun uzerinr damlamasi bana normal gelmedi.sifir aractada sonucun ayni olmasi kronik bir sorunmu ya da olmasi gereken biseymi anlam veremedim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 20188 yıl comment_457863 Kronik değil tabiki o kısımda motor bölmesine akacak tek nokta klipslerin olduğu kısımlar onlar da zaten klips altlarına sünger konularak sızıntı engellenmiş. Değiştirerek veya o süngeri kendiniz oraya uyarlayıp takarak sorunu çözebilirsiniz Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın