Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Ali YILDIZ

Üye
  • Toplam İleti

    11
  • Katılım

  • Son ziyaret

Ali YILDIZ tarafından yazılan her şey

  1. Benim z rotlar değişecek o zaman. Çok ses yapmaya başladı. 50 binde araç. Rot ayarı kaçtığı için de yapabilir mi acaba
  2. Döşeme taş yolda da ses yapar mı
  3. Bagajdaki kablo kırılmış arkadaşlar. Arka koltukları yatırarak kabloyu buldum ek yaptım. Bu kablo kopuk iken geri vitese takıldığında bagaj açık uyarısı veriyor(siyah beyaz kablo. Diğerlerine göre biraz daha kalın). Hareketli bir yapısı var bu kablo demetinin. Bir daha kırılmayacağının garantisi yok maalesef.
  4. Ne kadara mal olmuştu. Sende de başlarda ara sıra mı oluyordu. Kablolarda kopukluk olabilir mi acaba. Yoksa kilitse sorun biraz tuzlu olacak galiba ?
  5. Bende de benzer bir sorun var. Bagaj kapağı bazen açılmıyor. Kumanda düğmesine basınca dörtlüler yanıp sönüyor. Dııt diye de bir ses geliyor. Birkaç saat sonra kendiliğinden düzeliyor. Sorun ne olabilir arkadaşlar. Sigortada sorun olsa hiç açılmaz sanırım. 2015 focus style 1.6 TDCI
  6. benim de ön takımdan bozuk yollarda sesler gelmeye başladı. süspansiyon sert olunca türkiye şartlarında fazla dayanmıyor parçalar. 60 binde bakıma giderim ben ?
  7. Ben olsam 2 yıl daha değiştirmem. 9 yıla kadar süre veriyor ford sanırım.
  8. buram buram yeni araba kokuyor ve bozuk yolda da tık ses yoksa büyük oranda sorun yok diyebiliriz. 3 bindeki araba gıcır gıcır olmalı ayrıca. tabi ekspertizdeki sonuçlar önemli.
  9. 2002 opel astra vardı. o bile bu kadar sorun çıkarmıyordu. 15 yaşındaki arabanın kapı fitilleri sapasağlamdı. Her arabada sorun çıkabilir. ama focusta daha fazla. bu da bir gerçek. tavsiyeniz için de sağolun. servislerdeki laçkalık buralara da sirayet etmiş. tavrınızdan bu anlaşılıyor.
  10. Bende de söküldü yolcu kapılarının fitilleri garantiden değişim geldi. bu hafta yenisini takacaklar. 4 yıllık arabada kapı filtresi mi atar? Ford kaliteden ödün vermiş iyice. Forumda sorun dolu. volan sorunu ayrı dert. Daha ford almam
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.