Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
bu aracımla ilgili açtığım 3. sorun başlığı sanırım. dün arabayı yıkatırken arka kapı fitilinin en altta, karşılıklı birleştiği yerden bir taraftaki aşağı doğru sarkmıştı. baktım yerine takayım dedim. ne görsem. fitiller kapıya çift taraflı köpük bantlarla tutturulmuş. bugünde farkettim ki yolcu kapısının fitilide 2 yerden esnemiş. kilit mekanizmasının olduğu yerde, kapıda içe kıvrımlar var oradan ayrılma başlamış.
madem sac a geçme değil yapıştırma montajı kullanıyorsun neden kaliteli yapıştırma bantı kullanmıyorsun?. ve bu bantlar zamanla herkesin aracında açılacaktır. köpük malzeme zamanla çürüyecektir.
Soru
Mehmet Demir
bu aracımla ilgili açtığım 3. sorun başlığı sanırım. dün arabayı yıkatırken arka kapı fitilinin en altta, karşılıklı birleştiği yerden bir taraftaki aşağı doğru sarkmıştı. baktım yerine takayım dedim. ne görsem. fitiller kapıya çift taraflı köpük bantlarla tutturulmuş. bugünde farkettim ki yolcu kapısının fitilide 2 yerden esnemiş. kilit mekanizmasının olduğu yerde, kapıda içe kıvrımlar var oradan ayrılma başlamış.
madem sac a geçme değil yapıştırma montajı kullanıyorsun neden kaliteli yapıştırma bantı kullanmıyorsun?. ve bu bantlar zamanla herkesin aracında açılacaktır. köpük malzeme zamanla çürüyecektir.
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
10
6
5
3
Popular Days
Ağs 1
9
Ağs 2
7
Ekm 9
7
Ekm 21
6
Top Posters For This Question
Mehmet Demir 10 posts
Serkan Gülhan 6 posts
Enes Duman 5 posts
Yakup Ç. A. 3 posts
Popular Days
Ağs 1 2013
9 posts
Ağs 2 2013
7 posts
Ekm 9 2014
7 posts
Ekm 21 2018
6 posts
Popular Posts
Murat Arık
benim kapı fitilleri ile ilgili herhangi bir sıkıntım yok. En azından şimdilik Bursa ford servisinde çalışan bir arkadaşımdan tesadüfen bir bilgi aldım. Kapı fitilleri zamana bağlı olarak ilk gün
Özer Öztürk
O bir hata ve kusur değil standart donanımdır
Enes Duman
İçim rahat olur.
Posted Images
Bu soruda 60 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap