Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 201610 yıl comment_373643 Omsa markamı Olabilir. Şöyle ki. Benim sağ ön kapınınkini söketken yamultmuştum. Sonra omsa dan tek parça aldım. Fakat aynı olmadığını farkettim. Benim ilk aldığım kromlar lastik fitili kaplıyordu tamamen. Ama sonradan aldığım üstünü kapatıyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 201610 yıl comment_373644 6 dakika önce, Doğan Kurban said: Olabilir. Şöyle ki. Benim sağ ön kapınınkini söketken yamultmuştum. Sonra omsa dan tek parça aldım. Fakat aynı olmadığını farkettim. Benim ilk aldığım kromlar lastik fitili kaplıyordu tamamen. Ama sonradan aldığım üstünü kapatıyor. Abi tam demek istediğimi söyledin. Normalde kaliteli olanlar yada orjinallerinde kromlari fitilini komple kapsamakta. Lakin bendekiler dediginiz gibi. Komple kaplayan bulsam bi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 20179 yıl comment_403062 21 July 2013 - 17:10 tarihinde, Süleyman Altın yazdı: İç kapı kolları ve eşik tamamdır (Acemilik ve beceriksizlik bir araya gelince istenmeyen küçük hatalar olabiliyor bazı yerler tam oturmadı) Yorumlarını bekliyorum. Resimdeki sağ kapının krom çerçevesi dışındakiler daha güzel oldu bu ilk yaptığımdı tam oturmadı sökmekte istemedim güzel yapışıyor sonra silikon v.s uğraşmamak için.İlk deneme için biraz kötü oldu ama sandığımdan daha zor ve sıkıcı Şimdi bunlar böyle oldu çok içime sinmedi kendi işçiliğim ya,o yüzden cam çıtasını yapmadım Ben klima havalandırma ya krom takmak istiyorum nereden bulabilirim? Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 20179 yıl comment_414416 Focus 3 deki krom kapı kolları ve cam kenarlarında olan nikelajları kendim sökebilir miyim? Servisteki usta sökülmez araba zarar görür dedi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 20179 yıl comment_414596 Aracım 2011 style plus, aşağıda ki kromları sökmek için ne yapmam lazım arkadaşlar? Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 20179 yıl comment_414606 9 dakika önce, murat altındal yazdı: Aracım 2011 style plus, aşağıda ki kromları sökmek için ne yapmam lazım arkadaşlar? Murat sökerken onlar bozulacak bir daha kullanılmaz, bunu göze aldığını anlıyorum ancak alttaki malzemede mutlaka deformasyon olacaktır... Kapıkolları neysede boyanarak hallolur ama cam çıtalarını değiştirmek gerekebilir ki oldukça maliyetli olur... Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 20179 yıl comment_414608 1 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Murat sökerken onlar bozulacak bir daha kullanılmaz, bunu göze aldığını anlıyorum ancak alttaki malzemede mutlaka deformasyon olacaktır... Kapıkolları neysede boyanarak hallolur ama cam çıtalarını değiştirmek gerekebilir ki oldukça maliyetli olur... Silikonla mı yapıştırılmış Gürkan abi kromlar, biliyor musun? Orjinaller mi yoksa sonradan mı takmalar? Ne çok soru sordum.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 20179 yıl comment_414611 5 dakika önce, murat altındal yazdı: Silikonla mı yapıştırılmış Gürkan abi kromlar, biliyor musun? Orjinaller mi yoksa sonradan mı takmalar? Ne çok soru sordum.. Hepsi sonradan takma. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 20179 yıl comment_414615 Şimdi, Yakup Çağatay yazdı: Hepsi sonradan takma. Peki, kromlar ne ile yapıştırılmış olabilir, hiç söken gördün mü yakup. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 20179 yıl comment_414617 Bilemiyorum, yanıltmak da istemem açıkçası. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 20179 yıl comment_414621 2 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: Bilemiyorum, yanıltmak da istemem açıkçası. Belki bilen birisi çıkar, hayırlısı olsun. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 20179 yıl comment_414623 14 dakika önce, murat altındal yazdı: Belki bilen birisi çıkar, hayırlısı olsun. Kendinden yapışkanlı ancak genelde silikon sıkıyorlar ve işte o işi bozuyor... İşin kötüsü sökmeye başlayınca anlıyorsun ve dönüşü olmuyor... Şöyle yap en küçük parçadan başla, bakalım ne görünüyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 20179 yıl comment_414625 Belki bilen birisi çıkar, hayırlısı olsun. Krom parçalar akrilik bantla yapıştırılmış olması lazım. Silikon sıktılarsa bişey diyemem. Isınınca yumuşar rahatca çıkar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 20179 yıl comment_414627 20 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Kendinden yapışkanlı ancak genelde silikon sıkıyorlar ve işte o işi bozuyor... İşin kötüsü sökmeye başlayınca anlıyorsun ve dönüşü olmuyor... Şöyle yap en küçük parçadan başla, bakalım ne görünüyor. O zaman önemli olan silikon sıkıp sıkmadıkları, cam çıtalarından birinin ucu çıkık duruyor zaten oradan görünür. peki silikon yoksa ne ile ısıtabilirim doğan abi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 20179 yıl comment_414639 O zaman önemli olan silikon sıkıp sıkmadıkları, cam çıtalarından birinin ucu çıkık duruyor zaten oradan görünür. peki silikon yoksa ne ile ısıtabilirim doğan abi. Ben zarar görmüş üst çıtayı sökerken plastik trim sökme aparatıyla ufak ufak sıyırarak söktüm. Ama silikon yoktu benimkinde. Aksesuarcılarda ısı tabancası var. Bantı onunla kolayca sökerler. Fakat cam çıtaları çöp olur sökülünce eğrilir. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın