Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 201412 yıl comment_248342 Konu eskiymiş ama ilgimi çekti bu vibrasyon bizde hep vardı acaba bizim takoz sert mi kalmış demek acaba 95 lik focuslarda daha mı yumuşak kullandılar ? Aynı takozdur muhtemelen. Dizelin titremesi için baya bir etken var Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 201510 yıl comment_327314 Nasıl sipariş verebiliriz bu takozdan aracın garanti durumunu etkilermi peki Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 201510 yıl comment_327636 Nasıl sipariş verebiliriz bu takozdan aracın garanti durumunu etkilermi peki Servise gidip kontrol ettirin, değişmesi gerekiyorsa sipariş edip montajını yaparlar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 201510 yıl comment_327906 Aynı takoz dan radyatör su haznesinin yanında bulunuyor bu takoz Yanal sarsintilar için mi acaba? Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 201510 yıl comment_328063 20 saat önce, Özer Aksu said: Aynı takoz dan radyatör su haznesinin yanında bulunuyor bu takoz Yanal sarsintilar için mi acaba? Ayni degil benzer. Cevap ise evet Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 201610 yıl comment_371818 Aracı biraz fazla gaz vererek kaldırdığımda kalkışta titreme oluyor, yavaş kaşktığımda olmuyor. Ancak rampalarda mecburen fazla gaz vermek gerektiğinden titreme kaçınılmaz. Titreme dedim ama sarsıntı gibi de aslında. 1 senedir az çok vardı gittikçe artıyor gibi. Sakin kalkışta yapmadığı için debriyajdan değildir diye düşünüyorum. Motor yada şanzıman takozlarından şüpheleniyorum. Benzer sorun yaşayan var mı? Ya da bu sorunu çözen? Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 201610 yıl comment_371820 1 dakika önce, Fatih Mehmet USLU said: Aracı biraz fazla gaz vererek kaldırdığımda kalkışta titreme oluyor, yavaş kaşktığımda olmuyor. Ancak rampalarda mecburen fazla gaz vermek gerektiğinden titreme kaçınılmaz. Titreme dedim ama sarsıntı gibi de aslında. 1 senedir az çok vardı gittikçe artıyor gibi. Sakin kalkışta yapmadığı için debriyajdan değildir diye düşünüyorum. Motor yada şanzıman takozlarından şüpheleniyorum. Benzer sorun yaşayan var mı? Ya da bu sorunu çözen? Şüphe duyuyorsan servise görün söküp baksınlar, atla deve bi işlem değil. Aklında kalmaz en azından. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 201610 yıl comment_371822 6 dakika önce, Servet Ö. said: Şüphe duyuyorsan servise görün söküp baksınlar, atla deve bi işlem değil. Aklında kalmaz en azından. İşin aslı servisteki ustaların eline düşmeden ön bilgi sahibi olmak istiyorum. Deneme yanılmayla parça değişimi yapmayalım. Benim araçta varsa birçoğunda da vardır diye düşündüm. Çok fazla sert kullanmam çünkü genelde. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 201610 yıl comment_371823 1 dakika önce, Fatih Mehmet USLU said: İşin aslı servisteki ustaların eline düşmeden ön bilgi sahibi olmak istiyorum. Deneme yanılmayla parça değişimi yapmayalım. Benim araçta varsa birçoğunda da vardır diye düşündüm. Çok fazla sert kullanmam çünkü genelde. Deneme yanılma yaparak takozun bozuk olduğunu anlıyorlarsa zaten o servise gitme bence. Yetkili servisten bahsetmiyorsun umarım. Öyleyse senin durum vahim. Takozu çıkarsınlar, yeni takozu getirsinler, yeni takozun içene tornavida sokup esnet, ne kadar esnekliğine bak, sonra eski takozu esnet ne kadar esnekliğine bak, eğer aralarında dağlar kadar fark varsa senin takoz nanay. Değiştirirler, titreme sorunu tamamen düzelmesede arabandaki bir sorun daha hallolmuş olur. Bunu en fason usta da bilir herhalde. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 201610 yıl comment_371825 Yetkili servise gidecem. Hatta yarın fırsat bulursam giderim sonucu da yazarım. Korkum aslında şundan. İnternette çok araştırdım ama 'şundan olur' gibi genel bir cevap bulamadım. Bakalım ustalar ne diyecekler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 201610 yıl comment_371838 Bir saat önce, Fatih Mehmet USLU said: Yetkili servise gidecem. Hatta yarın fırsat bulursam giderim sonucu da yazarım. Korkum aslında şundan. İnternette çok araştırdım ama 'şundan olur' gibi genel bir cevap bulamadım. Bakalım ustalar ne diyecekler. Korkunun ecele faydası yok Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 201610 yıl comment_371981 Gittim bugün servise, korktuğum gibi olmadı hakkaten. Takozları kontrol ettiler. Ben başında duramadım. Kontrolden sonra takozlardan birinin içine taş girmiş onu çıkarttık dediler. Teste çıktık. Sarsıntı yapmadı kalkarken. Ustaya dedim sen yapamıyosun. Ben geçtim direksiyona yine yapmadı. Velhasılı takoza para yerine taş sıkışmış. Ücret ödemeden eve geldim ama içimde yine de acaba kaldığından gelene kadar defalarca denedim. Herhangi bir sıkıntı yok. Kayıtlara böyle geçsin. Bu sorunu yaşayan başka birisi olursa faydalansın. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 201610 yıl comment_371985 24 dakika önce, Fatih Mehmet USLU said: Gittim bugün servise, korktuğum gibi olmadı hakkaten. Takozları kontrol ettiler. Ben başında duramadım. Kontrolden sonra takozlardan birinin içine taş girmiş onu çıkarttık dediler. Teste çıktık. Sarsıntı yapmadı kalkarken. Ustaya dedim sen yapamıyosun. Ben geçtim direksiyona yine yapmadı. Velhasılı takoza para yerine taş sıkışmış. Ücret ödemeden eve geldim ama içimde yine de acaba kaldığından gelene kadar defalarca denedim. Herhangi bir sıkıntı yok. Kayıtlara böyle geçsin. Bu sorunu yaşayan başka birisi olursa faydalansın. Takoz arasina tas sikisacak bir sey miymis? Enteresan Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 201610 yıl comment_371998 1 saat önce, Servet Ö. said: Takoz arasina tas sikisacak bir sey miymis? Enteresan Görmediğim için inandım. Belki de okuyup üfledi ama bariz sarsıntı bir şekilde geçti. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın