Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 20169 yıl comment_380004 benimde sadece sürücü koltugunun ki matlasti buda demek oluyorki bizim veletin ellerinin asitinden kaynaklandi çünkü hep benim arkamda oturur kendisi.diger tarafta cocuk koltugu oldugundan orada kimse oturmuyor dolayisiyla tutulmuyor sifir gibi parliyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 20169 yıl comment_380009 Burdaki ürünle link bahsedilen ürün link2 arasında fark ne? Sadece gramajları mı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 20169 yıl comment_381706 Bugün bauehause da bir parlatıcı gördüm. 10 tl olunca bi deneyim dedim. Sonuç sıfırından daha iyi oldu. Tek tarafı temizlenmiş hali. Kıyaslarken daha kolay kıyaslarsınız. Bitmiş hali Haaa ürün ne demeden ekleyim hemen. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 20169 yıl comment_381709 Benimkiler de felaket! Acaba ne kadar süre gider parlaklığı? ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 20169 yıl comment_381710 Benimkiler de felaket! Acaba ne kadar süre gider parlaklığı? [emoji2] Haha güzel soru. Polonezköye gelene parlatma benden. Ya çıkan kiri görünce uzun bir süre gideceğinden eminim. Bez simsiyahtı. Orj rengi beyazdı bezin. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 20169 yıl comment_381713 21 dakika önce, Doğan Kurban yazdı: Haha güzel soru. Polonezköye gelene parlatma benden. Ya çıkan kiri görünce uzun bir süre gideceğinden eminim. Bez simsiyahtı. Orj rengi beyazdı bezin. Sıkıntı nikelajin kalitesizliği, ya da çubukların pürüzlü kiri tutacak şekilde olması anladığım kadarıyla; neden kapı açma kolları kir tutmuyor? ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 20169 yıl comment_388110 aracımı aldıktan 3 ay snra ön iki koltuk başlık demiri parlaklığını yitirdi,ve hoş olmayan bir görüntü var. Servise gittiğimde ilk defa karşılştıklarını söyledilerr şanssız olabilrm:( Yaziyi okuyunca bende kontrol ettim. Evet kararma matlasma bendede olusmus..ama sebep nedir Yaziyi okuyunca bende kontrol ettim. Evet kararma matlasma bendede olusmus..ama sebep nedir Bosver hepsini okudum da cozum varmis.. allah kaza bela vermesin. Bunlar hallolur.. ancak sonraki aracim ford olurmu[emoji6] epey bi ucuza gelirse olur.. kronik hata varsa bunu kabul edip gerekeni yapacaklar...boyle sacmalik olmaz. note 7 patliyor. Adam satmaya devam ediyormu ... Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 20169 yıl comment_388120 Bu düşünce ile alacak araba bulamazsın bilgin olsun da sonra soğuma Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın