Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2015 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2015 Yakışmış Güle güle kullanın Dogan Bey. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2015 Olmamış beğenmedim[emoji1] Şaka bi yana guzel gunlerde kullan abi. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Selahattin Koçak Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2016 (düzenlendi) selamlar paspaslar hakkında bu 3d olanlar ayak havalandırmaları kapatıyor bunun çözümü yok sanırım yada o kısmı delmek lazım birde fikirlerinizi almak istedim şöyle bir ürün buldum daha doğrusu resimlerini inceledim sizce bu ürün bu kadar edermi birde herhangi bi zincir markette focus 3 sedana uyan paspas göremedim ben arka koltuk paspasları tuhaf kesilmiş orjinal halı paspası bile ilginç cidden sizce bu ürün benim araca uyarmı alıp denesemmi memlekette bildiğiniz çamur oluyor araba komple http://urun.n11.com/3d-oto-paspas/ford-focus-3-paspasfocus-havuzlu-ithal-3d-paspas-2011-P96350826 Şubat 20, 2016 Selahattin Koçak tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kadir Mermer Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2016 selamlar paspaslar hakkında bu 3d olanlar ayak havalandırmaları kapatıyor bunun çözümü yok sanırım yada o kısmı delmek lazım birde fikirlerinizi almak istedim şöyle bir ürün buldum daha doğrusu resimlerini inceledim sizce bu ürün bu kadar edermi birde herhangi bi zincir markette focus 3 sedana uyan paspas göremedim ben arka koltuk paspasları tuhaf kesilmiş orjinal halı paspası bile ilginç cidden sizce bu ürün benim araca uyarmı alıp denesemmi memlekette bildiğiniz çamur oluyor araba komple http://urun.n11.com/3d-oto-paspas/ford-focus-3-paspasfocus-havuzlu-ithal-3d-paspas-2011-P96350826 Hepsiburda.com da 10 Tl aşağı olması lazım aynı ürün ben geçen yıl 117 Tl ye almıştım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2016 Ben bunu aldım forumda da çoğu kişi bunu aldı memnun link Aynı paspas daha ucuz link1 link2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Selahattin Koçak Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2016 4 saat önce, Teoman Saraç said: Ben bunu aldım forumda da çoğu kişi bunu aldı memnun link Aynı paspas daha ucuz link1 link2 evet daha ucuzlari var fakat sanirim focus uzerindeki resimleri beni cezbetti biraz birde genel temsili resim koymus her firma deneyerek resim koysa musteri icin daha iyi olur havuz baktim kangoo 3 icin yps de 89 n11 de ayni arkadas 85 veriyor bide yps havuz focus icin 6 ay once aldim bu kenardaki cirtli bolmelerde bosluk kalmisti bu havuzda ayni sekildemi acaba ince stepne Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kerem B. Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2016 focus 3 mca için orijinal halı ve kauçuk paspas çok mu kötü? halı paspas sorduğum servisler stok yok diyorlar, bulabileceğimden de emin değilim ama bulabilirsem 1 takım halı 1 takım orijinal kauçuk paspas almayı düşünüyorum. arabayı aldığımda yandan çarklı, yerine uymayan fiesta paspasları ile verdiler arabayı ve o an dikkat etmedim malesef. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2016 Şimdi, Kerem Bozdoğan said: focus 3 mca için orijinal halı ve kauçuk paspas çok mu kötü? halı paspas sorduğum servisler stok yok diyorlar, bulabileceğimden de emin değilim ama bulabilirsem 1 takım halı 1 takım orijinal kauçuk paspas almayı düşünüyorum. arabayı aldığımda yandan çarklı, yerine uymayan fiesta paspasları ile verdiler arabayı ve o an dikkat etmedim malesef. Focus 3 ünkini takıp denedin mi. Uyuyorsa mca için arayıp durmana gerek yok. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kerem B. Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2016 1 dakika önce, Doğan Kurban said: Focus 3 ünkini takıp denedin mi. Uyuyorsa mca için arayıp durmana gerek yok. abi zaten mca ile focus 3 aynı paspas sanırım. mca diye sorarak aramıyorum ama yine de Bursa servisleri stok yok dedi halı paspas için. kauçuk paspasa da 30+kdv ve 60+kdv fiayt aldım iki ayrı servisten. halı paspaslı focus hiç görmediğim için kalitesinden emin olamadım, senin paspasla zaten kıyaslanmaz ama amatörü güldürecek kadar kaliteliyse yeter bana orijinali Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2016 bizden birisinde halı paspas vardı satacaktı. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kerem B. Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2016 kimdi acaba? umarım satmamıştır henüz.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2016 1 dakika önce, Kerem Bozdoğan said: kimdi acaba? umarım satmamıştır henüz.. @Hakan H. de havuz paspas vardı arabayı satınca vermedi sanırım. İstersen bir görüş uygun fiyattan alırsın. Kauçuk paspastı hemde kaliteli malzemedendi. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kerem B. Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2016 4 dakika önce, Doğan Kurban said: @Hakan H. de havuz paspas vardı arabayı satınca vermedi sanırım. İstersen bir görüş uygun fiyattan alırsın. Kauçuk paspastı hemde kaliteli malzemedendi. focus 3 aksesuarlarının tedariği, simsarlığı, işçiliği.. hepsi var sende abi imalata da başlarsan şaşırmam. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2016 1 dakika önce, Kerem Bozdoğan said: focus 3 aksesuarlarının tedariği, simsarlığı, işçiliği.. hepsi var sende abi imalata da başlarsan şaşırmam. Ben genelde kullanıcıyım üretmiyorum ki 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap