Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 201510 yıl comment_327487 Olmamış beğenmedim[emoji1] Şaka bi yana guzel gunlerde kullan abi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 201610 yıl comment_346819 selamlar paspaslar hakkında bu 3d olanlar ayak havalandırmaları kapatıyor bunun çözümü yok sanırım yada o kısmı delmek lazım birde fikirlerinizi almak istedim şöyle bir ürün buldum daha doğrusu resimlerini inceledim sizce bu ürün bu kadar edermi birde herhangi bi zincir markette focus 3 sedana uyan paspas göremedim ben arka koltuk paspasları tuhaf kesilmiş orjinal halı paspası bile ilginç cidden sizce bu ürün benim araca uyarmı alıp denesemmi memlekette bildiğiniz çamur oluyor araba komple http://urun.n11.com/3d-oto-paspas/ford-focus-3-paspasfocus-havuzlu-ithal-3d-paspas-2011-P96350826 Şubat 20, 201610 yıl Selahattin Koçak tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 201610 yıl comment_346945 selamlar paspaslar hakkında bu 3d olanlar ayak havalandırmaları kapatıyor bunun çözümü yok sanırım yada o kısmı delmek lazım birde fikirlerinizi almak istedim şöyle bir ürün buldum daha doğrusu resimlerini inceledim sizce bu ürün bu kadar edermi birde herhangi bi zincir markette focus 3 sedana uyan paspas göremedim ben arka koltuk paspasları tuhaf kesilmiş orjinal halı paspası bile ilginç cidden sizce bu ürün benim araca uyarmı alıp denesemmi memlekette bildiğiniz çamur oluyor araba komple http://urun.n11.com/3d-oto-paspas/ford-focus-3-paspasfocus-havuzlu-ithal-3d-paspas-2011-P96350826 Hepsiburda.com da 10 Tl aşağı olması lazım aynı ürün ben geçen yıl 117 Tl ye almıştım Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 201610 yıl comment_346996 Ben bunu aldım forumda da çoğu kişi bunu aldı memnun link Aynı paspas daha ucuz link1 link2 Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 201610 yıl comment_347034 4 saat önce, Teoman Saraç said: Ben bunu aldım forumda da çoğu kişi bunu aldı memnun link Aynı paspas daha ucuz link1 link2 evet daha ucuzlari var fakat sanirim focus uzerindeki resimleri beni cezbetti biraz birde genel temsili resim koymus her firma deneyerek resim koysa musteri icin daha iyi olur havuz baktim kangoo 3 icin yps de 89 n11 de ayni arkadas 85 veriyor bide yps havuz focus icin 6 ay once aldim bu kenardaki cirtli bolmelerde bosluk kalmisti bu havuzda ayni sekildemi acaba ince stepne Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 201610 yıl comment_347791 focus 3 mca için orijinal halı ve kauçuk paspas çok mu kötü? halı paspas sorduğum servisler stok yok diyorlar, bulabileceğimden de emin değilim ama bulabilirsem 1 takım halı 1 takım orijinal kauçuk paspas almayı düşünüyorum. arabayı aldığımda yandan çarklı, yerine uymayan fiesta paspasları ile verdiler arabayı ve o an dikkat etmedim malesef. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 201610 yıl comment_347792 Şimdi, Kerem Bozdoğan said: focus 3 mca için orijinal halı ve kauçuk paspas çok mu kötü? halı paspas sorduğum servisler stok yok diyorlar, bulabileceğimden de emin değilim ama bulabilirsem 1 takım halı 1 takım orijinal kauçuk paspas almayı düşünüyorum. arabayı aldığımda yandan çarklı, yerine uymayan fiesta paspasları ile verdiler arabayı ve o an dikkat etmedim malesef. Focus 3 ünkini takıp denedin mi. Uyuyorsa mca için arayıp durmana gerek yok. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 201610 yıl comment_347793 1 dakika önce, Doğan Kurban said: Focus 3 ünkini takıp denedin mi. Uyuyorsa mca için arayıp durmana gerek yok. abi zaten mca ile focus 3 aynı paspas sanırım. mca diye sorarak aramıyorum ama yine de Bursa servisleri stok yok dedi halı paspas için. kauçuk paspasa da 30+kdv ve 60+kdv fiayt aldım iki ayrı servisten. halı paspaslı focus hiç görmediğim için kalitesinden emin olamadım, senin paspasla zaten kıyaslanmaz ama amatörü güldürecek kadar kaliteliyse yeter bana orijinali Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 201610 yıl comment_347794 bizden birisinde halı paspas vardı satacaktı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 201610 yıl comment_347795 kimdi acaba? umarım satmamıştır henüz.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 201610 yıl comment_347797 1 dakika önce, Kerem Bozdoğan said: kimdi acaba? umarım satmamıştır henüz.. @Hakan H. de havuz paspas vardı arabayı satınca vermedi sanırım. İstersen bir görüş uygun fiyattan alırsın. Kauçuk paspastı hemde kaliteli malzemedendi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 201610 yıl comment_347802 4 dakika önce, Doğan Kurban said: @Hakan H. de havuz paspas vardı arabayı satınca vermedi sanırım. İstersen bir görüş uygun fiyattan alırsın. Kauçuk paspastı hemde kaliteli malzemedendi. focus 3 aksesuarlarının tedariği, simsarlığı, işçiliği.. hepsi var sende abi imalata da başlarsan şaşırmam. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 201610 yıl comment_347803 1 dakika önce, Kerem Bozdoğan said: focus 3 aksesuarlarının tedariği, simsarlığı, işçiliği.. hepsi var sende abi imalata da başlarsan şaşırmam. Ben genelde kullanıcıyım üretmiyorum ki Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın