Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Fikir Olsun Farklı Tasarım Gündüz Farı Ve Bi Xenonlu Drl Li Far

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

arkadaşlar fikir olması açısından paylaşıyorum bence düz gündüz farından çok daha güzel bu ürün.........    nasıl ama 

post-3949-0-46523600-1366974338_thumb.jp

post-3949-0-05934300-1366974345_thumb.jp

post-3949-0-83392500-1366974350_thumb.jp

Murat yılmaz tarafından düzenlendi

• Yanıt 151
  • Görüntüleme 31,2k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Sabri Özer
    Sabri Özer

600$ civari o paraya orjinal bi-xenon far alinabiliyor. Neden almak isteyesinizki ? Orjinal fardan daha mi guzel bunlar sizce ? Peugeotlara hondalara sonradam takilan siyah zeminli cakma farlar iste 2

• Levent Uluyurt
    Levent Uluyurt

• Özer Öztürk
    Özer Öztürk

Gündüz farı (DRL) montajı daha doğrusu elektriksel bağlantı çeşitleri ile ilgili ben de birkaç şey yazayım. Modülsüz bağlantı: Aracın motor bölümünden veya araç içindeki elektrik kutusundan kontak el

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

arkadaşlar fikir olması açısından paylaşıyorum bence düz gündüz farından çok daha güzel bu ürün.........    nasıl ama birkaç resim daha ekleyim  fikir açısından...

gerçekten çok güzeller yurt dışından baktırıyorum bakalım işallah bulurum  

post-3949-0-21037200-1366974604_thumb.jp

post-3949-0-52053600-1366974608.jpg

Yanıtlama zamanı:

daha resim ekleyecem ama kota doldu diyor bilemedim şimdi

Yanıtlama zamanı:

3. resimdeki farı tasarlayan adam kör olmuş...

çok iyi beeeeee...

işte böyle farlar benim mk 3 e dönmeme sebep olacak ne güzel volvo s60 a heves etmiştim 

Yanıtlama zamanı:

Çok güzel fikirler ama işte ulaşmak ne kadar kolay orası tartışılır ? Türk sitelerinde tek tük var ve pahalı. Dışarıdan daha ucuza bulup , satın alma yöntemlerini paylaşanlar olursa benim gibi daha önce yurt dışından alışveriş yapmamış insanlara güzel bir yardım olabilir :)

Yanıtlama zamanı:

600$ civari o paraya orjinal bi-xenon far alinabiliyor. Neden almak isteyesinizki ? Orjinal fardan daha mi guzel bunlar sizce ? Peugeotlara hondalara sonradam takilan siyah zeminli cakma farlar iste 2-3 gun sonra ledler ölür tek goz dolasirsiniz

Yanıtlama zamanı:

bence bu tarz farlar çoğladıkça fiyatlarda biraz düşer umarım... 3.resim gerçekten hoş..

bence burada bir fon oluşturalım...biraz biriksin.sonra butun foruma toptan far takımı alalım : :P

Yanıtlama zamanı:

adamlarla ben konuştum adanada bi firma 2 ay sonra stok ta dediler yıkıldım

keşke öyle birşey olsa toptan baya bi ucuza gelir yönetime seslenelim buradan

adamlarla ben konuştum adanada bi firma 2 ay sonra stok ta dediler yıkıldım

keşke öyle birşey olsa toptan baya bi ucuza gelir yönetime seslenelim buradan

ben bi far modeli daha buldum kota doldu resmi atamadım ama yarın atarım herhalde bu kota günlük galiba

Yanıtlama zamanı:

600$ civari o paraya orjinal bi-xenon far alinabiliyor. Neden almak isteyesinizki ? Orjinal fardan daha mi guzel bunlar sizce ? Peugeotlara hondalara sonradam takilan siyah zeminli cakma farlar iste 2-3 gun sonra ledler ölür tek goz dolasirsiniz

Arkadaşım jettasına almıştı 3 senedir kullanıyor Antalyada ne camında sararma,solma nede mercekte kararma var.Bende ilk alırken defalarca alma alma sararıp solar paran yanar demiştim.Araştırdı ve aldı.Kaliteliside var ucuz fiyata kalitesizide.Satıcı zaten yazıyor verdiği garantiyi. Toptan alındığında seti 200 dolara geliyor.Orjinalin yerini tutmayabilir fakat orijinal diye sonradan taktığımız farlarda da onlarca oynama yapılıyor benden daha iyi bilirsiniz.Bunları ise direk sokete takıyoruz en fazla 12 volt çekiyoruz.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.