Yanıtlama zamanı: Mart 6, 201313 yıl comment_153307 OGS mi Kullanıyorsunuz HGS mi? Memnunmusunuz, sorun yaşıyormusunuz? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 6, 201313 yıl comment_153309 Hem ogs vardı hem kgs...bazen ogs gişesi kalabalık olunca kgs den giriyordum.. şimdi kgs yerine hgs de aldım.. hangisi daha uygunsa ordan geçerim yine hgs ile geçme fırsatım olmadı ama daha..ogs ile tek sorunum yapışkanı çıktı..ayrıca ikisinide kredi kartımdan otomatik doldurma yapıyorum 20tl nin altına düşünce bitti az kaldı doldurayım derdim yok Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 6, 201313 yıl Yazar comment_153312 ogs ile tek sorunum yapışkanı çıktı. Nasıl okutuyorsun elle mi tutuyorsun? Benimde yapıştırıcısı çıktı elimle tutuyorum okumuyor bazen 50 tl ceza yemişim Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 6, 201313 yıl comment_153313 yapıştırıcıları bedava temin edebilirsiniz bankalardan ziraat garanti vb. . (en azından biz etmiştik) Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 6, 201313 yıl comment_153315 Nasıl okutuyorsun elle mi tutuyorsun? Benimde yapıştırıcısı çıktı elimle tutuyorum okumuyor bazen 50 tl ceza yemişim OGS cama yaklaştırınca gayet güzel okuyor, hem de İzmir civarında kullandım hep. Hiç yapıştırmadım şimdiye kadar... Okumaması bence sende değil gişedeki sistemin arızasından kaynaklanmıştır. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 6, 201313 yıl comment_153318 ogs ile tek sorunum yapışkanı çıktı. Nasıl okutuyorsun elle mi tutuyorsun? Benimde yapıştırıcısı çıktı elimle tutuyorum okumuyor bazen 50 tl ceza yemişim Camcının birine git abi yapışkan var onlarda Ogs kullanıyorum şirket araçları dahil bir mercedese hgs aldık ikiside sorunsuz çalışıyor.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 6, 201313 yıl comment_153321 Motorumda ve aramamda HGS var. Arabada sorun yok alıyorsun yapıştırıyorsun şıkır şıkır çalışıyor,yalnız motorda büyük sorun...HGS kağıtdan olduğu için ıslanmaması lazım ve motorda yapıştıracak yer yok yağmur yememesi veya yıkatırken sorun olmaması için..motor için 10 takla atıyoruz HGS de... Ama yanlış bilmiyorsam zaten artık ogs satılmıyor..yeni almak isteyenler HGS den başka seçeneği yok sanırım.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 6, 201313 yıl comment_153322 Ogs daha mantıklı bence hgs kağıt olduğu için daha sonra sökmek isterseniz sorun yaşayabilirsiniz.Ogs yi tekrar yapıştırmak içinde ben çift taraflı bantla işimi hallediyorum,sizede tavsiye ederim Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 6, 201313 yıl comment_153330 Motorumda ve aramamda HGS var. Arabada sorun yok alıyorsun yapıştırıyorsun şıkır şıkır çalışıyor,yalnız motorda büyük sorun...HGS kağıtdan olduğu için ıslanmaması lazım ve motorda yapıştıracak yer yok yağmur yememesi veya yıkatırken sorun olmaması için..motor için 10 takla atıyoruz HGS de... Ama yanlış bilmiyorsam zaten artık ogs satılmıyor..yeni almak isteyenler HGS den başka seçeneği yok sanırım.. böyle bişey varsa ogsnin 1 yıl ömrü kalmıştır kaldırılır. umarım yoktur Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 6, 201313 yıl comment_153331 Nasıl okutuyorsun elle mi tutuyorsun? Benimde yapıştırıcısı çıktı elimle tutuyorum okumuyor bazen 50 tl ceza yemişim elle tuttum hiç sorun yaşamadım... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 6, 201313 yıl comment_153334 Hiçbiri.. Varsa bedava yolu kullanın.. Gıcığım bu okudu okumadı hırt zırt yazan ekranlara.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 6, 201313 yıl comment_153335 OGS pili bitene kadar sorun yok. pili bitti diyelim haberimiz yok gişeden geçtik tabi arkamızdan baktık sirenler çaldı ozaman ne olcak cezayı paşa paşa ödeyecek miyiz ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 6, 201313 yıl Yazar comment_153336 Pili mi bitti acaba bendekinin? Pili değişmiyor mu OGS nin? OGS satılıyor şuanda. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın