Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Ogs Mi Hgs Mi?

48 üye oy kullandı

1. 1. OGS mi HGS mi?

• OGS
      60%
      27
    • HGS
      40%
      18

Anketi oylamak in lütfen giriş yapınız veya kayıt olunuz

Featured Replies

• Yanıt 62
  • Görüntüleme 16k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bu sabah HGS ekstresi geldi;  eylül 2012 Şubat 2013 iki tane geçiş görünüyor, alaçatı ve seferihisar.   iyi de ben HGS'yi mart 2013 te aldım??   Bir işimizde düzgün olsun şu memlekette be kardeş

• Özer Öztürk
    Özer Öztürk

OGS cihazlarının pili bittiği zaman değiştirilemiyor. Pil bittiğinde hafızası silindiği için değişse bile çalışmıyor.   Bu nedenle pil tamamen bitmeden zayıflayınca değiştirilmesi gerekli. Değiştir

• Engin Uzunoğlu
    Engin Uzunoğlu

OGS plakaya kayıtlı. Yani kayıtlı olduğu araç ile gişeden geçersen ceza gelmez. Ama kısa süre içinde yenisini temin etmen gerekiyor. Pilleri değişmiyordu en son. Belki yeni modellerde değişiyordur.  

Yanıtlama zamanı:

Hem ogs vardı hem kgs...bazen ogs gişesi kalabalık olunca kgs den giriyordum.. :) şimdi kgs yerine hgs de aldım.. hangisi daha uygunsa ordan geçerim yine :) hgs ile geçme fırsatım olmadı ama daha..ogs ile tek sorunum yapışkanı çıktı..ayrıca ikisinide kredi kartımdan otomatik doldurma yapıyorum 20tl nin altına düşünce bitti az kaldı doldurayım derdim yok ;)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

ogs ile tek sorunum yapışkanı çıktı.

Nasıl okutuyorsun elle mi tutuyorsun?

Benimde yapıştırıcısı çıktı elimle tutuyorum okumuyor bazen 50 tl ceza yemişim :(

Yanıtlama zamanı:

yapıştırıcıları bedava temin edebilirsiniz bankalardan ziraat garanti vb. . (en azından biz etmiştik)

Yanıtlama zamanı:

Benimde yapıştırıcısı çıktı elimle tutuyorum okumuyor bazen 50 tl ceza yemişim :(

OGS cama yaklaştırınca gayet güzel okuyor, hem de İzmir civarında kullandım hep. 

Hiç yapıştırmadım şimdiye kadar...

Okumaması bence sende değil gişedeki sistemin arızasından kaynaklanmıştır.

Yanıtlama zamanı:
ogs ile tek sorunum yapışkanı çıktı. Nasıl okutuyorsun elle mi tutuyorsun? Benimde yapıştırıcısı çıktı elimle tutuyorum okumuyor bazen 50 tl ceza yemişim :(
Camcının birine git abi yapışkan var onlarda Ogs kullanıyorum şirket araçları dahil bir mercedese hgs aldık ikiside sorunsuz çalışıyor....
Yanıtlama zamanı:

Motorumda ve aramamda HGS var.

Arabada sorun yok alıyorsun yapıştırıyorsun şıkır şıkır çalışıyor,yalnız motorda büyük sorun...HGS kağıtdan olduğu için ıslanmaması lazım ve motorda yapıştıracak yer yok yağmur yememesi  veya yıkatırken sorun olmaması için..motor için 10 takla atıyoruz HGS de...

Ama yanlış bilmiyorsam zaten artık ogs satılmıyor..yeni almak isteyenler HGS den başka seçeneği yok sanırım..

Yanıtlama zamanı:

Ogs daha mantıklı bence hgs kağıt olduğu için daha sonra sökmek isterseniz sorun yaşayabilirsiniz.Ogs yi tekrar yapıştırmak içinde ben çift taraflı bantla işimi hallediyorum,sizede tavsiye ederim :)

Yanıtlama zamanı:

Motorumda ve aramamda HGS var.

Arabada sorun yok alıyorsun yapıştırıyorsun şıkır şıkır çalışıyor,yalnız motorda büyük sorun...HGS kağıtdan olduğu için ıslanmaması lazım ve motorda yapıştıracak yer yok yağmur yememesi  veya yıkatırken sorun olmaması için..motor için 10 takla atıyoruz HGS de...

Ama yanlış bilmiyorsam zaten artık ogs satılmıyor..yeni almak isteyenler HGS den başka seçeneği yok sanırım..

böyle bişey varsa ogsnin 1 yıl ömrü kalmıştır kaldırılır. umarım yoktur  :blink:

Yanıtlama zamanı:

elle tuttum hiç sorun yaşamadım...

Yanıtlama zamanı:

Hiçbiri.. Varsa bedava yolu kullanın.. Gıcığım bu okudu okumadı hırt zırt yazan ekranlara..

Yanıtlama zamanı:

OGS pili bitene kadar sorun yok. 

pili bitti diyelim haberimiz yok gişeden geçtik tabi arkamızdan baktık sirenler çaldı :D ozaman ne olcak cezayı paşa paşa ödeyecek miyiz ?

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.