Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 201312 yıl comment_185339 b-max'i iyice inceleyin sonra konuşalım. B-max'i inceledim hemde çok benim eleştirim b-max üretimine değil courier denen aracın üretimine.B-max belki daha geniş iç mekan sunuyor doğru peki ya bagaj? b-max 304 L ,bagajını eleştirdiğimiz focus 5 k 372 L bu ne olacak?Kaldıki ben b-max focus kıyaslaması da yapmıyorum.Bana şu üretilen courier marka aracın üretilme gereksinimi söyleyin benim cevap beklediğim soru bu.Focus-Fiesta-mondeoyu birbirinden ayıran keskin çizgiler var.B-maxle courieri birbirinden ayıran keskinlik ne acaba?orta sütun direkleri mi?Bİrde yanlış anlaşılma olmasın ben fikrimi dillendiriyorum sadece ve üstte de belirttim aynı sınıfta ürün gamının geniş olması yerine benzer ihtiyaçların tek model üzerinde toplanıp kalitenin artırılmasını daha mantıklı buluyorum.Siz aksini savunabilirsiniz tartışma yok yani ortada farklı fikirlerin beyanı var o kadar Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 201312 yıl comment_185341 @hüseyin ipek, hocam biri ticari gibi biri binek.. O zaman siz fiorinoyu falanda çok gereksiz araçlar olarak görüyorsunuz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 201312 yıl comment_185347 ticari gibi ticari gibi? Bak bu bile belli değil.Fiorino ticari araç..Hem bu durum Fiat'ta olsa yadırgamam benim (şahsi) vurgum özgünlük kalite.Vw mesela ürün gamını az(Türkiye için bahsediyorum) ama kalite var.C sınıfında Focusa yakın bir araç üretsin ford içi dışı benzesin küçük farklar olsun focusun popülaritesi düşer mi düşmez mi?Aracı beğenenler olabilir ben az araç çok kalite yanlısıyım bu da tamamen kişisel fikrim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 201312 yıl Yazar comment_185350 ticari gibi? Bak bu bile belli değil.Fiorino ticari araç..Hem bu durum Fiat'ta olsa yadırgamam benim (şahsi) vurgum özgünlük kalite.Vw mesela ürün gamını az(Türkiye için bahsediyorum) ama kalite var.C sınıfında Focusa yakın bir araç üretsin ford içi dışı benzesin küçük farklar olsun focusun popülaritesi düşer mi düşmez mi?Aracı beğenenler olabilir ben az araç çok kalite yanlısıyım bu da tamamen kişisel fikrim. Kalite ile ürün fazlalığı arasında bağ kuramıyorum. Öyle bişey yok yani . Vw ürünü az değil ayrıca nereden çıktı bu? Kaldı ki bu ürünler Ford da da yeni . Sizin söyleminize göre şimdiye kadar kaliteli üretti şimdi düşecek . Böyle birşey yok rahat olun o konu da. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 201312 yıl comment_185354 ticari gibi? Bak bu bile belli değil.Fiorino ticari araç..Hem bu durum Fiat'ta olsa yadırgamam benim (şahsi) vurgum özgünlük kalite.Vw mesela ürün gamını az(Türkiye için bahsediyorum) ama kalite var.C sınıfında Focusa yakın bir araç üretsin ford içi dışı benzesin küçük farklar olsun focusun popülaritesi düşer mi düşmez mi?Aracı beğenenler olabilir ben az araç çok kalite yanlısıyım bu da tamamen kişisel fikrim. Dediğinize göre almanyadaki vw'ler kalitesiz... Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 201312 yıl comment_185357 Dediğinize göre almanyadaki vw'ler kalitesiz... Niçin kalitesiz olsun?Mesela bana vw nin 2 modelini söyleyin aynı sınıfta ama b-max-courier gibi yakın olsunlar birbirlerine..Ben görmedim daha Almanyada ürün gamı çok da kabarık değil buna rağmen her aracı ötekinden ayıran belirgin kriterler var. Kalite ile ürün fazlalığı arasında bağ kuramıyorum. Öyle bişey yok yani . Vw ürünü az değil ayrıca nereden çıktı bu? Kaldı ki bu ürünler Ford da da yeni . Sizin söyleminize göre şimdiye kadar kaliteli üretti şimdi düşecek . Böyle birşey yok rahat olun o konu da. Bu aracın sınıfını söyleyebilir misiniz?Hafif ticari mi?yoksa mini suv mu? Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 201312 yıl Yazar comment_185362 Niçin kalitesiz olsun?Mesela bana vw nin 2 modelini söyleyin aynı sınıfta ama b-max-courier gibi yakın olsunlar birbirlerine..Ben görmedim daha Almanyada ürün gamı çok da kabarık değil buna rağmen her aracı ötekinden ayıran belirgin kriterler var. Bu aracın sınıfını söyleyebilir misiniz?Hafif ticari mi?yoksa mini suv mu? Hafif ticari çiçekçi ve mangalcı Türk aileleri için bu ülkenin her yolu binek araçlara uygun değil. Neyse bu araba sizin için üretilmiyor o kesin firma düşünsün bunları yatırımı o yapıyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 201312 yıl comment_185414 Hafif ticari çiçekçi ve mangalcı Türk aileleri için bu ülkenin her yolu binek araçlara uygun değil. Neyse bu araba sizin için üretilmiyor o kesin firma düşünsün bunları yatırımı o yapıyor Kesinlikle bana göre değil..Ama küçük ayrıntıları da olsa b-maxten biraz daha güzel duruyor tasarımı.Bu kadar büyük konuştum umarım ileride herhangi bir nedenle bu aracı satın almak zorunda kalmam. Focus candır diyip yoluma devam ediyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 201412 yıl comment_240045 Şu an Balıkesir forddayım... Deluxe 1.5 dizeli 44000 fiyatı var ... Göründüğünden daha geniş ferah duruyor.. Başka fotolar da var... Sonra atarım... Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 201412 yıl comment_240050 Şu an Balıkesir forddayım... Deluxe 1.5 dizeli 44000 fiyatı var ... Göründüğünden daha geniş ferah duruyor.. alınırmı sence ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 201412 yıl comment_240051 alınırmı sence ? Küçük esnaf olsam alırım... Deluxe modelinde plastikler sert ve biraz çin işi plastik oyuncak hissi verdi bana.. Belki üst donanımlarda yumuşak yerler vardır... focusun arka koltuklarından daha rahat gibi geldi bana üstüne basınca açılıyor... yukarı çekilince açılıyor..bırakınca aşağıya iniyor...iphone5 i dik konumda koyabildim...biraz daha uzun telefonu alabilir... plastik kısımları hep böyle...yumuşak kısım hiç yok bir yerinde... güneşlikleri açmadan yukarıda eşya koyma boşluğu olduğunu fark edemedim... arka tarafa iniş biniş sıkıntısızdı... bu ortadaki kısım biraz fazla yüksek gibi... arka kapılar dışardan kapatılırken biraz fazla sertti...içerden kapatabilmek için bu mandal biraz fazla geride kalıyor... daha önce citroen nemo kullanmıştım...nemodan daha geniş bagajı var gibi duruyor... bagaj camının üzerinde bulunan bir şeydi..demir falan takılır sanırım... arka koltuklar 2 adımda kolay katlanıyor... güzel araç olmuş bence...ihtiyacım olsaydı tercih ederdim... Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 201412 yıl comment_240104 Manuel klima hoş olmuş. Yeni focusta da bu olacak herhalde. Neyse güzel ya alınır. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 201412 yıl comment_240128 yukarı çekilince açılıyor..bırakınca aşağıya iniyor...iphone5 i dik konumda koyabildim...biraz daha uzun telefonu alabilir... Pazartesi günü ben de inceledim. Ancak senin gibi böyle geniş kapsamlı değil tabi. Bu telefon/navigasyon/tablet tutucu vazifesi gören şey on numara olmuş. Hem pratik, hem de işlevsel olmuş. Bunun için CD bölümünden feragat edilmiş ancak zaten kim cd ile uğraşıyor ki artık. Arka koltukların Focus'a göre daha rahat gelmiş olması yüksek oturma pozisyonundan. Yoksa rahatlık konusunda focus ile asla kıyas götürmez. Fiesta göstergesini fiesta'da olmayınca pek sevmiyorum, B-Max te falan var. Onda da sevmiyorum. Bence otomobilin en önemli yerlerinden olan gösterge ekranları otomobillere has olmalı. Benzer olabilir ancak aynı olmasına karşıyım. Plastik kalitesi sınıfına göre seçilmiş. Daha iyisi ya da daha kötüsünün olması pek mantıklı değil. Kötüsü zaten kötü olur, iyisinde de fiyatı olumsuz etkileyeceği için seçilmeyebilir. Tasarım biraz sönük gibi geldi bana. Bunun dışında yan camların kenarındaki çerçeve gibi şeyi sevmedim. Bunun dışında böyle bir araca ihtiyacım olsa fiorinoya tercih ederim. Çünkü onun bagaj hacmi çok daha kötü. Bunun bayağı iyi. Bu arada şu aralar benim forddaki favorilerim Tourneo Custom ile Ranger... Hele Custom... Ne desem boş yani. Focus'u satıp onu alasım geliyor bazen. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 201412 yıl comment_240237 Bir önceki aracım tourneo connectti sanırım o zamanlar 1.7 motordu diye hatırlıyorum ve sanırsam 90 beygirlik bir torq canavarıydı hayatımda sürdüğüm süreceğim en performanslı araçtı o zaman anladım ki hp nin benim gibi adamlar için pek bir anlamı yok torq torq torq Ayrıca bu araç söylenebilecek olanlar şunlar: 1. Beyler şu sert plastik takıntınız nedir premium markanın premium bir modeline binmiyorsunuz altı üstü mantıklı bir ticari ki bence caddyden sonra ikinci sıradadır f/p olarak. Sert plastiğe takılmayacaksın bu sınıfta. 2. Burada bir ford dizel motorundan bahsediyorsak diğer sınıfındaki tüm ticarileri tokatlar. 3. Süspansiyon olarak ne kullanılıdı bilmiyorum benim zamanımda makaslıydı bunları arkası diye hatırlıyorum ya da konforsuz buna benzer bir şeydi. Bunda da muhakkak yük taşımaya uygun konforsuz bir şiey kullanmışlardır lakin keşke ford bunun birde "piknikçi türk" için normal binek focus süspansiyonuna sahip olanını üretseymiş güzel olurmuş. 4. Aracın en eleştirel yönü arak kısmı sanki tasarımcı önden başlamış tasarıma ön çok güzel arkaya doğru arakadaşarı cepten aramış "kanka parti var kop" demişte arkayı hızlıca çizip bırakmış gibi. Abisi olan minübüs modelinde de arka bagaj kapağı iğrenç. 5. Yukarıda biri 44 bin fiyat yazmış çok güzel bir fiyat dizel ve ford markası için. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 201412 yıl Yazar comment_240254 Bir önceki aracım tourneo connectti sanırım o zamanlar 1.7 motordu diye hatırlıyorum ve sanırsam 90 beygirlik bir torq canavarıydı hayatımda sürdüğüm süreceğim en performanslı araçtı o zaman anladım ki hp nin benim gibi adamlar için pek bir anlamı yok torq torq torq Ayrıca bu araç söylenebilecek olanlar şunlar: 1. Beyler şu sert plastik takıntınız nedir premium markanın premium bir modeline binmiyorsunuz altı üstü mantıklı bir ticari ki bence caddyden sonra ikinci sıradadır f/p olarak. Sert plastiğe takılmayacaksın bu sınıfta. 2. Burada bir ford dizel motorundan bahsediyorsak diğer sınıfındaki tüm ticarileri tokatlar. 3. Süspansiyon olarak ne kullanılıdı bilmiyorum benim zamanımda makaslıydı bunları arkası diye hatırlıyorum ya da konforsuz buna benzer bir şeydi. Bunda da muhakkak yük taşımaya uygun konforsuz bir şiey kullanmışlardır lakin keşke ford bunun birde "piknikçi türk" için normal binek focus süspansiyonuna sahip olanını üretseymiş güzel olurmuş. 4. Aracın en eleştirel yönü arak kısmı sanki tasarımcı önden başlamış tasarıma ön çok güzel arkaya doğru arakadaşarı cepten aramış "kanka parti var kop" demişte arkayı hızlıca çizip bırakmış gibi. Abisi olan minübüs modelinde de arka bagaj kapağı iğrenç. 5. Yukarıda biri 44 bin fiyat yazmış çok güzel bir fiyat dizel ve ford markası için. Caddy bu sınıfta değil, Connect'in tourneo versiyonları da kalitelidir . Yenisi gibi Iki modelinde teknik detayları sitemizde mevcut . Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın