Yakup Ç. A. Oluşturma zamanı: Şubat 7, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Şubat 7, 2013 Lütfen 1080p olarak izlemeye başlayın ve Sıkılmadan devam edin Bakalım karşınıza kim çıkacak ? http://www.youtube.com/watch?v=7tc1j2jLbf8&feature=youtu.be Ürünü Satın Almak İçin: Most Wanted Yorumum: Mükemmel karakterize edilmiş Tam olduğu gibi.. Yorumlarınızı bekliyoruz Detay Bilgileri Video Sonrasında Buradan Okuyabilirsiniz Efsanevi yarış oyunu Need For Speed’in 2012 yılının Haziran ayında çıkan 4. nesil oyunu Most Wanted’da dengeler, 2013 model Focus ST ile bozuluyor. 1995 yılından beri araba yarışı oyunu severlerin büyük bir heyecanla takip ettikleri Need for Speed serisinde herkesin bildiği gibi güçlü, agresif, hayranlık uyandıran araçlar bulunuyor. Yeni oyunda da bu kural bozulmuyor ve şehrin en tanınan yarışçılarını polisten önce sizin bulmanız ve onlarla yarışıp isminizi en üst sıraya yazdırmanız gerekiyor. İşte tam da bu noktada ortaya ralli yarışlarında adını efsaneler arasına yazdırmış modelimiz Focus ST sahneye çıkıyor! Görünüşüyle ve performansıyla diğer yarışçıları kendine hayran bırakarak tüm dengeleri alt üst ediyor. 6 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Muhammed Keser Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2013 Ah focus st nin yerini bulamadım oyunda bir bulabilsem Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2013 mükemmel olmuş yahu on numara on Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
oğuz mete Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2013 bu oyunu daha ilk çıktığında bitirmiştim...bu da benden gelsin 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Demir Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2013 henüz oynama fırsatım olmadı..ama tahmin etmiştim bu kadar ecoboost motor çıkardı herhalde oyunda bir ford olur demiştim.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kutluhan A. Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2013 (düzenlendi) rs 500'ü(ama tavsiye etmem gitmiyo araba ) buldumda yeni focusu bi bulamadım ya . herhalde most wanted arabaları arasında. Şubat 7, 2013 Kutluhan A. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Muhammed Keser Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2013 (düzenlendi) rs 500'ü(ama tavsiye etmem gitmiyo araba ) buldumda yeni focusu bi bulamadım ya . herhalde most wanted arabaları arasında. videodaki yeri buldumda orda degil araba yerinde ford raptor var sanırım multiplayer serissnde var o araba veya daha çok sp kasmak lagzım videodaki 1,6 bende daha 1,2 var bir focus için daha çok polislerden kaçıcaz galiba Şubat 7, 2013 Muhammed Keser tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2013 Bende ilk ciktiginda bitirdimde. Focus STyi çikarabilmeniz için multiplayerda bir Ford araciyla 5 yaris kazanmaniz gerek arka arkaya. Yani haritada açik değil. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2013 Bende ilk ciktiginda bitirdimde. Focus STyi çikarabilmeniz için multiplayerda bir Ford araciyla 5 yaris kazanmaniz gerek arka arkaya. Yani haritada açik değil. Beceremedin mi heee ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2013 Bende ilk ciktiginda bitirdimde. Focus STyi çikarabilmeniz için multiplayerda bir Ford araciyla 5 yaris kazanmaniz gerek arka arkaya. Yani haritada açik değil. Beceremedin mi heee ? Yoo açtim ya kalmadi bisi kacarmi benden. Full upgradeli bugatti veyrondan sonra almadim elime Yalniz videoyu yeni izledim guzel olmuş zaten oyunda duvarlarda billboardlarda 2013 focus st reklamlari var bol bol. Iyi para saymis Ford 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kutluhan A. Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2013 videodaki yeri buldumda orda degil araba yerinde ford raptor var sanırım multiplayer serissnde var o araba veya daha çok sp kasmak lagzım videodaki 1,6 bende daha 1,2 var bir focus için daha çok polislerden kaçıcaz galiba o zaman geçelim bizde multiye zaten sl 65 amg'den sıkıldım ya. biraz yeni focus kullanalım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erdoğan G. Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2013 ben bunu ilk most wanted zannediyordum, sonrasında bir daha çıkmış da haberim yok, iniyor şu anda Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2013 Dün yazacaktım tabletin şarjı bitti yazamadım. Tam koca forda kilitlenmişken haylaz çocuk fırladı bir anda yüzümde gülümseme başladI )) İyi iş çIkarmış Ford Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soner Yaz Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2013 yeni kurdum ve mustang ile dağ tepe gezerken focusu gördüm 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2013 Yeni MW'a focus damga vurmuş. Çok güzel. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap