Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 201313 yıl comment_148639 Lütfen 1080p olarak izlemeye başlayın ve Sıkılmadan devam edin Bakalım karşınıza kim çıkacak ? http://www.youtube.com/watch?v=7tc1j2jLbf8&feature=youtu.be Ürünü Satın Almak İçin: Most Wanted Yorumum: Mükemmel karakterize edilmiş Tam olduğu gibi.. Yorumlarınızı bekliyoruz Detay Bilgileri Video Sonrasında Buradan Okuyabilirsiniz Efsanevi yarış oyunu Need For Speed’in 2012 yılının Haziran ayında çıkan 4. nesil oyunu Most Wanted’da dengeler, 2013 model Focus ST ile bozuluyor. 1995 yılından beri araba yarışı oyunu severlerin büyük bir heyecanla takip ettikleri Need for Speed serisinde herkesin bildiği gibi güçlü, agresif, hayranlık uyandıran araçlar bulunuyor. Yeni oyunda da bu kural bozulmuyor ve şehrin en tanınan yarışçılarını polisten önce sizin bulmanız ve onlarla yarışıp isminizi en üst sıraya yazdırmanız gerekiyor. İşte tam da bu noktada ortaya ralli yarışlarında adını efsaneler arasına yazdırmış modelimiz Focus ST sahneye çıkıyor! Görünüşüyle ve performansıyla diğer yarışçıları kendine hayran bırakarak tüm dengeleri alt üst ediyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 201313 yıl comment_148641 Ah focus st nin yerini bulamadım oyunda bir bulabilsem Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 201313 yıl comment_148647 bu oyunu daha ilk çıktığında bitirmiştim...bu da benden gelsin Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 201313 yıl comment_148648 henüz oynama fırsatım olmadı..ama tahmin etmiştim bu kadar ecoboost motor çıkardı herhalde oyunda bir ford olur demiştim.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 201313 yıl comment_148652 rs 500'ü(ama tavsiye etmem gitmiyo araba ) buldumda yeni focusu bi bulamadım ya . herhalde most wanted arabaları arasında. Şubat 7, 201313 yıl Kutluhan A. tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 201313 yıl comment_148654 rs 500'ü(ama tavsiye etmem gitmiyo araba ) buldumda yeni focusu bi bulamadım ya . herhalde most wanted arabaları arasında. videodaki yeri buldumda orda degil araba yerinde ford raptor var sanırım multiplayer serissnde var o araba veya daha çok sp kasmak lagzım videodaki 1,6 bende daha 1,2 var bir focus için daha çok polislerden kaçıcaz galiba Şubat 7, 201313 yıl Muhammed Keser tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 201313 yıl comment_148657 Bende ilk ciktiginda bitirdimde. Focus STyi çikarabilmeniz için multiplayerda bir Ford araciyla 5 yaris kazanmaniz gerek arka arkaya. Yani haritada açik değil. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 201313 yıl Yazar comment_148658 Bende ilk ciktiginda bitirdimde. Focus STyi çikarabilmeniz için multiplayerda bir Ford araciyla 5 yaris kazanmaniz gerek arka arkaya. Yani haritada açik değil. Beceremedin mi heee ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 201313 yıl comment_148660 Bende ilk ciktiginda bitirdimde. Focus STyi çikarabilmeniz için multiplayerda bir Ford araciyla 5 yaris kazanmaniz gerek arka arkaya. Yani haritada açik değil. Beceremedin mi heee ? Yoo açtim ya kalmadi bisi kacarmi benden. Full upgradeli bugatti veyrondan sonra almadim elime Yalniz videoyu yeni izledim guzel olmuş zaten oyunda duvarlarda billboardlarda 2013 focus st reklamlari var bol bol. Iyi para saymis Ford Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 201313 yıl comment_148661 videodaki yeri buldumda orda degil araba yerinde ford raptor var sanırım multiplayer serissnde var o araba veya daha çok sp kasmak lagzım videodaki 1,6 bende daha 1,2 var bir focus için daha çok polislerden kaçıcaz galiba o zaman geçelim bizde multiye zaten sl 65 amg'den sıkıldım ya. biraz yeni focus kullanalım Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 201313 yıl comment_148728 ben bunu ilk most wanted zannediyordum, sonrasında bir daha çıkmış da haberim yok, iniyor şu anda Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 201313 yıl comment_148857 Dün yazacaktım tabletin şarjı bitti yazamadım. Tam koca forda kilitlenmişken haylaz çocuk fırladı bir anda yüzümde gülümseme başladI )) İyi iş çIkarmış Ford Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 201313 yıl comment_148876 yeni kurdum ve mustang ile dağ tepe gezerken focusu gördüm Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 201313 yıl comment_149019 Yeni MW'a focus damga vurmuş. Çok güzel. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın