Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Far Buğulanmasına Gelen Cevap(Red!!) Ve Izlemem Gereken Yol??

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Hocam sana, şunu desek daha mı iyi olacakdı ? 'aç stop'u temizle onu da bize mi soruyorsun?' veya 'ne olacak girdiyse bakım zamanı baktırırsın'

Şu sebeple soruyorum bundan sonra sorularınıza servis yanıtı vermeyeceğiz ona göre. Özel hizmet veren yani yanınıza gelen markaları tavsiye edeceğiz ayrıca, ki siz bıkmayın diye. Okey?

düzenlenmiş iletiye yorum yaparsanız memnun olurum düzenlenmemişe değil.

Tuncay Tunca tarafından düzenlendi

• Yanıt 79
  • Görüntüleme 28,3k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Kaan Yagizer
    Kaan Yagizer

...öncelikle buğu'lu arkadaşlara geçmiş olsun.   önce far neden -buğu- yapar, izninizle ona bir bakalım.  Dış ortam sıcaklığının hızla düştüğü durumlarda siz de kabul edersiniz ki farlarınız...daha

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Farı söktük, ampul yuvalarından hava basarak kuruttuk, sonra iyicene inceledik ve balast kutusunun contalarında sertleşme olduğunu ve dibinden su almış olduğunu gördük, sıvı conta ile onarımını yapıp

• Cem Boneval
    Cem Boneval

@Türker Taş, farları yaktıktan 5 dakika sonra kontrol eder misiniz hala buhar var mı? @Kaan Yagizer, üstad benzer şeyleri biraz daha beceriksizce de olsa konu açıldığında yazmıştım, ama bazen bu tür

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Herkese merhaba benim aracın bagaj kapağı üzerindeki stop lambalarının içinde küçük sinek yavruları var ölmüş 5  yada 10 tene acaba nerden nasıl girmiştir bu durumda ne yapmam lazım servise değişim için baş vurmalımıyım yoksa nasıl bir yol izlemeliyim bu durum sizinde başınıza geldimi.

değişmeleri lazım.

geçen megane gördüm eski kasa içinde en az 20 tane kara sinek vardı..

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Benimde sağ stop lambası su dolu, servise götürdüm fotoğraflarını çekip değişim için otosana mail attılar. Bugün otosan dan beni arayıp talebimin reddedildiğini bildirdiler garanti mühendisleri incelemişler ve uygun gormemisler. Buğulanma olsa anlardım ama resmen su dolu stop lambası.

• 1 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Otosan'ın bir üst mercisi var mı?

Tüketici hakları

• 1 yıl sonra...
Yanıtlama zamanı:

Başkalarına nasihat verirken başıma geldi.

Dünkü yağmurdan sonra yarım saatlik yanık farın hali bu, içte dışta değil su damlaları.

Muhtemelen yarın içinde balıklar da yüzmeye başlar.

Servis yolu göründü. 

far.jpg

Yanıtlama zamanı:

valla bu garanti işinden ben bir şey alamıyorum.herşeye red cevabı veriyorlar.formda da yazmıştım.focus 3 bijonladaki kapakların bazılarının düşüğünü ve garanti kapsamında değiştirilmesini talep ettim.4-5 defa şikayet formu yazdım hepsinde de kullanıcı hatası deyip  kabul etmiyorlar.dışarıda tanesi 5-10- tl araç garantili diye iki yılda üç defa servise girdim.dışarıda 250 tl ye yaptırabileceğim bir bakıma 350-390 tl ibi bir ücret ödedim.garanti kapsamında bir bijon değiştirilmiyorsa bundan sonrada servise bakıma gitmenin mantığı yok bir sorun çıksa direk kullanıcı hatası diyorlar (diyecekler) bakımlarda şimdiye kadar enaz 500 tl fazla ödedik.parça garantiden değişmiyorsa neden servise gideyim ki bir dahada servise gitmeyeceğim.

Alparslan Özaslan tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
01/12/2016 - 23:43 tarihinde, Cem Boneval yazdı:

Başkalarına nasihat verirken başıma geldi.

Dünkü yağmurdan sonra yarım saatlik yanık farın hali bu, içte dışta değil su damlaları.

Muhtemelen yarın içinde balıklar da yüzmeye başlar.

Servis yolu göründü. 

far.jpg

Farı söktük, ampul yuvalarından hava basarak kuruttuk, sonra iyicene inceledik ve balast kutusunun contalarında sertleşme olduğunu ve dibinden su almış olduğunu gördük, sıvı conta ile onarımını yapıp monte ettik.

Şimdi ilk yağmuru bekliyorum.

Yanıtlama zamanı:

Cem abi bir de farın havalandırma deliklerine baksana bi. Bazen plastik boru koyup delik açmıyorlar.

Yanıtlama zamanı:
Şimdi, Doğan Kurban yazdı:

Cem abi bir de farın havalandırma deliklerine baksana bi. Bazen plastik boru koyup delik açmıyorlar.

Açık, sorun yok.

Zaten olay buğulanma değil, resmen su girmesi.

Yanıtlama zamanı:
5 saat önce, Cem Boneval yazdı:

Açık, sorun yok.

Zaten olay buğulanma değil, resmen su girmesi.

Hadi geçmiş olsun Cem abi.

Çözümün kolay olmasına sevindim (okuması kolaydı en azından :) )

Yanıtlama zamanı:
6 saat önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı:

Çözümün kolay olmasına sevindim

Şimdi, Bekir B. yazdı:

yol gösterici çözüm olmuş

Çözdük mü emin değilim, kanıt için yağmur beklenecek.

Yanıtlama zamanı:
Çözdük mü emin değilim, kanıt için yağmur beklenecek.

yıkarsan belli olmaz mi?
Yanıtlama zamanı:
Bir saat önce, Volkan Ö. yazdı:

yıkarsan belli olmaz mi?

İç yüzünden aldığını düşünüyoruz, malum ben tam gaz su birikintilerine girip kızaklama oyunu oynuyorum ya, o zaman içeriye sıçrayan sulardan olma olasılığı yüksek.

Ama yıkama da bir fikir verebilir tabii, hava bulutlu, yağmur eli kulağında, şimdi ne emek ne nakit harcayamam yıkamak için (bkn. tembelim demenin politik yolu).

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.