Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 201511 yıl comment_285079 Hocam sana, şunu desek daha mı iyi olacakdı ? 'aç stop'u temizle onu da bize mi soruyorsun?' veya 'ne olacak girdiyse bakım zamanı baktırırsın' Şu sebeple soruyorum bundan sonra sorularınıza servis yanıtı vermeyeceğiz ona göre. Özel hizmet veren yani yanınıza gelen markaları tavsiye edeceğiz ayrıca, ki siz bıkmayın diye. Okey? düzenlenmiş iletiye yorum yaparsanız memnun olurum düzenlenmemişe değil. Şubat 9, 201511 yıl Tuncay Tunca tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 201511 yıl comment_285082 Herkese merhaba benim aracın bagaj kapağı üzerindeki stop lambalarının içinde küçük sinek yavruları var ölmüş 5 yada 10 tene acaba nerden nasıl girmiştir bu durumda ne yapmam lazım servise değişim için baş vurmalımıyım yoksa nasıl bir yol izlemeliyim bu durum sizinde başınıza geldimi. değişmeleri lazım. geçen megane gördüm eski kasa içinde en az 20 tane kara sinek vardı.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 201511 yıl comment_288082 Benimde sağ stop lambası su dolu, servise götürdüm fotoğraflarını çekip değişim için otosana mail attılar. Bugün otosan dan beni arayıp talebimin reddedildiğini bildirdiler garanti mühendisleri incelemişler ve uygun gormemisler. Buğulanma olsa anlardım ama resmen su dolu stop lambası. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 24, 201511 yıl comment_294243 Otosan'ın bir üst mercisi var mı? Tüketici hakları Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 20169 yıl comment_392734 Başkalarına nasihat verirken başıma geldi. Dünkü yağmurdan sonra yarım saatlik yanık farın hali bu, içte dışta değil su damlaları. Muhtemelen yarın içinde balıklar da yüzmeye başlar. Servis yolu göründü. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 20169 yıl comment_392738 valla bu garanti işinden ben bir şey alamıyorum.herşeye red cevabı veriyorlar.formda da yazmıştım.focus 3 bijonladaki kapakların bazılarının düşüğünü ve garanti kapsamında değiştirilmesini talep ettim.4-5 defa şikayet formu yazdım hepsinde de kullanıcı hatası deyip kabul etmiyorlar.dışarıda tanesi 5-10- tl araç garantili diye iki yılda üç defa servise girdim.dışarıda 250 tl ye yaptırabileceğim bir bakıma 350-390 tl ibi bir ücret ödedim.garanti kapsamında bir bijon değiştirilmiyorsa bundan sonrada servise bakıma gitmenin mantığı yok bir sorun çıksa direk kullanıcı hatası diyorlar (diyecekler) bakımlarda şimdiye kadar enaz 500 tl fazla ödedik.parça garantiden değişmiyorsa neden servise gideyim ki bir dahada servise gitmeyeceğim. Aralık 1, 20169 yıl Alparslan Özaslan tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 20169 yıl comment_392908 01/12/2016 - 23:43 tarihinde, Cem Boneval yazdı: Başkalarına nasihat verirken başıma geldi. Dünkü yağmurdan sonra yarım saatlik yanık farın hali bu, içte dışta değil su damlaları. Muhtemelen yarın içinde balıklar da yüzmeye başlar. Servis yolu göründü. Farı söktük, ampul yuvalarından hava basarak kuruttuk, sonra iyicene inceledik ve balast kutusunun contalarında sertleşme olduğunu ve dibinden su almış olduğunu gördük, sıvı conta ile onarımını yapıp monte ettik. Şimdi ilk yağmuru bekliyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 20169 yıl comment_392939 Cem abi bir de farın havalandırma deliklerine baksana bi. Bazen plastik boru koyup delik açmıyorlar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 20169 yıl comment_392940 Şimdi, Doğan Kurban yazdı: Cem abi bir de farın havalandırma deliklerine baksana bi. Bazen plastik boru koyup delik açmıyorlar. Açık, sorun yok. Zaten olay buğulanma değil, resmen su girmesi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 20169 yıl comment_392958 5 saat önce, Cem Boneval yazdı: Açık, sorun yok. Zaten olay buğulanma değil, resmen su girmesi. Hadi geçmiş olsun Cem abi. Çözümün kolay olmasına sevindim (okuması kolaydı en azından ) Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 20169 yıl comment_392970 Cem Hocam geçmiş olsun, yol gösterici çözüm olmuş Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 20169 yıl comment_392973 6 saat önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Çözümün kolay olmasına sevindim Şimdi, Bekir B. yazdı: yol gösterici çözüm olmuş Çözdük mü emin değilim, kanıt için yağmur beklenecek. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 20169 yıl comment_392998 Çözdük mü emin değilim, kanıt için yağmur beklenecek. yıkarsan belli olmaz mi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 20169 yıl comment_393006 Bir saat önce, Volkan Ö. yazdı: yıkarsan belli olmaz mi? İç yüzünden aldığını düşünüyoruz, malum ben tam gaz su birikintilerine girip kızaklama oyunu oynuyorum ya, o zaman içeriye sıçrayan sulardan olma olasılığı yüksek. Ama yıkama da bir fikir verebilir tabii, hava bulutlu, yağmur eli kulağında, şimdi ne emek ne nakit harcayamam yıkamak için (bkn. tembelim demenin politik yolu). Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın