Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 20179 yıl comment_417853 Benim farın kendini akvaryum zannetmesi sorunsalını çözemedik. Envai çeşit izolasyon materyali ile kapatılmayan yer kalmadı, amma velakin yine de mütecaviz aşikio molekülleri içeriyi istila ediyorlar. Çıkmacılarda dolaşanlar es kaza sol Focus TitX BiXenon far kasasına rastlarsa bana bildirebilir mi? Yakında çözemezsem bir yolunu bulup içine bir-iki balık atacağım ve keyfini süreceğim. Nisan 26, 20179 yıl Cem Boneval tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 20179 yıl comment_417869 Abi hava deliği yeterli gelmiyor o zaman. İlk görüştüğümüzde müsadenle incelemek isterim. Benim sol farda bana çok kıllık yaptı. Delik deşik ettim (2 tanecik) kendine geldi. Bir daha yapamadı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 20179 yıl comment_417871 Bence far ampulü yerine oturmasına dikkat edin. Benimde öyle buğu yapıyordu. Yikamadan sonra ozellikle yaktığımda içi çok buğu oluyordu. En son farları kontrol ettiğimde ampulü yerine tam oturtamamışım onu anladm. Ampulün arkasında cengel olmadığı için piyasa da özel aparat var çok güzel tavsiye ederim Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 20187 yıl comment_487432 21/11/2018...Konuyu hortlatalım..Benim C Max te iki farda da buğulanma var.Farlar açıldıktan sonra biraz azalıyor gibi, tam incelemedim yani dert etmiyorum.1 ay sonra muayenem var.Tüv bunu dert ediyor mu?Muayeneden çakmayalım.. Abilerim yardımcı olursanız çok sevinirim (yeni forumdaş hitabı?)... Kasım 21, 20187 yıl suat coşkun tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 20187 yıl comment_487442 1 saat önce, suat coşkun yazdı: dert ediyor mu? Dert etmez, sen yine giderken farlar açık git ? Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın