Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 201412 yıl comment_218029 Ben yakıtı opetten alıyordum fakat bu işlerin içinde olan ve farklı bir firmada çalışmasına rağmen bir abimiz shell'i tavsiye etti , kullandıkları katkı maddesi en iyi firma shellmiş. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 201412 yıl comment_218035 Ben yakıtı opetten alıyordum fakat bu işlerin içinde olan ve farklı bir firmada çalışmasına rağmen bir abimiz shell'i tavsiye etti , kullandıkları katkı maddesi en iyi firma shellmiş. En az bir yıldır Shell kullanıyorum, hiç sorun yaşamadım, menzili bilemem ama performans olarak Opet'den iyi gibi geliyor bana, nesnel değil tabii. Dedeman'dan şehre doğru giderken sağdaki Shell ahbap sayılır, genelde ondan alırım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 201412 yıl comment_236422 Kesinlikle shell... bariz daha uzun km götürüyor daha sessiz ancak şahıs değil de shell aş tarafından işletilen istasyon olacak. .. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 201412 yıl comment_241023 Bir arkadaş sohbet sırasında bahsetti lukoil rafine olarak rusyayı kullanıyormuş yanı tüpraş veya aliağadan almıyorlarmış tabi aslı astarı nedir bilemem bu konuda bilgisi olan varmı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 201412 yıl comment_242143 Bir arkadaş sohbet sırasında bahsetti lukoil rafine olarak rusyayı kullanıyormuş yanı tüpraş veya aliağadan almıyorlarmış tabi aslı astarı nedir bilemem bu konuda bilgisi olan varmı? Benim de bildiğim kadarıyla tüm firmalar yakıtı Tüpraştan alıyorlar ve kendi katkılarını ekliyorlar... En az bir yıldır Shell kullanıyorum, hiç sorun yaşamadım, menzili bilemem ama performans olarak Opet'den iyi gibi geliyor bana, nesnel değil tabii. Dedeman'dan şehre doğru giderken sağdaki Shell ahbap sayılır, genelde ondan alırım. Orası artık Bozkan Petrol'ün oldu... Ama Shell'den mi devam edecekler bilmiyorum açıkçası... Bu arada ben de Lukoil'den zaman zaman alıyorum... Performans ve DPF rejenerasyonu konusunda hiç sıkıntı yaşadım. Rejenasyon yaptığını bile duymuyorum aracın... Kötü yakıt olsa devamlı rejenasyon yapma isteği olurdu diye tahmin ediyorum. Son ili depomu da PO'dan (Bozkan Petrol) aldım...Yine Lukoil'den bir farkını göremedim... Performans aynı gibi... Yakında shell deneyeceğim... Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 201412 yıl comment_249064 Bugüne kadar Opet'ti fakat bundan Shell'den alıyorum. Aynı litreye rağmen neredeyse 50km gibi bir fark yaratıyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 201412 yıl comment_249076 LPG Petrol Ofisi BENZİN BP DİZEL SHELL. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 201412 yıl comment_249078 İlk başlangıcta opetti ama şimdi total den alıyorum bence daha ii Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 201412 yıl comment_260877 Başta opet kullandim ama ozellikle kış aylarında ilk startta motor çok vuruntulu çalıştığı için shell e döndüm. Nispeten daha iyi. (Focus 3 Tdci.) Ağustos 30, 201412 yıl Seçkin Ozel tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 201412 yıl comment_260878 11500 km full opet. Sonuna kadarda opet. Benzinleri güzel bence. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 201412 yıl Yazar comment_260918 11500 km full opet. Sonuna kadarda opet. Benzinleri güzel bence. Abi senin araba benzinli miydi. Ve israrla shell i oneririm. Ben dizel de cok farkini görüyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 201412 yıl comment_260920 Uzun süre opet kullandık sonra shell almaya başladık ki performans olarak daha iyi gibiydi. Son iki depo ise petrol ofisinden menzil olarak neredeyse 50km oynadı. Ağustos 30, 201412 yıl Semih G. tarafından düzenlendi Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın