Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Seçkin Ozel

Üye
  • Toplam İleti

    31
  • Katılım

  • Son ziyaret

Seçkin Ozel tarafından yazılan her şey

  1. Bugün mazot alirken pompaci tabanca dayama haznesi elinde abi bir sikinti var mı? diye parçayı camdan bana gösterdi. Şaşırdım inip baktim yerinden çıkmış elimle ittirerek yerine tekrar yerlestirdim. Böyle bir olay yaşayan oldu mu? Servise sordum mantikli bir izah yapmadı bunu korumasi daha altta gibilerden gecistirdi.
  2. Ben de eski aracimi uzun müddet satamadim. Bir web sitesinde ilanim sahtecilikten askiya alininca uyandim. Tuvturk ne yaptiysam hatasini duzeltmedi.
  3. Yapici olumlu, olumsuz eleştiriler icin tesekkur ederim. Forum hakkindaki olumsuz dusuncelerimi yok ettiniz. Saygi ve sevgilerimle.
  4. Bant'in resim uzerinde etkisi olablir mi bilmiyorum...
  5. Ben kendi acimdan düşündüm ve yakistirdim dogrusu. Görüşünüz için teşekkür ederim.
  6. Ilk resim denemesi bakalım basarabilecekmiyim.
  7. 215 tl trafik. Aksigorta ilk indirim diliminde 930 tl. 2013 focus titanyum tdci.
  8. 15 000 bakim 370 tl izmir arkas. % 10 koc indirim.
  9. Başta opet kullandim ama ozellikle kış aylarında ilk startta motor çok vuruntulu çalıştığı için shell e döndüm. Nispeten daha iyi. (Focus 3 Tdci.)
  10. Tasaaruf etme amaçlı araç hiç kullanamadim. Sürüş tarzima göre fena sayilmaz yinede☺ara hizlanmalari engelleyemiyorum, araç kullandigimi hissedemiyorum aksi takdirde, gücü hissetmek gerek☺☺ ortalamam ise 5.4 lt görünüyor.
  11. Izmir - Datça gidiş geliş km'de 294 kuruş yakit tuketimi. Klima hep açık otobanda 120 km. sabit hizla. Otoban sonrasi cok dik yokuslar olmasına ragmen iyi bir tuketim değeri.
  12. Anahtara ve yuvaya kontak sprey sikmak çözüm olabilir.
  13. Civic fb7 yi kullanin bir de sallanmayi o zaman anlarsiniz. Hem de ruzgarsiz havada 120 - 130 dan sonra. Arabanin burnu resmen geziyor, direksiyona yapisiyor insan. 1 yil kullanabildim. Yakit tuketimi cabasi.
  14. aracin alt, arka bagaj altina denk gelen kisimdaki plastik parca, buyukce kapak gibi dusunebilirsiniz. Resim atmasini beceremedim. Focus 3.
  15. Hayırlı isler. Focus 3 arka alt kisimdaki plastik (arka bagaj alt kisma denk gelen )parca fiyatı ögrenebilirmiyim. Teşekkür ederim.
  16. Yüzey temiz. Titreme cam temizliği konusunda sıkıntı yaratmıyor. Cevaplar için teşekkür ederim.
  17. Sol taraftaki silecek süpürgesi, sürekli çalışırken titreme yapıyor. Bu tür sorunu olan kimse var mı? Varsa çözüm bulabilidiniz mi? (Servis öncesi görüş alışverişi olmasi amacıyla.) Focus 3 2013 titanyum.
  18. Menzil artışı bende de oluyor. Bunun izahini bilmiyorum. Arabayi ilk calistirmada debriyaja basmaksizin kontagin açılıp kizdirma bujilerinin ekrandan ışığında sonmesini beklemeniz gerekir. Ozellikle kış aylarında.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.