Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Kapı Koruyucu Bandı.


Önerilen Mesajlar

Başarmışsınız :) Belki yararlı bir şeyde olabilir yaptığınız . Fakat görünüş açısından pek hoş gözükmüyor bence. Ki arabasına değer veren herkes bu kapı açma kapama olayına dikkat eder korur siz bir aşama daha üste çıkmışsınız hatta ama ya dikkatsiz şekilde şak diye kapı açan sürücüler daha onlara çözüm yok ki yaptığınız onlara da faydasız...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Otoparklarda kapıları açarken yandaki arabaya vurma olasılığı için yapılmış.

Siyah 2 bant var kapının en dış tarafında.

Ben arabayi ilk aldığım gün arabayi park ettim arkadan çok kuvvetli bir rüzgar vardi kapıyı hafif açtım hava doldu kapıya elimden kaydı kulp dondurma dolabi vardi ona çarptı.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bu tarz koruyucu ürünlerin tüm arabalarda olması gerekli aslında.Hatta fabrikasyon olarak çıkmalı.Mesela paçalık.Yağmurlu havalarda paçalığı olan arabaların arkasından çamurlu su yemeden gidebiliyoruz.Ama paçalık yoksa kirlenmek hafif kalıyor çamur yüzünden camların çizilmesi cabası oluyor.Yani aslında bu bizazda toplumun ve araç kullanıcılarının biraz saygılı olması sonucunda çözülebilecek problemler.Siz otoparkta kapı vurmasın diyorsunuz.Fakat ben aracıma yürürken geçecek yer olmaması yüzünden arabaların arasından göbeeemi içe çekerek arabama ulaşıyorum ve istemedende olsa arabaları belkide çiziyorum giysimdeki metalle.Uzattım özür dilerim. Kısacası başta da dediğim gibi tüm arabalarda olmayan birşeyin bize faydası olması %50 ihtimaldir.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hadi ben milleti kendi kapımdan korudum bunla, peki afedersiniz ama onca öküzle dolu trafikte ve park yerinde benim aracımı ne koruyacak..

Ohh milletin arabasını çizmeden inip biniyoruz derken günün birinde kapımda dümdüz bir göçük ve karşı arabanın boyasıyla karşılaştığımda ne hissederim bilemiyorum.

Neyse siz yaptırmışsınız güle güle kullanın fakat Doğan abininde dediği gibi tüm arabalarda olmadıkça bir yarar göremiyorum.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Yanlışlıkla duvara falan çarpmada işe yarayabilir. Ama Gri renkte siyah koruma biraz göz tırmalıyor. Aslında focus için ingilterede opsiyonel koruması var ford'un. Videosunu izlemişsinizdir, kapıyı açınca görünür oluyor..

B9Xy6g.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Yapici olumlu, olumsuz eleştiriler icin tesekkur ederim. Forum hakkindaki olumsuz dusuncelerimi yok ettiniz. Saygi ve sevgilerimle.

Hah o zaman şimdi rahatlıkla yazabilirim.

Ben açıkcası bu aşırı korumacı tedbirleri son derece anlamsız buluyorum; kapı kenarlığı, kaput kılıfı, koltuk örtüsü falan derken hem aracı çirkinleştiriyoruz, hem de para harcıyoruz.

Ne için?

Arabayı bir sonraki sahibine temiz teslim etmek için...

Hani ikinci elde satarken temiz araba diye ciddi bir maddi fark yaratsa canım yanmaz. Çok çok harcadığınız kadarını geri alırsınız...

Benim anlayışım aracımı en işlevsel ve rahat şekilde keyfini sürerek kullanmaktır, sonra taş izi, döşeme yıpranması vb. sorunları da alacak arkadaş düşünsün, hem bir şeyler yapma hevesini de tatmin etmiş olur.

  • Beğen 4
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.