Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

2011 Fiesta Titanium Benzin Seiviye Gösterge Sorunu

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Herkese selamlar öncelikle şimdiden iyi haftasonları diliyorum...

Arkadaşlar 11 model fiesta Benzin+LPG li aracım dün akşam aracın benzin seviyesi tam çeyrek depoya indiğinde benzin gösterge ışığı yandı bunun sebebi ne olabilir. Tüplü olduğundan mı? Beyin araç tüplü olduğundan dolayı o seviyeye gelince uyarımı veriyor bir anlam veremedim. Yardımcı olursanız sevinirim, saygılarımla...

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

"Tüketim ortalamanız aşırı yüksek kalmıştır." Kullanım olarak ortalamanın üstünde mi kullanmışım, Yakup Bey Demek istediğiniz nedir biraz açabilirmisiniz.

Gökhan Yesirhan tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

"Tüketim ortalamanız aşırı yüksek kalmıştır." Yakup Bey Demek istediğiniz nedir biraz açabilirmisiniz.

Yol Bilgisayarınızda ki ortalama yakıt tüketim değeri nedir şuan ?

Bu ekran'da yazar

img0604en.jpg

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Yakup Bey hiç dikkat etmedim işyerindeyim araba evde akşam gidince ekrana bakarım dikkat etmem gereken sanırım ekranda yazan değer ortalamanın üstünde olunca o ışık yanıyor doğru mu anladım

Yanıtlama zamanı:

Yakup Bey hiç dikkat etmedim işyerindeyim araba evde akşam gidince ekrana bakarım dikkat etmem gereken sanırım ekranda yazan değer ortalamanın üstünde olunca o ışık yanıyor doğru mu anladım

Aslında şöyle, ortalama değer'e göre gidilebilecek menzil hesaplanıyor yani size öngörü veriyor eğer bu öngöre 80 km civarında ise benzin ışığı yanabilir Yada farklı birşey var ..

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Çok sağolun 2 gün önce yol bilgisayarında menülerde geçiş yaparken 70 küsürlü bir değer görmüştüm ondan olabilr. Şimdi sizi daha iyi anlıyorum

tekrardan çok teşekkür ederim

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Tekrardan merhaba aracıma tekrar benzin aldım ve benzin yarım depo olunca benzin ışığı söndü.

Yakup Bey "ortalama değer'e göre gidilebilecek menzil hesaplanıyor yani size öngörü veriyor eğer bu öngöre 80 km civarında ise benzin ışığı yanabilir" demişti

evet aracıma baktığımda 78 kilometreydi ortalam değer.

1 - Çeyrek depo benzin varken ortalama 78 km gösteriyordu yol bilgisayarı. Bu normal mi?

2 - Çeyrek depoda benzin gösterge ışığı yandıktan sonra kullanmamızın zararı varmıdır. (Yani ibreye göre hareket edersek doğru olurmu?)

3 - Bu yazılımsal bir sorun mudur. Düzeltilebilir mi?

Yorumlarınızı bekliyorum, saygılarımla...

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Ozaman bir sorun var demektir. Doğrumu anladım çeyrek depoda yanmaması lazım sizin dediğinize göre.

Yazılımsal mıdır şamandradan mıdır nasıl düzelir bu, böyle mi kullanmalıyım biraz açıklık getirirseniz sevinirim.

Neyse arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler Azim Ford Erol Usta problem olmaz dedi umarım öyle olur.

Sağlıklı, mutlu, huzurlu ve kazasız bir yıl dileğiyle...

Saygılarımla.

Yanıtlama zamanı:

Ozaman bir sorun var demektir. Doğrumu anladım çeyrek depoda yanmaması lazım sizin dediğinize göre.Yazılımsal mıdır şamandradan mıdır nasıl düzelir bu, böyle mi kullanmalıyım biraz açıklık getirirseniz sevinirim.Neyse arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler Azim Ford Erol Usta problem olmaz dedi umarım öyle olur.Sağlıklı, mutlu, huzurlu ve kazasız bir yıl dileğiyle...Saygılarımla.

Tekrar çeyreğe düşünce yanarsa baktirin bence.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.