Murat K. Oluşturma zamanı: Aralık 18, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Aralık 18, 2012 Merhaba arkadaslar direksiyonun krom olan kisminda soyulma oldu resimde net olarak gorunuyor sizce garanti kapsaminda olurmu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Sinan Con Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2013 Arkadaşalar ben Zeytinburnu/İst'da bi servise gitmiştim aracımla alakalı ve servis direksiyonlar ile alakalı bilgilendirme yapmıştı, bu krom boya kısmındaki soyulmaların üretim hatası olduğunu ve eğer aracımda böyle bir durumla karşılaşırsam gelmemi söyledi garanti kapsamında değiştirileceğini belirtti, Ford direksiyonların büyük bölümünde yaşadığı üretim hatası gerekçesiyle direksiyonu garanti kapsamına almış.. bilginiz olsun, herhangi bi soyulma yada dikişlerde kopma yada herne olursa olsun hemen gidin değişin;) 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Murat K. Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2012 Resim yukleme yapamiyorum:D Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2012 Garantiyi kullanmayı mutlaka denemek lazım... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 M. Esat Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2012 Geçmiş Olsun Ben de İlk Gördüğüm Günden Bu Yana Kromunun Atmasından Korktum,Garanti Kapsamına Büyük Bir Olasılık Girer Ancak Bazı Durumlardan Bu Direksiyon Soyulmalarını Dış Etken Olarak Değerlendirebiliyor Otosan(Yüzük,Krem Vs) Ama Garanti İlk Seferde Halleder Bence... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 S.Velid Demir Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2012 Geçmiş Olsun Ben de İlk Gördüğüm Günden Bu Yana Kromunun Atmasından Korktum,Garanti Kapsamına Büyük Bir Olasılık Girer Ancak Bazı Durumlardan Bu Direksiyon Soyulmalarını Dış Etken Olarak Değerlendirebiliyor Otosan(Yüzük,Krem Vs) Ama Garanti İlk Seferde Halleder Bence... Aynı durum bende de var. Bi ara bi uğramak gerek. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2012 Girmesi gerekir ama trimdir diye değiştirmeyiz derlerse de şaşırmam.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bekir B. Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2012 Geçmiş olsun...Çok erken başlamış renolarda ikinci yıldan sonra başladığını duymuştum...Umarım garantiye sokarlar........ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2012 F2 lerdede aynı sorun var. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Murat K. Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2012 Bugun servise gittim serdar'da ordaydi karsilastik resimler cekildi p.tesi sonuc cikacakmis ustanin desigine gore o parca degisiminde hava yastiklarida degisecekmis... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2012 Bugun servise gittim serdar'da ordaydi karsilastik resimler cekildi p.tesi sonuc cikacakmis ustanin desigine gore o parca degisiminde hava yastiklarida degisecekmis... Sankim seninkinde sorun olunca bendede oluyor anlamadım gitti 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Guest mustafa badem Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2012 aynı sıkıntı benim arabamda vardı ben serviste garantiden degiştirceklerini söylediler bekliyorum parçanın gelmesini Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bora A. Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2012 Ben foto göremiyorum... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Murat K. Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2012 foto yükleyemiyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2012 foto yükleyemiyorum Abi bana at ben yüklerim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mert Büyüksu Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2012 Benim de aracımda, yol bilgisayarı kumandasının zeminindeki krom görünümlü plastik soyulmaya başladı. Sanırım aynı sorun var herkeste, çünkü bir tasarım hatası var. Garantiye sokuyorlarsa iyi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Murat K.
Merhaba arkadaslar direksiyonun krom olan kisminda soyulma oldu resimde net olarak gorunuyor sizce garanti kapsaminda olurmu?
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
8
6
5
4
Popular Days
Nis 1
12
Ara 21
10
Ksm 7
7
May 22
7
Top Posters For This Question
Eren Emine Özen 8 posts
Teoman S. 6 posts
Volkan Ö. 5 posts
Murat K. 4 posts
Popular Days
Nis 1 2018
12 posts
Ara 21 2012
10 posts
Ksm 7 2016
7 posts
May 22 2015
7 posts
Popular Posts
Cem Boneval
Alemsin Yakup ne terimin niteliğini değiştirebilirim, ne de üretici nereyi tutup nereyi tutmayacağıma karar verebilir, kusurlu kullanmaktan çok kusurlu üretimden bahsetsek ya şeker kardeşim, benim eli
Volkan Ö.
Ben bunu sipariş ettim. Aslında sadece metal kısmı istedim ama ısrarıma rağmen ayrı satmadı. Gelsin bir inceleyeyim. Benimki çok kötü gözüküyor. Hatta kalkan kısım koptu. Arabayı silerk
Yakup Ç. A.
Zamanla herkes de olmaz çünkü herkes oradan tutarak kusurlu araç sürmüyor. F2.5 da da öyleydi diyenlere sormak lazım 4 yıllık focus da niye böyle olmamış hem ellerdeki kimyasallarda etkili kişil
Posted Images
Bu soruda 89 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap